tiistai 22. maaliskuuta 2011

007 and a mission: cheap nail polish (Depend)

Tänään halppislakkana toimii Depend ja koristelutyylinä vesimarmorointi!


Alunperin meidän oli tarkoitus tehdä vaaleanliloilla lakoilla vesimarmoroinnit kummankin, Sallan ja minun, mutta Dependin vaaleanlila cremelakka ei suostunut kanssani yhteistyöhön. Niinpä sitten tein vesimarmoroinnin niillä Dependeillä, joilla se onnistui.


Noh, millainen se Depend oli käyttää marmoroinnissa? Melko huono. Nuo käyttämäni lakat olivat kaikki täysiä pulloja, joten oli helppo saada tavaraa purkista ulos. Ei kuitenkaan toiminut niin hyvin kuin olisi suonut, lakat joko jättivät leviämättä tai levesivät veteen, aina vähän tuurista riippuen. Sain nyt kuitenkin jotain aikaiseksi, vaikka en itse tyytyväinen oikeastaan olekkaan.


Yllä näkyy käytetyt tarvikkeet ja alla vielä tarkempi lista:
CCUK BaseCoat
Depend Nr. 105
Depend Nr. 193
Depend Nr. 210
Cesars Rapid Dry*
Strassit

* Saatu CesarsShopista

Sallalla kuitenkin onnistui vesimarmoroinnit tosi nätisti, käykää kurkkimassa tarkemmin täältä.


Millaisia ovat teidän kokemuksenne Dependistä vesimarmoroinnissa?

17 kommenttia:

 1. Mulla Dependit toimii parhaiten vesimarmoroinnissa, paremmin ku mitkään kalliimmatkaan.

  VastaaPoista
 2. Mulla toimii china glazet parhaiten, jos siis niitä raaskin siihen hommaan käyttämään :)

  VastaaPoista
 3. Kyllähän noista sinun kynsistäsi ihan kivan näköiset tuli. :) Ja en olekaan kyllä itse Dependeillä kokeillut, koska en ole vielä kokeillut vesimarmorointia lainaan. Pitää joku kerta uskaltautua! :D Mutta Sallan kynsistä tuli erittäin sievät. Selkeä kuvio joka on erittäin samanlaiseksi onnistunut jokaisella kynnellä. :)

  VastaaPoista
 4. Vesimarmoroinnin onnistuminen ei riipu siitä onko käytettävissä "halpislakkoja" vai kalliimpia lakkoja, sillä läheskään aina mulla ei toimi jokin tietty CG, OPI tai Orly. Lienee enimmäkseen ihan sattumaa, mikä lakka toimii vesimarmoroinnissa ja mikä ei. Myös veden laadulla (ja tietysti lämpötilalla) on osansa marmoroinnin onnistumisessa. Tällaisia kokemuksia mulla. :)

  VastaaPoista
 5. Kokeilimme ensimmäistä kertaa tänään tuota vesimarmorointia ja se onkin paljon vaikeampaa kuin miltä näyttää! Oli vaikeaa löytää oikea lämpötila sille vedelle ja muutenkin...

  VastaaPoista
 6. hei mulla pikkusen ärsyttää kun sun blogis on oikee tuplamainostuksella tuolla blogilistalla niin että kaikki muut blogit jää varmasti varjoon ja tippuu sun altas entistä alemmas uusien joukosta... voiksää tehä asialle jotain?

  VastaaPoista
 7. Råndom: Hyvä jos jollain toimii. ;D Ei vaan, kyllä noiki osa sävyistä toimi ihan hienosti :)

  H: Uu! :D Niitä ei kyllä meinaa malttaa käyttää tämmöiseen. ;D

  marm: Juu kannattaa testata vesimarmorointia! Suosittelen Models Ownin tai Color Clubin lakkoja, niillä minulla on useimmiten onnistunut. ;D

  r0sie: Juu näin on. ;D Itselläni tosiaan toimii Models Own ja Color Club parhaiten, mutta riippuu ihan sävystä ja vedestä miten toimii. :)

  Karoliina: Jep, se on joskus haastavaa! Jos ei meinaa onnistua tietyllä vedellä niin kannattaa koittaa vaihtaa lakkoja, jotkut lakat ei tosiaan toimi millään, mutta sekin on ihan sävystä kiinni, ei niinkään merkistä. :o

  Anonyymi: Kävin katsomassa, en kyllä yhtään tiedä mistä johtuu, mutta voin laittaa Blogilistalle viestiä. :)

  VastaaPoista
 8. Nää molemmat kuosit on aivan ihanat!! rakastan itse vesimarmorointia aina kun kynsilakat suostuu yhteistyöhön! :)

  VastaaPoista
 9. ^^ Kiitosta! Oon samaamieltä, se on tosi kivaa sillon kun lakat toimii miten haluaisi! :D

  VastaaPoista
 10. En oo marmoroinkii kokeillu, mut noist sun kynsisthän tul tosi jännät (= Jotenki tykkään väriyhistelmästki : DD & kuluks noit lakkoi muuten paljo toho ?

  VastaaPoista
 11. ^^ Hihii kiitos. :D Noo aina se tuntuu että kuluisi paljon kun niitä tippoja heittelee sinne veteen, mutta ei varmaan oikeestaan sen enempää kuin muissakaan lakkaustyyleissä. :)

  VastaaPoista
 12. Mistä ostit strassit? :o

  VastaaPoista
 13. Ja tässä todellakin pidän sinun marmoroinnista ja värit kolahtavat jälleen!

  Mirka

  VastaaPoista
 14. Mulla ne toimii ihan hyvin :--)

  VastaaPoista
 15. ^^Hyvä jos toimii. ;D

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)