tiistai 7. syyskuuta 2010

Sikspäkki Color Clubeja

Pakko tuottaa hää- tai kihlajaisuutisia aiemman kirjoitukseni vihjailuni perusteella janoaville pettymys - taas jatketaan vain blogin tutulla teemalla eli kynsilakoilla!

Tänään saapui siis ihana, itse valitsemani sikspäkki Color Clubeja Nail Fixistä, iso kiitos!


Ylhäällä kaikki uudet mamman kullat *tuitui*


Vasemmalta alkaen numerosta 12:

Nro 12: Take Me To Your Chateau, joka on ihana baby vaaleansininen, jollaista olen koittanut itsekin sekoitella. Siitä lisää myöhemmin.

Nro 13: ihana karkkipinkki Yachty Yadda

Nro 14: Hololakka Worth The Risque, awwaww!

Nro 15: Aivan uskomaton hololakka tämäkin, Revvvolution-niminen

Nro 16: Magic Attraction, monivärinen glittersparkleihanuus

Nro 17: Art Of Seduction, punainen, peittävä glitterlakka, jolla voi varmasti tehdä ihania glitterkärkiä tähän tapaan.

Huomasin kaikista lakoista, että ne on TOSI peittäviä, kaksi kerrosta riittää peittämään aivan mainiosti. Myös glitterlakat on yllättävän peittäviä verrattuna useimpiin merkkeihin. Color Clubia ei siis aivan turhaan kehuta peittävyydestään!

Tässä on käymässä semmonen pelottava juttu, nimittäin ultimatelempparikynsilakkamerkkini China Glaze taitaa saada tästä laadukkaasta merkistä kovan vastustajan.. Niinpä tein pientä vertailua China Glazejen ja omien sekoitusteni sekä näiden Color Clubin lakkojen välillä.


Vasemmalla vaaleansinisessä värissä siis oma sekoitukseni, oikealla Color Club. Kuten huomaatte, Color Clubit on todella hyvälaatuisia verrattuna vaikka omiin sekoituksiin. Peittävyys on ihan huippuluokkaa ja koostumuksensa puolesta veikkaisin, että CC:t käy myös mainiosti vesimarmorointiin!


Monivärisiä sparklereitahan on vaikka millä mitalla, mutta jos sinulla ei ole mahdollisuuksia ostaa vaikkapa kuvassa vasemmalla kimaltelevaa China Glazen Fairy Dustia tai OPI:n Mad As Hatteria, niin oikealla näkyvä Color Clubin Magic Attraction täyttää varmasti glittersöpöilyhalut. :] Itse kauan ja ihan turhaan etsin Mad As Hatteria käsiini, miksei kukaan aiemmin kertonut tästä Color Clubin lakasta?!


Vasemmalla China Glazen OMG ja oikealla Color Clubin Worth The Risque. Molemmat ihania hololakkoja, mutta CG:n Omgia ei enää taideta valmistaa, joten CC on aivan upea korvaaja! Minä tykkään, vaikka ottamani kuva ei ehkä ole edustavin.

Mitä piditte uusista lakoista? Huomatkaa myös alla aiempi postaus päivän uusista kynsistä. :]

2 kommenttia:

  1. Ihania lakkoja, niin nättejä ja söpöjä! Tykkään myös Color Clubin laadusta ja väreistä hurjasti.

    VastaaPoista
  2. Ankka: Niinpä, nuo CC:t on kyllä tosia hyviä laadultaan ja värit ihania. :]

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)