sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Viimeinen mahdollisuus!

Ajattelin vielä kerran spämmätä tästä asiasta, eli tänään voit vielä esittää kysymyksiä ja antaa videotoiveita! Ootte kysyny ihan mahdottomasti, mulla riittää kyllä vastaamista mutta vielä saa toki kysellä jos joku juttu kiinnostaa.

Videoviikko on tulossa ehkä n. 2-3 viikon päästä, ensi viikolla en millään ehdi tehdä videoita, ainakaan kaikkia. Kysymyspostausvideo tulee joko videoviikolle taikka sitten erikseen, en vielä tiedä miten ehdin.

Oon ollu ihan tosi tylsä kynsiharrastaja nyt viime viikkoina, nytki pänttään tenttiin yksivärisissä lakkauksissa. Tänään aion vähän irtautua kyllä tästä alituisesta lukemisesta ja koristella näitä kynsiä tuossa illemmalla, toivottavasti saan teille huomiseksi uudet kynnet julkaisuun! :)

6 kommenttia:

 1. Videopostsausidea: Voisit kertoa, mistä koko sun kynsi-innostus lähti ja minkä ikäisenä, sekä mistä löydät inspiraatioita, mitkä on sun lempivärejä ja -merkkejä ja mitä et koskaan/juurikaan käytä (paitsi jos muuta ei ole saatavilla) ym :) oot kyllä varmasti noista kirjoitellutkin blogissa aiemmin, mutta sun höpötyksiä on mukava kuunnella :)

  VastaaPoista
 2. Videopostausidea:

  Ois kiva nähdä joskus videolla noiden sun "2-way pen" juttujen käyttöä. :) Haluaisin nähdä kuinka ohuelti väriä tulee :D Ja vielä kysymys tähän loppuun.. Minkä merkkisiä ne ovat? :)

  VastaaPoista
 3. Olis kiva nähdä tuto-video noitten mikrohelmien laitosta (itse en onnistu niissä koskaan)ja sitten vielä vasemman käden lakkaamisesta ja siihen liittyvistä vinkeistä. :)

  VastaaPoista
 4. ... Ehotinko minä muutoin tätä videovastailujuttua vai olenko nähnyt unta :D? Ja kirjoitinkohan jo oman toiveen tänne? Krhööön x___x. No toistellaan sitten jos naputtelin jo >:D.

  - kerro muutama kiva insidejuttu (yhteisiä juttuja, joku sanonta esim jne) mitä teillä on toisen puoliskon kanssa
  - jos pitäisi valita, niin olisitko kuukauden ilman tietokonetta vai ilman lakattuja/koristettuja kynsiä n_n?

  VastaaPoista
 5. mikä on ollut sun suosikki lakkaus kautta aikojen ja tekisitkö sen uudestaan?

  VastaaPoista
 6. ^^ Kiitos kysymyksistä, mm. näihin tullaan vastaamaan sitten videolla! :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)