torstai 22. huhtikuuta 2010

Remonttia

Kuten jotkut ovat saattaneet jo huomatakkin, Sonnela on nyt hieman keskeneräisen näköinen ja saattaa muuttua. Postausten ilmestymiseen remontti ei vaikuta, mutta sivut voivat välillä näyttää hassulle.

Remontin kestoa en osaa sanoa, sillä se riippuu aivan siitä milloin minulla on aikaa keskittyä ulkoasun rakentamiseen (tai patistaa eräs poikaystävä tekemään se..)

PS. Kyselyn perusteella ehdoton kesäväri kynsissä on TURKOOSI, mutta älkää unohtako myöskään tuttua ja turvallista PINKKIÄ! :]

2 kommenttia:

  1. Olen pitkään lukenut blogiasi, ja kauniita kynsiä olet loihtunut! :)
    Osaisitko neuvoa, että mikä top coat olisi hyvä, kestävä ja kukkarolle ystävällinen? :) Sellainen olisi hakusessa, vanha Dependin top coat loppui juuri ja jotakin uutta haluaisin koittaa. Minkä merkkisiä olet itse käyttänyt, ja ovatko olleet kuinka kestäviä?

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Kiitos! Voisin suositella pikakuivattavista Cesarsin pikakuivattavaa tai jos normaalia top coatia etsin niin Konadin top coatia. Molempia löytää Cesarsshopista täältä: http://www.cesarsshop.fi/index.php ja hinnat ovat vitosen päälle molemmat. :]

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)