keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

007 and a mission: cheap nail polish (Wild and Crazy)

Ensiksi tahdon sanoa ison kiitoksen kaikille, jotka ootte tämän päivän aikana jättäneet kannustavia kommentteja/sähköposteja, arvostan niitä suuresti! :)

Sitten olisi vuorossa taas teemaviikkokynsiä! Tänään oli sallittua tehdä strassiöverit, koska meillä oli pohjana valkoiset lakat ja koristelutyylinä strassit. Mulle tuli ihan kamala tarve siis tunkea noi kynnet täyteen strasseja. :D

Salla teki tänään halppiksilla ja hänen lakkanaan oli Wild and Crazyn Montana. Loput lakat näätte taas Sallan blogista. :) Tuota Wild and Crazyn Montanaa voin suositella minäkin hyvillä mielin! Samoin muita kys. merkin lakkoja. :) Seppälästä saa, jollei joku jo tiennyt.


Sallan kynnet, tehty halvemmilla välineillä:


Sonnen kynnet, tehty kalliimmilla välineillä:


Valkoisen pohjan muodosti tänään China Glazen White On White. Koristelussa saatiin käyttää kaikkia strasseja joita omistettiin, itse päädyin käyttämään seuraavia:


Vasemmalla Konadin strassihyrrä (saatu CesarsShopista), oikealla eBayn strassihyrrä. Minunhan piti käyttää kalliimpia strasseja joten otin käyttöön kalleimman strassihyrräni jonka omistan. Tuo Konadin strassihyrrä maksaa paketissa vajaat 19 €, paketti sisälsi lisäksi akryylitikun ja iholiiman.

Lisäksi käytin halppiksia, eli eBay-strasseja, 1,5 mm pyöreitä, 3mm mustia sekä vaaleanpunaisia sydämiä.

Mua on kauheesti pelottanut tällä teemaviikolla, etten saa joitain tekemiäni kynsiä ikuistumaan kameraani tai kuvat häviää bittiavaruuteen juuri, kun olen tehny kauhen työn kynsien kanssa ja poistanut lakkaukset jo. Niinpä otin aiheesta videon.


Strassikynnet from Sonne on Vimeo.

Huomatkaahan myös alla oleva postaus! :)

15 kommenttia:

 1. Söpöjä molemmat :) Alkaa vain tehdä kauheasti mieli valkosuklaata kun tuijottaa valkeita lakkauksia... :,)

  VastaaPoista
 2. Kävinki tuolla Sallan blogissa jo kehumassa, kun on molemmilla kynnet niin söpönä tänään. :D :3

  VastaaPoista
 3. haha:D "Asialliset kommentit tervetulleita"
  ...Läppä
  Mut siis kiva idea teillä toi valkoinen+ strassit-lakkaus:) Molemmat tekeleet hienoja. Mut huh huh, 19e strasseista! No onneks on ebay:P

  VastaaPoista
 4. Serrated B: Kiitos! Kieltämättä tuo mieleen valkosuklaan. 8]

  Sanna: Aww, kiitos. :)

  shiny: Heh, piti tarkentaa sitä että en tykkää epäasiallisista. ;( Kiitti! :)

  Ine: Hihii, kiitos! :D

  VastaaPoista
 5. Coolit noi molemmat! Rakastan blingejä kynsiä :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kivoja karkkikynsiä! :) Mullakin on vaikka minkä muotoista strassia, mutta oon jotenkin tosi huono sekoittelemaan niitä keskenään. Melkein aina tulee vain laitettua noita perus pyöreitä strasseja kukkien keskustaksi tai esim. vinomanikyyrin reunalle. Kiitos siis vinkeistä molemmille! :)

  VastaaPoista
 7. Piia: Kiitos! :) Minäkin rakastan! :)

  Puggie: Aww, karkkikynsiä, kiitti. :) Oon ihan samanlainen, nyt piti repäistä ja iskeä kaikki sormiin tarttuvat kynnelle. ;D

  VastaaPoista
 8. Toi Montanan lakka on muuten paljon valkoisempi kuin China Glazen! Tai siis toi on jotenkin kermaisempi tms, CG siis. Tai sit se johtuu valosta. :-) Ja noi strassit on ihania, mut mun menossa ei kestäis, onnistun kuluttamaan lakat tosi helposti. Tai sitte mulla on väärännäköset tuotteet :D

  VastaaPoista
 9. Toi Montanan lakka on muuten paljon valkoisempi kuin China Glazen! Tai siis toi on jotenkin kermaisempi tms, CG siis. Tai sit se johtuu valosta. :-) Ja noi strassit on ihania, mut mun menossa ei kestäis, onnistun kuluttamaan lakat tosi helposti. Tai sitte mulla on väärännäköset tuotteet :D

  VastaaPoista
 10. En ois jotenkin uskonut, että pelkästään valkosella lakalla ja tinamteilla sais näin kivan kokonaisuuden! Todella näppärät!

  VastaaPoista
 11. Kivat on ! 8) En ois ite vrmast keksiny laittaa timanttei mihkää järkevää muotoo, varsinkaa tällee (=

  VastaaPoista
 12. Nora: Niin on, se on jotenkin kirkkaampi ja tuo ChG on enemmän luonnonvalkoinen. ;D Hih, ei ne kyllä minullakaan kovin kauaa kestä, mutta paljon vaan päällyslakkaa niin edes päivän pari. :)

  Lilja: Kiitosta! Kyllä joo saa strasseilla ihmeitä aikaan! :)

  Nebu: Kiitos! Minäkin vaan heittelin nuo strassit vähän sinne minne ne nyt mahtui ja näytti sopivan. ;D

  VastaaPoista
 13. Wau, hienot kynnet on!!! Tää nyt ei kauheesti liity asiaan, mutta tiiätkö sellasen kynsilakkamerkin ku Urban Decey Summer of Love???? Onko sulla tai jollain blogin lukijalla kokemuksia???
  Aurnkoista päivää kaikille!!!

  Ja ps: sul on aivan ihana blogi ;)))9

  VastaaPoista
 14. ^^ Kiitosta! :) En kyllä tiedä kyseistä merkkiä. Aurinkoista päivää sinullekkin! :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)