perjantai 30. huhtikuuta 2010

Päivän meikki

Kosmetiikka-aiheisia juttuja toivottiin enemmän, joten laitetaan nyt sitten päivän meikkiä vaihteeksi.

En tosiaankaan koe itseäni mitenkään hyväksi meikkaajaksi, mutta onneksi tässäkin voi kehittyä..


Kasvoilla Dream Matte Moussea ja Rimmelin Stay Matte-puuteria. Huulilla Oriflamen Visions V* Lip Gloss Crayon sävyssä Hot Rock Pink. Poskipunana Ainoa punani Yves Rocherin Rose douceur.


Tarkemmin silmämeikkiin, eli pohjustin luomen Rimmelin voidemaisella Metallic cream shadowila, sävyllä 051 Soho. Vaaleanpunaisen ja pinkin sävyn nappasin Manlysta. Kulmaluulla H&M:n Wet&Dry Eyeshadow sävyssä Ciao Ciao Venice. Rajaus ylhäällä H&M:n mustalla glitter-eyelinerillä ja alhaalla Manlysta musta luomivärisävy, jolla rajaukset tein. Ripsivärinä Oriflamen Wonder Lash Mascara. Huomaanpa, että ripset kaipaisi taas värjäystä..

Nyt lähden leipomaan Roopelle lupaamaani päärynäkakkua, saatte ehkä kuvaa jossainvaiheessa (jos en joudu laittamaan niitä "ei mennyt niinkuin Strömsössä"-kategoriaan)..

2 kommenttia:

  1. Hei! Ostit silloin aikoinaan Ebaystä sen Hello Kitty-herätyskellon. Kiinnostuin nyt itsekin siitä, joten kyselisin onko toiminut? Ja millainen herätysääni siinä on?

    VastaaPoista
  2. Nyt kun muistutit niin onhan minulla sellainen! Se vaan on jäänyt tuonne laatikkojen pohjalle. Herätysääni oli muistaakseni joku soittoäänen tapainen, hyvä ettei joulumusiikki. :D En ole vieläkään jaksanu perehtyä sen toimintaan, joten ei se ollut kyllä ihan niin yksinkertainen vempele kuin olisin kuvitellut..

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)