tiistai 13. huhtikuuta 2010

Lakka-asiaa

Anteeksi taas kun olen laiminlyönyt postaustahtia, mutta on pitänyt niin kiirettä välillä että huh hei!

Lukeminen ja liikkuminen on nyt ollut asian ydin kun tuolla vihdoin pystyy liikkumaan ilman kumisaappaita tai talvikenkiä.

Tulin juurikin äsken tentistä ja huomenna olis toinen ja sit sais taas hetkeksi levätä niiden kannalta, mutta työtä riittää kyllä ihan toukokuun viimepäiville saakka..

Ensiksi ajattelin esitellä tämänhetkiset kynnet


Pohjana on tätä uutta GOSHin Golden Brownia. Mustat osuudet tein seuraavaksi Wild & Crazyn mustalla, nimeltään muistaakseni Bellie Up tai jotain ja nuo kultaiset rajat on Color Clubin Gold Glitter-linerillä. Kynnet on tuossa kyllä jo melko kuluneet ja saattaakin olla että tentistä huolimatta "joudun" tänään testaamaan uusia kynsilakkoja..

Nimittäin Transdesignin ihana paketti tuli tänään ja en voisi olla enempää tyytyväisempi! Kaikki 9 lakkaa on ihania! Tilasin 4.4 (sunnuntaina) ja maksoin samantien ja samana pvänä paketti lähti matkaan ja tänään oli laatikossa, nopeaa! Lisäksi paketti oli merkattu lahjaksi joten pelkoa tullimaksuistakaan ei ole, vaikka ei paketin summa olisi tullirajaa ylittänytkään, nimittäin koko satsin, 8 China Glazea ja 1 Color Clubin sain postikuluineen alle 33 €:lla. Kyllä taas säästin rahaa kun voitte laskea, että CG:t maksaa Suomessa sen 9,90 ja Color Clubit kait 9,50 €.. Voin siis tosiaan suositella Transdesignia kaikille! :]

Mutta pulinat pois ja itse asiaan eli lakkoihin!

Otin kaikista kuvat sekä suorassa auringossa että pelkässä luonnonvalossa.


Vasemmalla Re-Fresh Mint, jota hieman jännitin että onko se kuinka samanlainen China Glazen For Audreyn kanssa mutta jälkimmäinen on selkeästi tummempi, jopa turkoosi tuohon verrattuna.

Keskellä Lemon Fizz, jonka himoitsemisen keksin varmasti niistä Models Ownin lakoista, joissa on kanssa joku tuollainen sitruunacremen tyylinen.

Oikealla Runaway Bride, jonka hankin siihen tarkoitukseen, että voin lakata koko kynttä valkoisella, kun ennestään minulla on Wild & Crazyn valkoinen, joka ei kyllä koko kynnelle sovellu ja on kohta loppukin. Tuota Runaway Brideä voisi käyttää myös ranskiksissa ehkä.


Ylhäällä samat lakat varjossa.

Vasemmalla ihana Solar Flare-isoisohippulakka, tuota isompia hippuja en ole missään lakassa nähnytkään.

Keskellä samantyylinen vaaleanpunainen hippulakka nimeltään Doll House. Ilmiselvää on, että näitä hippulakkoja ei pelkästään kynnellä voi käyttää mutta koristelussa toimii varmasti hienosti.

Oikealla Tinsel, jonka otin nimenomaan koko kynnen peittotarkoitukseen. Saas nähdä miten peittää!Vasemmalla Devotion, joka auringonvalossa näyttää melko hopealta, joka kuitenkin on lilahtava.

Keskellä Emerald Sparkle, johon ihastuin tämän kuvan nähtyäni. Minulla ei kovin montaa vihreää lakkaa ole edes.

Oikealla ensimmäinen Color Clubin lakkani, joka ei ole koristelulakka, nimittäin Tru Passion. Tämän otin lähinnä testausmielessä kun näytti muiden kuvissa kivalta.


Siinä ne uudet rakkaat ja nyt himottais tehdä jotain tuolla Lemon Fizzillä. Ehkä keksin jotain kivaa Solar Flaresta ja siitä..

Loppuun vielä uudet hiukset.

Koska tuli yllättävä reissu viikonlopuksi toiselle puolelle Suomea niin piti laittaa hiukset jotenkin kuntoon että kehtaa liikkua. Eli siis viikonlopulta ei varmaankaan ole odotettavissa mitään mutta kamera tulee mukaan Kuopioon ja toivottavasti saan jotain julkaisukelpoista teille sitten ensiviikoksi!

Koitan skarpata muutenkin postausten kanssa kunhan saan tän tenttisuman pois alta!

Mitä piditte lakoista? :}

2 kommenttia:

  1. Ihanat lakat! Olisi pieni kysymys Transdesign tilauksesta.. Miten sait sen merkattuu lahjaksi? Kuullosti fiksulta tavalta tilata ettei paketti jää tulliin.. :D

    VastaaPoista
  2. Nny: He merkkasivat sen automaattisesti lahjaksi, ei tarvinnut itse tehdä mitään. :]

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)