maanantai 19. huhtikuuta 2010

Kromista lilaa

Sain tuossa kommenttia että blogissani näkyy aikapaljon kynsijuttuja ja rupesinkin miettimään, että kirjoitanko niistä liikaa? Olen kyllä mieltänyt ainakin lähiaikoina blogini kynsi- ja lifestyleblogin tapaiseksi, mutta en ole siltikään virallista blogin suuntaa vielä päättänyt, kirjoitankin usein aika sekalaisia juttuja.

Kuulisinpa siis taas mielipidettänne siitä, millaisia juttuja tahdotte jatkossa lukea. Jos sinulla on postaustoiveita tai ehdotuksia/kommentteja blogini suhteen mielessä, otan niitä vastaan mielelläni.

Nyt niihin kynsiin kuitenkin.

Olen nyt tykästynyt tuohon vinolakkaustyyliin, enkä tunnu pääsevän siitä mihinkään. Eipä siinä, ihan kivoja nuo minusta on.



Pohjalakkauksen tein jo eilen ja lakkauksessa käytin siis Konadin aluslakkaa ensin pari kerrosta. Päälle pistin Color Clubin Tru Passionia ehkä 4 kerrosta tai enemmänkin, en tarkalleen muista.

Meinasin ensin jättää kynnet vain noin mutta tänään huomattuani taas tiskauksen aiheuttamat tuhot kynsien kärjissä, päätin korjailla kynnet vähän nätimmiksi ja pistin reunat tuolla China Glazen hopeanlilalla Devotionilla ja päälle kirkasta Konadin päällyslakkaa. Peukkuihin ja nimettömiin pistin liloja ja värittömiä rhinestoneja koristelupäällyslakan avulla ja muihin kynsiin hopean ja lilan rajalle Art Club lineriä. Päälle koko kynsille tuli tietenkin Cesarsin pikakuivattava. :]


Mitä pidätte kynsistä? Pursuaako blogini mielestänne liikaa kynsijuttuja?

5 kommenttia:

 1. Mun mielestä kynsijutut on just kivoja, mutta se on vain mun mielipide.. Mistä oot ostanut nuo rhinestonesi?? Kyllä on hienot kynnet : D

  VastaaPoista
 2. ihanat kynnet! :D
  ja älä vaan lopeta kynsijuttujen postailua. ne on just parhaita =D

  VastaaPoista
 3. Pinja: Rhinestonet on eBaysta. >:] Kiitos. ;D

  Anonyymi: Kiitos, en lopeta missään nimessä! :D

  VastaaPoista
 4. Minä kaipaisin muitakin kosmetiikka-aiheisia postauksia, kuin vain kynsiin liittyviä. Ettei menisi ihan pelkästään kynsiblogiksi. Mutta ehdottomasti saa olla niitä kynsiaiheisiakin mukana! Pelkkää kynsiblogia en kuitenkaan jaksaisi lukea.

  VastaaPoista
 5. Heidi: Täytyis varmaan koittaa ottaa muutakin kosmetiikkaa käsittelyyn siis. >:]

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)