maanantai 14. maaliskuuta 2011

Rusetteja akryyliväreillä

Ajattelin esitellä teille yhden mun maalaaman akryylitikun. Tikku on maalattu suurimmalta osin akryylimaaleilla.


Pohjana tikussa taitaa olla China Glazen Runaway Bride jos en ihan väärin muista ja rusetit tehty sitten kokonaan akryyliväreillä. Rusettien keskustat on sekoitettu erilaisista akryyliväreistä hennon pastellisiksi. Näihin rusetteihin en ottanut mallia mistään vaan keksin itse ja kokeilin. Päällä on lisäksi China Glazen Fairy Dustia.

Alussahan olin ihan surkee noiden akryylivärien kanssa, koska en oo koskaan oikein maalannu mitään ja ne käyttäytyi niin eri tavalla kynsilakkoihin verraten. Nyt oon kuitenkin vähä salaa harjoitellu ja saanu parempia tuloksia, vaikken kyllä oikein vieläkään niillä osaa maalata. Minusta on kuitenkin kiva venyttää äärirajoille omia taitojaan, tehdä juuri niitä juttuja kynsiin joita ei hallitse, koska harjoittelemallahan sitä oppii.

Tätä designia ajattelin käyttää ehkä lähitulevaisuudessa erään postausprojektin merkeissä. Oon taas ilkeä ja salaperäinen, mutta tää on vielä viikon verran salaisuus. En voi enkä halua paljastaa enempää, koska tässä on yks toinenkin bloggaaja mukana ja mähän oon tunnetusti maailman huonoin pitämään kivoja salaisuuksia, älkää siis kysykö. ;D


Oletteko taiteilleet akryyliväreillä?

9 kommenttia:

 1. Akryylit on niin mun lemppareita. Niillä saa tehtyä kaikkea ja ihanan tarkasti :) Varmaan tulee vähän liikaakin tehtyä aina vaan akryyleillä ja pitäis kokeilla välillä muutakin..
  Tosi söpö toi kynsikii (:

  VastaaPoista
 2. Noita akryylimaaleja vois kokeilla, mutten tiiä mistä löytäis halvalla ja sitten se ikuisuus kysymys; Millä niitä kynsiin sutisi?

  VastaaPoista
 3. Ihanat, tosi hyvin oot osannu!!

  VastaaPoista
 4. Oi kun ihanan näkönen koristelu, niin söpöt rusetit :)

  VastaaPoista
 5. Viivi: Näin on, niillä saa kyllä tarkasti tehtyä. Kiitos! :)

  Em: Kannattaa ostaa nail art siveltimet esim. eBaysta tai CesarsShopista. Myös jostain missä on jotain maalaustarvikkeita niin saattaa löytyä sopivia.

  Akryylimaaleja saa kaikenlaisista sekatavarakaupoista vaikkapa, Lidlissä on nyt kanssa ollut muistaakseni halvalla paketillinen akryylivärejä.

  Pinja: Kiitos!

  Serrated B: Kiitosta, rusetit on aina söpöjä. 8]

  VastaaPoista
 6. En oo viel taiteillu, ku ei värei oo mut esim. Honkkarist (Hong Kong) sais vrmaa halval (= & tosi hieno koristelu ja innol ootan tot tulevaa juttuu !

  VastaaPoista
 7. ^^ Joo sieltä vois saada. :) Kiitos! :D

  VastaaPoista
 8. Siis onko nuo kynsiin laitettavat värit niitä samoja akryylivärejä kuin millä maalataan ihan normaalisti paperille? On jäänyt vähän epäselväksi :D

  VastaaPoista
 9. ^^ Juurikin niitä samoja ovat juu. ;D

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)