maanantai 6. syyskuuta 2010

Informaatiota

Oon tehny ja teen edelleen blogin kanssa pientä inventaariota ja muokkaillu tunnisteita ja poistanu kuvia ja kirjoituksia, joten jos jotain hakemaasi kirjoitusta ei ole enää saatavilla, se on luultavasti poistettu eikä palaa.

Aion vähän muokata noita tunnisteita (eli siis noita Arvonta, Blogi yms..)oikealla hieman selkeämmiksi, olisiko teillä toiveita sen asian suhteen? Onko teillä ollut vaikeuksia esim. löytää jotain tiettyä kirjoitusta mun blogistani? Pitäiskö kynsilakkamerkkejä, -värejä, lakkaustyylejä tms. pistää erikseen kategorioihin löytämisen helpottamiseksi? Kertokaa!

Sallikaa siis pieni kaaos tai katkot blogin puolella tässä lähiaikoina, kun noissa kirjoituksissa on jonkunverran järjestämistä, kun niitä ei ihan alle 10 kappaletta järjesteltävänä ole...

Toinen informaatiojuttu jonka halusin sanoa on se, että Huuto.netissä on edelleen myynnissä kynsikoristeita ja esim. fimoja tulee uusia yhdistelmiä silloin tällöin, kannattaa siis seurailla täällä! Jos sinulla olisi mielessä myös jotain fimoviipaleyhdistelmiä, niin voin koittaa tehdä myös omavalintaisiasi sekoituksia. ;D

Niin ja jos on jotain kynsijuttuja, mitä haluaisitte multa ostella niin ilmoitelkaa, katsellaan jos saisin jotain muutakin kukkastrassien ja fimojen lisäksi myyntiin. :} + edelleen ostaminen onnistuu myös sähköpostitse, eli jos et Huuto.net-tunnuksia omista-> mailia: blogisonnela@gmail.com!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)