sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Rusettejaa

Mä niin vihaan mun kameraa tällä hetkellä. En siis omista järjestelmäkameraa enkä muutakaan hifistelyjuttua, ja sen kyllä valitettavasti toisinaan huomaa.


Kamerani ei ainakaan tykkää neonväreistä. Tiedän, etteivät ne ole kyllä millään kameralla kaikista helpoimpia kuvattavia, mutta noh.. Kynsissä China Glazen Pool Party, joka ei kyllä luonnossakaan kynsillä ole sitä mitä odotin. Neonlakat on siitä rasittavia, että saadakseen niistä esiin sävyn joka on mahdollisimman lähellä pullossa olevaa ihanaa sävyä, neonlakat tulee kerrosta valkoisen lakan päälle. Jos ne kerrostaa itsensä päälle, niin niistä tulee jotenkin valjuja. Tässä kuvassa kynsissä ehkä totuudenmukaisimpana se sävy noista kaikista miljoonasta kuvasta, mikä luonnossa kynsissä on. Ei siis kunnon neonpinkki, vaan oranssihtavakorallineonpinkki.

Rusetit tehty Color Clubin Revvvolutionilla*, joka on tummanharmaa hololakka. Tykkään tuosta lakasta, sitä vaan tulee käytettyä aika harvoin. Rusetit laatalla m59 ja rusettien keskellä meganappulat, eli 3mm strassit. Niinjoo, ja kärjissä on Sinful Colorsin Pink 4 Glitteriä & Deep Red Oceania. Nuo Sinful Colorsin glitterit on jotain ihaninta! Mulla taitaa olla enää puolisen pulloa kumpaakin jäljellä. Päällyslakkana kynsillä vielä Poshen pikakuivattavan rippeet, onneksi saan sen lakan pian loppuun, en pitänyt siitä.

Jos ihmettelette, että mitä tuo * meinaa keskellä tekstiä, niin tästä lähtien tulen merkkaamaan jokaiseen tuotteeseen, joka on saatu ilmaiseksi tuollaisen tähden ja loppuun selvitys mistä tuote on saatu. Olen tässä tutkiskellut opiskelujen puolesta piilomainonta-asioita ja tahdon varmistaa, etten itse syyllisty tähän, siksi tämä. :)

* Tuote on saatu Nailfixistä.

Lohduttakaa minua ja kertokaa, että teidänkin kameranne vihaavat neonvärejä? :(

12 kommenttia:

 1. upeet kynnet! sairaan hienot! ♥ :)

  VastaaPoista
 2. Neonvärit on kyllä kameran pahimpia vihollisia, ei niitä saa ikinä kohilleen, mutta tuo sun kuvas on kyllä tosi hyvä, näyttää ainakkii kirkkaalle! :) Itse en kyllä saa melkeen koskaan värejä kohdilleen kun kynsiä yritän kuvata. Mutta kuitenkin, noi kynnet on todella söpöisät!

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet.
  Sama,todella hankalaa on ja kun yritin ottaa mun blogiin kuvaa neon kynsista otin ainakin yli 30 kuvaa:O
  Pikkusiskolla on järkkäri, mutta siltä jos kysytään nii en ainakaan saa lainata sitä :DD

  VastaaPoista
 4. Melko räväkän väriset. ;) Kyllä minä ainakin huomaan kuvasta että neonia kyseessä. :) Kivat kuitenkin.
  Mä haaveilen järkkäriä että saisi parempia kuvalaatuja, inhottaa semmoisella vanhalla pokkarilla napsia kuvia joista monesta tulee epästarkkeja. :') Mutta onhan se vähän kuvaajastakin kiinni... :D

  VastaaPoista
 5. Musta tuntuu että välillä mun kamera vihaa kaikkia värejä :D mutta kynsistä sen sijaan tykkään kovasti, rusetit on aina pop.

  VastaaPoista
 6. Kivat kynnet! Lisäkysymys: Kuinka kauan yleensä pidät yksiä lakkauksia?

  VastaaPoista
 7. Biia: Kiitosta! :)

  Lilja: Kiittii! Joo se vissiin on jotenkin hirveän vastenmielistä kameroille tää neonien kuvaaminen. D;

  Serrated B: Kiitos! ;D Hih kyllä se järkkäri varmaan kuvaamista helpottaisi. ;D

  35 kiloa kosmetiikkaa: Voi ei! :D Kamerat on joskus tosi ikäviä. Kiitti!

  Anonyymi: Kiitän! Riippuu oikeastaan siitä miten minulla on aikaa ja tykkäänkö kynsistä, minusta kivat kynnet saavat olla kynsissäni usein ehkä 5 päivää, tylsemmät lakkaukset vähemmän. ;D

  VastaaPoista
 8. Oh wow, these are beautiful! I wish I was as talented as you :)
  xxx

  VastaaPoista
 9. Lohdutan sua ja kyl vihaa aika paljo :D Niit pitää sit aina muokkailla koneel kirkkaimmiks.. & kivat kynnet ja varsinki noi rusetit. Näyttää jotenki.. kankaisilt, eli ei yhtää leimatuilt. Johtuiskoha lakast 8)

  VastaaPoista
 10. Alex: Aww, thanks! :)

  Nebu: Hehe, joo aina pitää muokkailla neoneja. :( Kiitti!

  VastaaPoista
 11. Ihanan pirtsakat kynnet! =)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)