perjantai 17. kesäkuuta 2011

Leopardi-kynnet ja kelkan kääntö

Hui kun mä säikähdin etten pääsis kirjottaan teille postausta, kun tää Blogger rupes takkuamaan jotain äsken. Onneksi sitten rupes toimimaan. :)

Mulla on nyt suuria taakkoja poissa harteilta vihdoin ja nyt voin luvata, että ehdin keskittyä enemmän blogiinkin! Mulla alkaa kyllä maanantaina toinen työ tähän rinnalle, mutta ainakaan työn puolesta ei ole rajoitteita kynsien laittoon tulossa, jos vaan kynsi-inspistä ja jaksamista löytyy.

Jos ensin esittelisin teille uudet kynnet ja sitten katsellaan vähän uusia lakkatulokkaita.



Leopardi-kynnet minulla? Näköjään sitäkin sattuu. Olen elämässäni nyt tehnyt vissiin 4 kertaa leopardi-kynnet ja alan pelätä tätä tunnetta, kun tykkäänkin tästä kuosista kynsissä. Leopardi on tähän mennessä ollut minusta ihan jees muualla paitsi kynsissä ja nyt tuo kuosi alkaa siirtyä jo kynsiinkin, iiks!



Idea tuli oikeestaan siitä, että tunnen suurta myötätuntoa noita mun laatikossa lojuvia koristelulakkoja kohtaan ja ajattelin siksi käyttää niitä taas. Alla sitten tarkemmin käytetyt lakat.



Depend - Nr. 54
Two-Way Nail Art Pen & Brush
-Pink
-Black
Konad Top Coat (saatu CesarsShopista)



Käväisin eilen myös hieman shoppailemassa ja tein suuren kelkan käännön kynsilakkojen suhteen. Katsotaan mitä ostin ja antakaa minun sitten selittää kaikki parhain päin. ;D



Oon jo kauan käyny Kicksissä kyttäilemässä, että koskaan sinne saadaan noita Dependin koristelulakkoja ja kun Suvin blogista bongasin niitä, niin menin heti ostamaan itselleni valkoisen version korvaamaan kökköä halpis-koristelulakkaa. Dependin koristelulakkoja oli ainakin Vaasan Kicksissä muistaakseni mustia, valkoisia, kultaisia ja hopeita ja hintaa taisi olla 3,90 €/kpl. Vielä en ole ehtinyt testailla, mutta sivellin näytti oikein hyvältä.

Oon muuten hyvin innoissani, että nykyään koristelujuttuja saa kaupoista yhä enemmän. Jos ette tienneet, niin Citymarket myy nykyään kaksipäisiä koristelulakkoja, olisikohan ollut 5,90e/kpl, Kickseissä on nyt noita Dependejä ja Kissiltä saa niitä kolmen koristelulakan pakkauksia jo vaikka missä väriyhdistelmissä. Kynsien koristeluun on siis yhä helpompaa löytää välineitä perusmarketeista. :)

Sitten se kelkan kääntö, eli siis juu, kyllä, ostin itselleni mustan crackle-lakan. Mä laitan tän kynsilakan oston nyt 50 % Sallan syyksi ja 48 % sen syyksi, että pinkin kynsilakan ja mustan crackle-lakan yhdistelmä on hieno. Se 2 % jääköön sitten ostoshamstrauksen piikkiin ja myös sen, että tuurilla löysin viimeisen mustan lakan piilotettuna muiden taakse. Dependin musta crackle-lakka siis myös Kicksistä, hintaa taisi tälläkin olla 3,90 €.

Kolmas ostos on Wild and Crazyn Anchorage, jota olen kuolannut siitä lähtien kun näin sen Lauran kynsissä yhdistettynä johonkin tosi kivaan, en nyt muista tarkemmin mistä lakkauksesta oli kyse. Anchorage on ihana shimmerharmaa/hopea, nappasin sen Seppälästä hintaan 2,95 €.

Ainiin ja miten niin minä olen helppo menemään ostamaan kivouksia joita olen nähnyt muiden kynsibloggareiden blogeissa? Kai te muutkin niin teette? ;D Mitäs piditte leopardeista? Ajattelin videoviikolle tehdä tuton kyseisistä kynsistä jos tahdotte. :)

27 kommenttia:

  1. taas kerran upeet kynnet! :)

    http://chillingout-globalstyle.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. mullakin on toi harmaa lakka :D se on kyllä tosi kiva =) ja noi kynnet on kivat :) espoonkin kicksissä oli noita dependin koriste lakkoja :D ja mullakin on toi et jos vaan nään jonkun kivan kynsilakan niin haluun sen heti :D kaverit sanooo et mul o pakko miele ostaa kynsilakkoi :D

    VastaaPoista
  3. Ooooi ihanat!! Ja ihanan raikkaat värit!

    VastaaPoista
  4. Blogit ovat ihania paikkoja joista löytää hyviä vinkkejä! Itsekin bongailen aina muiden blogeista tietoja ale myynneistä ja suosituksia kynsilakoista. Esimerkiksi tänään kävin Robinhoodissa ja satuin näkemään Maybelline New Yorkin uusia "MNY" kynsilakkoja ja muistin että joku niitä suositteli blogissaan ja niinpä nappasin 3 eri MNY kynsilakkaa mukaani.. Niistä tulee enemmän sitten juttuu blogissani kunhan saan kuvat ladattua omalle koneelleni :) Mutta tosiaan suosittelen: 7 ml pullo 3.50 €! Ja äsken kokeilin yhtä liukuvärjäykseen: TÄYDELLINEN!

    VastaaPoista
  5. Tuli niin samaistuttava tunne. Minähän en koskaan osta pinkkiä kynsilakkaa! Paitsi tuo kyllä näyttää niin kivalta.. ja toi ois tosi kiva vesimarmoroinnissa.. ja tuo on kyllä enemmän violetti :D Manasin tästä äitillenikin joskus ja hän sitten totesi, että "Onneksi nainen voi aina muuttaa mielensä"

    Piristävän erikoinen tuo leopardin väriyhistelmä. Ja dependin koristelulakat on valtavan hyviä!

    VastaaPoista
  6. Njääh. Leo-tuto on aika turha mun mielestä.

    VastaaPoista
  7. Tosi söötit noi sun leopardi-kynnet♥

    VastaaPoista
  8. kivat leopardit, hyvä väriyhdistelmä :) itse tykkään kyllä leopardeista kynsillä, mutta sitten asusteissa/vaatteissa/missään muualla en niinkään! ;D

    VastaaPoista
  9. Suloset <3 toi väri on jotenki nams ;pp
    Etsä sattuis tietää et mistä muualta noita graffitilakkoja saa ku oon ny vähä yrittäny kurkkia, mut mä mitää oo löytäny :D

    VastaaPoista
  10. nätit kynnet taas kerran! oon laiska koristelemaan kynsiä käsin, joten, jos haluun leopardia tyydyn konadin m57 kuvioon. :D

    VastaaPoista
  11. Kyllä on hianot noi leo-kynnet ja tuto ei ole lainkaan huono idea, mua ainakin kiinnostaa kuin oot tehny ne :)
    Näinhän se on, että minä aina hurahdan ostamaan jos jonkin näköistä lakkaa tai koristelu kamaa muiden blogien takia, mut sitä vartenhan mä luenkin niitä. Kahmin ideoita roppa kaupalla ja toteuttelen sit niitä omalla tavallani... joskus kynsissä ja joskus jopa käsitöissä :)

    VastaaPoista
  12. Peppi: Kiitos! :)

    Paula: Kiitos! Heh, no pitäähän sitä nyt silloin tällöin ostaa kynsilakkoja. ;D

    KarZu: Kiitoos! :)

    Nails1820: Jep, se on kätevää kun voi lukea käyttökokemuksia niin tietää sitten että uskaltaako ostaa jotain juttua. ;d

    hiutale: Kiitos! No näinpä, kun tarpeeksi jotain villitystä näkee niin kyllähän siinä voi mieli muuttua. Itse aina tykästyn juttuihin silloin kun ne ovat menossa jo muodista pois. ;D

    Anonyymi: Meinasinkin kysyä onko liian helppo design että tarvitsetteko edes tutoa tähän, mutta katsellaan nyt vielä mitä muut tykkäävät ideasta. :)

    saaraHANI: Kiitoos! :)

    Kukkakynnet: Kiitosta vain! :)

    PETRA: Kiitti, hih. ;D

    mmilja: Kiitos! Crackle-lakkaa myy esim. IsaDora, ja sitä saa kaikista perusmarketeista, eli Anttilasta, varmaan Citymarketista yms. Dependejä löytyy Kicksistä ja OPI:a Kicksistä, Sokos Emotionista yms. :)

    elli: Kiitoos! ;D

    Mirja: Kiitos! Juu kyllä blogit ovat hyödyllisiä, ainakin jos on halukas ostelemaan kaikkea ihanaa. ;D

    VastaaPoista
  13. Koristelakkoja on Turunkin Kicksissä.

    VastaaPoista
  14. Itse ostin dependin crackle-lakan, vaikka oli aluksi tarkoitus ostaa Isa Dora... Olisi ehdottomasti pitänyt panostaa muutama euro enemmän, sillä lohkeilulakkani (valkoinen dependin crackle) oli joko maanantaikappale tai muuten vaan todella todella huono! Lakka oli ekalla käyttökerralla jo todella klönttistä ja kynnelle jäi isoja pallukoita... Sitten kun olisin toisen kerran laittanut lakkaa, oli massa jo kuivunut purkin pohjalle (vaikka korkki oli huolellisesti suljettu ja ostosta oli vain pari viikkoa)! Ihan kamalaa, olisin toki halunnut palauttaa lakan, mutta ostin sen toisen kaupungin Kicksistä ja en jaksanut lähteä sinne asti 3,90 euron takia D:

    Toivottavasti sinun kappaleesi on toimiva! :))

    VastaaPoista
  15. Anonyymi: Nonniih, ovat varmaan ottaneet useimpiin Kickseihin, jos eivät kaikkiin niin nuo Dependin koristelulakat valikoimiin. :)

    Glassy: Oivoi! Testasin omaani ja kyllä se ainakin vaikutti hyvältä, toivottavasti pysyykin vielä hetken hyvälaatuisena. Dependin laadun tuntien luulisin, että omasi oli jotenkin maanantai-kappale, mutta eihän sitä kyllä koskaan tiedä. :I

    VastaaPoista
  16. hienot(: mullaki tota Dependin Crackle Effect-kynsilakkaa mutta valkosena !

    VastaaPoista
  17. Onpas kivat! :) Nätit värit :3

    VastaaPoista
  18. Nyt pitää taas oikein pysähtyä kommentoimaan, vaikken sitä usein tee. Pitkästä aikaa tulin katselemaan blogiasi taas ja täytyy todeta, että todella hyvältä näyttää! :) Kuvat ovat minusta paljon parempia kuin ennen ja muutenkin ainakin nämä uusimmat kynnet näyttävät huolellisesti tehdyiltä ja värit natsaa täydellisesti. :) Keep up the good work!

    VastaaPoista
  19. Carnival: Kiittii! :)

    Janina: Kiitos! Voi ei, nyt mua alkaa pelottaa että toi munki oma menee heti pilalle. :I

    Serrated B: Kiitoksia! :)

    Anonyymi: Kiitos kommentista, oikein kiva kuulla tuollaista palautetta! Kovasti yritän parantaa blogia ja kuvanlaatua, sen mitä nyt vaan pystyn. :)

    VastaaPoista
  20. ..Siis miksen mä ole ikinä tajunnut tota pinkki + musta cracle yhdistelmää ?!:D kokeiluun pääsee vaikka heti, kiitos ideasta !=) Ja juuri teidän ihanien kynsibloggareiden ansiosta (takia) lakkakokoelmiani koristaa cracle- lakat ja muutama opi.. Palkkapäivää odotellessa, seuraava hankinta lieneekin sitten joku konad- paketti. ;)

    VastaaPoista
  21. tosi ihanat kynnet! voisin kokeilla itekin joskus :)

    VastaaPoista
  22. Voi kuin kivat! Väriyhdistelmä on erikoinen mutta tosi toimiva. Leo-tuto ois ehdottomasti kiva, koska mun käsinmaalatut leot on aina ihan karseita =D Oi ihanaa jos Depend tekee koristelulakkoja! Olen stokkalla katsellut Orlyn vastaavia, mutta ovat niin kalliita, ja siellä hyllyssä ovan menneet ihan oudoiksi, niinkuin vesi noussut pintaan, etten ole raaskinut tulhlata niihin! Mutta Dependit on onneks niin halpoja... Heti kun pääsen Kicksiin niin pitää ostaa. Mulla on kans toi musta crackle.

    Sori jaarittelu!

    -Kia-

    VastaaPoista
  23. Oon juu huomannu et esim. Cittaris myyää nail-art penei (= Ja näähän on kivat, tollast vapaal kädel tehyt ! :)

    VastaaPoista
  24. puttiMo: Ole hyvä, se on kiva yhdistelmä! ;) Ja Konadit on hyvä investointi, kannatan. ;D

    Erika: Kiitos, kokeile ihmeessä! :)

    Somethingirly: Kiitos! Orlyn omat ovat käsittääkseni kynsilakan sijaan akryylimaaleja, tai näin muistaisin. Ja niissä vissiin erottuu se neste jos pitkään ovat pystyssä, eiköhän ne silti ole ihan kunnossa. :)

    Nebu: Kiitti! Välillä pitää kokeilla jotain käsintehtyä, kun niin usein tulee tartuttua vaan Konadeihin. ;D

    VastaaPoista
  25. Ihanat lepardikynnet. :3

    Mulla on myös Dependin musta cracklelakka, ja yhtä nopeasti siitä tuli klönttistä, mitä IsaDoran pinkistäkin tuli. :D Brrr.

    VastaaPoista
  26. ^^ Tattista! Ja juu, tuo minunkin Depend alkaa näyttää jo hitusen paksulta, argh. :/

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)