keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Uusia lakkoja

Oltiin tänään kirpparikierroksella ja jotain pientä sieltä tarttuikin mukaan, mutta haluan muistuttaa, että olkaa tarkkoina kirpparilla asioidessanne, liian halpa on yleensä jollain tavalla viallista.

Piti käyttää kaupungilla myös Pointshopin 20 €:n Kicksin lahjakortti loppuun ja muistin kortilla olevan vain muutamia senttejä jäljellä, mutta tosiasiasiassa lahjakortilla oli useampi euro. No tälläisiä juttuja ostin.


Vasemmalta alkaen Nr. 54, Nr. 86 ja Nr. 193, 3 hinnalla eli ylläolevat kustansi 6e. Ei kallista.


Lakat siis kiekon numeroissa 18-20. Kiekossa kutakin lakkaa vain 1 (!!) kerros ja noin peittävää, olen aina yhä yllättyneempi Dependin laadusta.

Oletko sinä kokeillut Dependiä? Mitä pidät? Minusta hinta-laatu-suhde huomattavasti parempi kuin esim. Mavalalla. :]

11 kommenttia:

 1. Hei mikä toi vasemmanpuoleinen ihana, punainen gitterpainajainen on? Tosi ihana <3 ja joo.. mä en tajua Mavalan suosiota.. oon jutellu monenkin ihmisen kans niistä, eikä ne pysy muuten kellään kynsissä.

  VastaaPoista
 2. Laura: Hih, glitterpainajainen on Color Clubin Art Of Seduction -> http://1.bp.blogspot.com/_X-7oNurQOYI/TIZp9VjXIJI/AAAAAAAAC1M/G4i0tgC4qiY/s400/colorclub+002.JPG :]

  En minäkään tiedä, kyllä Mavala hyviä alus- ja päällyslakkoja tekee, mutta hinta-laatu- suhde ei silti ole minusta ihan kohdillaan.

  VastaaPoista
 3. Itsellä on monia Dependin lakkoja ja olen ollut tyytyväinen niihin. Hinta-laatu-suhde on ainakin minun mielestäni loistava :) Ja värit<3

  VastaaPoista
 4. Ítse en kyllä kovink paljoa tykännyt Dependin lakoista. (Olen kokeillut mustaa, violettia,armynvihreätä, oranssia ja neon-pinkkiä.)Omasta mielestäni niiden koostumus tuntui paksulta ja tönkköiseltä eivätkä ne pysyneet kauaa kynsissä. Näistä alle 5-10 euron kynsilakoista olen parhaimmaksi löytänyt Seppälässä myytävät Wild and Crazy-lakat jotka ovat helposti levitettäviä ja 1-2 kerroksella peittävät hyvin kynnen. Dependillä kuitenkin on laajempi värivalikoima.. :)

  VastaaPoista
 5. Dependin lakat on ihan ok, multa itseasiassa löytyy niitä aika monta.. Eniten käytän ja tykkään dependin aluslakasta, on kyl tosi hyvää. Värilliset lakat on mun mielestä turhan paksuja. Mutta silti ostelen niitä koska hinta on sopiva ja värit on kivoja :) kyl niitä aina joskus sit käyttää.

  VastaaPoista
 6. Tästä kyläpahasesta saa Dependiä vain yhdestä erikoisliikkeestä, ja olen tasan yhden ostanut. Se oli joku vaaleanpunainen ja pullossa kaunis mutta kynnellä pirun hailakka, kolmannen kerroksen jälkeen kun peittävyys ei muuttunut mihinkään luovutin peittävän jäljen suhteen. Ja se haju on jotain poikkeuksellisen pistävää :E Tiedä sitten onko tuo mun joku vikaerä/muuten vain sattunut just se yks huono lakka, mutta ei tule toista kertaa ihan heti Dependiä ostettua.

  VastaaPoista
 7. Kaluste: Niinpä, värivaihtoehtoja on kyllä runsaasti!

  Sofie: Wild and Crazyt on kyllä hyviä! :]

  H: Oi, tuota ihmettelen, että millätavalla liian paksuja? Tai siis miten se vaikuttaa lopputulokseen, onko niitä vaikeampi levittää tai tuleeko tuloksesta huono mielestäsi? :o

  Anonyymi: Mahtaakohan kyseessä olla tuo Dependin Nr. 28, joka tässäkin kuvassa on kiekon numerossa 2? -> http://1.bp.blogspot.com/_X-7oNurQOYI/TDHryLTdJJI/AAAAAAAACQM/LONjNNpzkBs/s1600/lakkoja+001.JPG

  ^^ Se ei kyllä peitä ei niin millään! Mutta on itseasiassa ainoa Dependin lakka joka minulla on, joka ei peitä ollenkaan. Sinuna antaisin siis Dependille toisen mahdollisuuden. ;D

  VastaaPoista
 8. Ihanat nuo vaaleanpunainen ja pinkki. Tosi kauniit värit!

  VastaaPoista
 9. Ankka: Minäkin tykkään! :}

  VastaaPoista
 10. Tuo sävy 54. on ainakin aivan ihana! Omistan itsekin sellaisen ja pari muuta Dependiä. :) Olen tosi tyytyväinen niihin ja aion metsästellä vielä lisääkin niitä. Hintahaarukka on oikein hyvä. :)

  VastaaPoista
 11. marm: Tuo 54 on kyllä söpö ja erikoinen väri! Erikoinen sillätavalla, että en nyt juuri keksi mitään muuta samansävyistä lakkaa. :]

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)