sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

007  and a mission: cheap nail polish (Intro)

Joskus kuukausi takaperin Salla ehdotti minulle teemaviikkoa, jonka avulla voisimme kumota joidenkin ihmisten ajatuksen siitä, että markettilakat eivät olisi yhtä hyviä kun kalliimmat salonkimerkit. Aloimmekin sitten pohtia teemaviikon toteutusta, joka nopeasti päätyi ideaan, jossa joka päivälle on kahdet kynnet saman sävyperheen lakoilla: toiset toteutettuna halpismerkin lakoilla, toiset jollain higher endimmällä (China Glaze, OPI, Color Club yms.) Samalla saankin toteutettua jo kauan toivotuissa postauksissa pyörineen halpislakkaviikko-idean.

Monesti ihmiset luulevat, että kalliimmat lakat ovat automaattisesti parempia, vaikka oikeasti Suomenkin tarjonnasta löytyy todellisia helmiä. Huomisesta alkaen seuraavan kahdeksan päivän ajan meidän molempien blogeihin tulee ilmestymään postaus, jossa esitellään molempien kynnet siltä päivältä. Vaikka tämä intro on lähes sama kummallakin, tulevat postaukset olemaan ihan molempien itse runoilemia, joten kannattaa käydä kurkkimassa kummankin blogia viikon aikana.

Yhdessä pohdimme miljoona sääntöä joita noudattaen lakkaukset tulisi toteuttaa ja joka päivälle on valittu halpismerkki, joka näyttelee pääroolia päivän manikyyrissä. Joka päivälle on myös uusi koristelutyyli / -tapa, jonka avulla yritämme kummatkin toteuttaa teille uudet, erilaiset kynnet nähtäviksi. Kaikki lakkamerkit, jotka tällä viikolla löytyvät esittelyistä maksavat kaupassa alle 5 euroa ja ovat meidän mielestämme ostamisen arvoisia. *köhköhpaitsimavalaköhköh*

Yhdessä päätimme siis rajoituksista ja säännöistä, joita itsellemme määrittelimme. Sanottakoon, että molemmilla on käytössään halpislakkamerkin lisäksi tahtomansa alus- ja päällyslakat (ei välttämättä halpiksia), musta ja valkoinen lakka Wild & Crazyltä, dotting tool, 1,5mm strasseja ja kaksi glitterlakkaa (China Glaze Fairy Dust ja Color Club Covered In Diamonds). Muu olennainen – ja epäolennainen info – tulee viikon aikana blogeihimme, mutta siis viikon aikana yritetämme päästä siihen lopputulokseen, että halpislakat ovat aivan yhtä hyviä kuin kaikki kalliimmatkin!

Me lyötiin viisaat (ai mitkä viisaat) päämme yhteen ja toivottavasti te tykkäätte! Joten, fasten your seatbelts, huomenna aloitetaan.

Viikolla ilmestyneet postaukset:

Intro
Päivä 1

Päivä 2
Päivä 3
Päivä 4
Päivä 5
Päivä 6
Päivä 7
Päivä 8

22 kommenttia:

 1. Tosi hyvä ja hauska idea! Jään odottamaan mielenkiinnolla.

  VastaaPoista
 2. Oi mahti idea ! Toivottavast sais itekki täst hyvii vinkkei (=

  VastaaPoista
 3. Sä olet tosi surkea kopioija, matkit charming nailssia joka asiassa. Kyntesi eivät ole edes hienoja. Juurikin nämä teemaviikot ja kaikki muu. BUUU!!!

  VastaaPoista
 4. siis etkö tykkää mavalan lakoista vai ymmärsinkö väärin? :D

  VastaaPoista
 5. Nekku & Nebu: Kiitos! Toivottavasti tästä on iloa. :)

  Anonyymi: Voi hyvänen aika. :D Jos yhtään enemmän seuraisit blogiskeneä, tietäisit etteivät teemaviikot ole mikään uusi/originelli asia, ei tässä kukaan ketään kopioi. :)

  Anonyymi2: Juu en oikeastaan pidä Mavalasta. ;D

  VastaaPoista
 6. Jeii, hyvä juttu! :) Ja höh, mulla on Mavalan pikakuivattaja ja siitä tykkään kyllä, kuivuu nopsaan kynnet. Muita lakkoja en kylläkään ole kokeillut Mavalalta... :D Mutta en kyllä toisaalta ole löytänyt tältä sävyjä joista tykkäisin.

  VastaaPoista
 7. Suomessa nuo ovat uusi asia. Seuraan blogeja tiiviisti. Matkit muutenkin joka asiassa. Keksi välillä jotain omaa.

  VastaaPoista
 8. ^^ Vissiin mm. MouMoukin matkinut CN:ää vuosia sitten. ;) Ihan uteliaisuudesta, ei toki pitäisi ruokkia trollia mutta kerrohan nyt mitä muuta olen makinut CN:ltä? ;o

  VastaaPoista
 9. jei, odotan mielenkiinnolla! :))

  VastaaPoista
 10. Ihana idea :)) En jaksa oottaa tätä :)


  Anteeks mainostus; Blogissani olisi nyt mahdollisuus kysyä kaikkea ja ulkoasu on uusittu :) Julkiset lukijat olisivat myös tervetulleita :)

  http://wellmyjeansareok.blogspot.com/2011/03/kysykaa.html

  VastaaPoista
 11. Jesjesjesjes! Nyt se alkaaaa, jiihaa. Oon niin odottanu tätä :D

  VastaaPoista
 12. Mistähn aloitan...sivupalkkia myöten kopioit! Tosi törkeätä :( sekä myös teksteissä on smaa kuin cn:llä, samoja linkkejä yrität matkia, samaten tuo official polish addict lätkä...surkea kopioija olet!

  VastaaPoista
 13. Huh huh näitä anonyymejä (vaikka itsekin olen anonyymi, kun en ole oikein perehtynyt siihen, miten tähän "juttuun" liitytään :D)! Mä olen jonkin verran lukenut kynsiblogeja, enkä itse asiassa muista, että olisin kertaakaan nähnyt salonki-/halpislakka-vertailua tässä mittakaavassa tehtynä. Odotan innolla! :)

  VastaaPoista
 14. H: Wihii! :D

  Em: Kiitti, nyt on eka kynsipostaus tullutkin jo! :)

  Anonyymi: Jeee! :D

  Anonyymi2: Alkaa mennä farssin puolelle nämä sinun kommentit, en jaksa enää edes kommentoida. :D

  Puggie: Sanos muuta! En minäkään ole törmännyt. :D

  Sonjaa: Whii kiitti! :)

  VastaaPoista
 15. Ei elämä. Tännekin on tullut näitä ihme charming nailsin rakastajia. Yrittääkö toi sanoa, että kukaan muu suomessa ei saa mainostaa samoja kauppoja kuin se? Ja miksi se luulee että kaikki lukee CN:ää, että vois matkia sieltä?:D

  VastaaPoista
 16. ^^ Taitaakin olla oikein tosi fani, kun oikein omistautunut asialle.. ;)

  VastaaPoista
 17. Mun on pakko vielä tota anonyymin juttua kommentoida. Eihän edes Charming Nails varmaan ole esim. teemaviikkojen ''äiti'' joka ne on aloittanut?

  VastaaPoista
 18. ^^ Ei olekkaan kyllä. Kunhan nyt halusi motkottaa. ;D

  VastaaPoista
 19. kuules anonyymi. tuo official polish addict on vaikka kenen blogissa! etkä sinä voi sitä päättää että kuka on addiktoitunut kynsilakkoihin! :D ja mistä tiiät että kummalla tuo official polish addict on ollu ensimmäisenä? ota ensin asioista selvää ja tuu sitten vasta valittamaan. ja tehkääpä kuule hienompia kynsiä ku Minttu !! en usko että kuule onnistutte, hienompia kynsiä ei ainakaan koko suomesta löydy, tämä on yks ainoista paikoista missä saa ihastella kauniita luonnonkynsiä (lyhyet kynnet voi myös olla nätit, kuten oot kaikille osottanu :3), eikä aina niitä samoja geelikynsiä jotka on kaukana luonnollisesta. Minttu tekee mun mielestä kauniimpia kynsiä koko maailmassa ja sillä on mahtavia ideoita. :)
  Ja sanokaapa vielä se että miten Minttu matkii joka asiassa?! ettikääpä täältä blogista ihan samanlaiset kynnet ku Charming Nails-blogista, lupaan että sitä ei tuu tapahtumaan. :D ihan samanlaisia kynsiä täällä ei oo. ja moni muukin tekee teemaviikkoja, joten pitäkää nyt ne suunne kiinni ja kateellisuutta voi ilmaista vaikka jossain muussa muodossa, KIITOS. :)

  VastaaPoista
 20. herranjestas ku pitkä kommentti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos kommentistasi. ;D

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)