keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Video Trans Design -saaliista

Kuten olette huomanneet, tykkään käydä ostokset perusteellisesti läpi ja kun en viimeksi ehtinyt sen kummemmin selitellä ihastella tätä ostossaalista muutakuin kuvilla, niin ajattelinpas että teen nyt aiheesta videon. Saatte nauraa mun sekoiluille ja englannin lausunnalle videolla, mutta ei se mitään. Mä vaan tykkään höpötellä teille videolla ja noilla lakoilla nyt sattuu olemaan englanninkieliset nimet. :)

Mun tekee muutenkin aina mieli ennen videota selitellä pitkät pätkät videossa tapahtuvia kommelluksia ja muita, mutta ihan turhaahan se on kyllä. Haluan vaan varoittaa, että en sitten ota kyllä mitään vastuuta mahdollisesta myötähäpeästä mitä tunnette tätä videota katsoessanne..

Teknisistä ongelmista vielä, että aina kun mä teen videoita niin saan takuta niiden kanssa sen sata vuotta, ensin että saan kameran toimimaan ja sitten rikon kameran tripodin ja lopuksi käytän aikaa siihen kun en saa videoita koneelle, argh! No nyt vaan pulinat pois ja videoon! (Toivottavasti joku uskalsi sen näiden varoitusten jälkeen katsoakkin..)

Untitled from Sonne on Vimeo.


"RABI PAMPS!"

14 kommenttia:

 1. China glaze oranssi & pinkki
  OOOOH IM IN LOVE♥

  VastaaPoista
 2. Aivan mielettömän kauniit lakat! Kuolaan nyt kaikkia noita... luuuv<3 Kiva video!;)

  VastaaPoista
 3. Btw, ne viilaa tarkotuksella Trans Designilla niitä OPIn pulloja, että saavat sarjanumerot niistä pois, kun TD ei oo virallinen OPIn jälleenmyyjä tms. Ihan vaan kun ihmettelit sitä tuossa. :) Nättejä lakkoja eniveis. :)

  VastaaPoista
 4. PLÖää, jestas olet nolo

  VastaaPoista
 5. Sieninina: Ne on ihania ! :D

  Anna: Whih! Se on kiva aina aiheuttaa muille ostohaluja. :D

  Annie: Aaivan, tuosta en tiennytkään. :o Mutta miksiköhän korkissa sitten on tuollainen? Ja miksei muissa OPI:n lakoissa kuin Burlesqueissa. ;D

  Anonyymi: <3

  VastaaPoista
 6. Minullakin moni OPIn pullo ottanut osumaa, yleensä korkkiin. :O Ja yksi tosiaan hajonnutkin Transulta tilattaessa (luojan kiitos oli vaan joku Color Clubin vaaleanpunainen eikä mikään OPIn ihanuuksista :D).

  VastaaPoista
 7. Ite aattelin et joissain korkeissa ois sellaset jälet siitä syystä, että hioessa sitä sarjanumeroo siitä pullosta se pullo ois lipsahtanu ja se hiomalaita tai mikä liekää ois osunu korkkiin ja haukannu palan siitä. En tosin tiiä, enkä oo lukenu mistään, mut aattelin vaan.. Tosin on aika huolimaton hioja ku aika monessa korkissa on noita, ja on muuten ärsyttävää. :D Siitä en tiiä, miks osassa pulloista on hiottu ja osassa ei, tosin ne mistä ei oo hiottu, ni niissä ei kai oo sitä sarjanumeroo kuitenkaan? Siis sitä mikä ois kaiverrettu siihen pulloon.. Mutta en tosiaan tiiä muuta ku että tosta sarjanumeron hiomisesta oli paljon puhetta joskus viime vuonna ku oli sitä muutaki hälyä siitä, että monilla nettikaupoilla ei ollu mitään virallisia sopimuksia OPIn kanssa..

  VastaaPoista
 8. Joissain pulloissa on myös korkissa sarjanumero, ei kuitenkaan kaikissa, ainakaan vanhemmissa kokoelmissa. Ostin yhden OPIn Sveitsi-kokoelman lakan Suomesta ja siinä muistaakseni oli numero myös korkissa. :) Ihan normaalia toimintaa periaatteessa td:ltä, myös jotkut ebayssa lakkoja myyvät viilailevat nuo numerot pois.

  VastaaPoista
 9. Kuinka paljon halvemmalla ChinaGlazea saa netistä? Hintaa Kicksissä on vissiin jotain 12e?

  VastaaPoista
 10. Celia: Outs! :D Mä luulen, että ne kohtelee pahoin niitä paketteja juuri täällä Suomen päässä. :(

  Annie: Juu en kyllä tiedä mikä mahtaa olla, eipä nuo hiomiset onneksi niin haittaa, mutta piti kysyä teiltä jos sattuisitte tietämään syytä tähän. ;D

  Bicy: Aivan aivan. :o Aika jännä juttu kyllä.

  Glassy: Ööm, ChG:tä saa n. 3 dollarilla + postikulut. :} Kickseissä maksaa 10 e/pullo.

  VastaaPoista
 11. Äää, noi Burlesquet ja Pool Party ♥ Suurt rakkaut, mäki tahon !
  Muuten, millain on ollu TD tilauspaikkaan ? Onko tullu nopeest & onks tullu kaikki ?

  VastaaPoista
 12. ^^ TD on luotettava! Menee alle kaksi viikkoa lähetyksestä saapumiseen, eli nopsaa on! Ehkä n. viikko yleensä. Ja on aina tullut kaikki mitä olen tilannutkin, eikä ole vielä ainakaa ollut rikkinäisiä pulloja. ;D

  VastaaPoista
 13. Ihania lakkoja! Ja ei se lausuminen ehkä maailman paras ollut muttei maailman huonoinkaan ;o)

  VastaaPoista
 14. Anni: Tattis! Se on yllättävän haastavaa lausua joitain nimiä yhtäkkisesti kesken kaiken eri kielellä. ;D

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)