torstai 23. syyskuuta 2010

Uusia haasteita

Olen kadottanut tavaramerkkini, nimittäin nyt kävi näin, että kynnet alkoivat minulle epätyypilliseen tapaan katketa (ihan viivasuorasti, kivuttomasti ja siististi aivan kynsitipin juuresta) ja minähän en pidä epätasapituisista kynsistä, joten en salli niitä itsellänikään.

Kynsistä lähti noin 1,5 cm poijes ja nyt siis valkoista tippiosuutta kutakin kynttä kohden noin pari millimetriä, ennen sentään puhuttiin senteistä. Ai että mitenkö tämä nysäkyntisyys muka sitten on uusi haaste?

Nooh.. Nyt voin heittää hyvästit pitkille kynsille tarkoitetuille lakkauksille ja keskittyä löytämään uusia koristelutapoja nimenomaan lyhyille kynsille. Ainakin Konadin koko kynnelle tarkoitetut kuviot otetaan nyt käyttöön, kun semmoinen kuvio koko kynsiin riittääkin, ennen ei olisi ollut toivoakaan.

Kynnet pätkäisin tämmöisiksi nysiksi tänään ja heti samantien tein näihin koristelut. Voin sanoa, että tuntuu todella oudolle olla monien vuosien jälkeen "kynnetön". Noh, nyt niihin uusiin lakkauksiin!


Ja käytin tässä näitä:


Cesarsin Ridgefiller, Konadin Nail Hardner pohjana
Alin lakka: Color Club - Magic Attraction
Kärjissä: Models Own - Mystic Mauve
Dotting toolilla tein pisteet ja lakkana: Konad Special Nail Polish
Pikakuivattava & kynsinauhaöljy: molemmat Cesarsilta

Tänään saapui myös Värileikkejä-blogin arvonnassa voittamani palkinnot, iso kiitos Ninalle! :]


Mitä mieltä olette päivän lakkauksista? :}

pst. vielä kynsikoristeita myynnissä!

5 kommenttia:

 1. Nätit on. :) Glitter etenkin, ihana!

  VastaaPoista
 2. Mua ärsyttää kun mun kynnet tuntuvat kärsivän syksyä kohti vähitellen ja joudun lyhentämään niitä koko ajan. Silti ne on pituudeltaan ja malliltaan iahn ministi liian pitkät/vaikeat koko kynnen konadeille :D

  VastaaPoista
 3. Sanna: Kiitos! Tuo glitterlakka on kyllä söpöä. 8]
  S: Wääh, rasittavaa! Miksei ne tee niistä koko kynnen kuvioista yhtään isompia, kyllähän siihen laatalle mahtuisi! :D

  VastaaPoista
 4. Kauniit lakkaukset, taas kerran :) Voin vaan kuvitella miten omituista on 1,5cm lyhyemmillä kynsillä, itelle tuntu omituiselta jo 0,5cm lyhennys kesän lopussa :D Mut kivaa kun pääsee näkemään sulta ideoita lyhyempien kynsien koristeluun!

  VastaaPoista
 5. Nina: Voi kiitos! Niinpä, omituista se on kyllä.. :D

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)