perjantai 24. kesäkuuta 2011

Vihreänä juhannukseen

Melko pikainen kynsipäivitys olisi luvassa! Antaa kuvien puhua puolestaan, eiköhän näistä nyt selvää ainakin saa, vaikken kuvien laadusta olekkaan ihan varma. :)Idea näihin lähti siitä, kun lakkailin veljen tyttöystävän kynsiä ja asettelin vahingossa kaksi vihreää lakkaa vierekkäin ja voi miten kivalle ne yhdessä näyttivätkään! Vinomanikyyri ei tullut kysymykseen, sillä halusin tummempaa vihreää Twiggietä kynsille enemmän. Myös pelkkä kärjen väritys olisi ollut tylsä, joten päädyin taas vetämään kärjen hieman alaspäin ja rajaamaan sen.

Jos mulla olisi ollut täällä mukanani valkoinen koristelulakka, niin raja olisi vedetty sillä, mutta koska mulla oli kasa vihreitä koristeita, niin rajaus tapahtui niillä. Minä, joka aina hermoan kun saan eri sävyisiä vihreitä koristeita tilaamissani koristehyrrissä olin onnellinen, kun löysin vihreille koristeille vihdoin käyttöä! Helmenpuolikkaita ei siis tässä manikyyrissa säästelty ja näistä tulikin sen ansiosta kivemmat kuin kuvittelisin että pelkillä kukkasilla ja valkoisella rajauksella olisi tullut.Käytetyt lakat
Seche Bright
China Glaze - Re-Fresh Mint
Color Club - Twiggie
Konad Top Coat (Cesarsilta saatu)
Cesars Rapid Dry Top Coat (Cesarsilta saatu)
+ koristelussa helmenpuolikkaita ja kukkastrasseja

Tähän väliin voisin vielä vähän avautua siitä, kun Konad meni muuttamaan top coatiaan ja nykyään se on sellainen, että kuplittuu joka ikinen kerta. Höh! Ennen se oli hyvä päällyslakka, mutta jos pian eivät muuta sen koostumusta entisenlaiseksi tai entistä paremmaksi, niin etsin toisen päällyslakan koristeiden kiinnitykseen ja Konadien päälle. Outoa, kun yleensä Konadin tuotteisiin on voinut luottaa ihan täysin.
Nyt siirryn kuitenkin viettämään juhannusta herkkujen ja saunan merkeissä, pitäkäähän tekin hauskaa ja kun ehditte niin kommentoikaa toki miltä kynnet teidän silmiin näytti! :)

ps. Kynnethän pistin tosiaan poikki siksi, että en kestä kynsissä erimittaisuutta, kivaa vaihtelua näin!

12 kommenttia:

 1. nätti väriyhdistelmä ja muutenkin hienot kynnet! (:

  VastaaPoista
 2. Vaikea sanoa kumpi on pahempi, erimittaisuus vai lohkeilleet kynsilakat.. Hieno lakkaus, mukavan raikas eikä liian täyteen ahdettu. Kynsien pituuskin on kiva, vaikka eivät äärimitassa olekaan.:) (Btw huomasin sun himoitsevan Orlyn Lunar Eclipseä, samainen lakka on takonut takaraivossa jo kuukausia..)

  VastaaPoista
 3. Nää on kyllä ihanat! Värit sointuu kauniisti yhteen.

  VastaaPoista
 4. Muuttaa muuten tosi paljon kynsien ulkonäköä kun vähän lyhentää. :) Lakkaus on ihana ja sopii oikein hyvin vähän lyhyemmille kynsille. Eikö oo toisaalta aivan ihanaa, kun kynnet on lyhyet!!! Onneksi kynnetkin kasvaa takaisin... :D

  VastaaPoista
 5. En ole ihan varma, oletko asiasta maininnut joskus, mutta kysyisin tuosta cesarsin pikakuivattavasta. Eli pystyykö sitä käytämään konadien kanssa, sotkeeko leimailut ?

  VastaaPoista
 6. elli: Kiitos! :)

  Painajainen: Kiitos! :) Jep, Lunar Eclipse olisi ihana! Kun vaan saisi aikaiseksi hommata sen. ;D

  Bronwyn: Kiitoksia! :)

  Glassy: Niin muuttaa juu ja kiitos! Kivaa vaihtelua lyhyet kynnet. ;D

  pulla: Ainakin mustan Konad-lakan se sottaa, muista väreistä en muista miten oli. :o

  VastaaPoista
 7. Älä pidä mua törkeenä, mutta etkö sä joskus valittanu siitä ku ihmiset jättää raon kynnen ja kynsinauhan väliin lakatessaan kynnet?! Aika pahat raot on muuten sullaki. Pyydäpäs vaikka Sallaa antamaan sulle tipsejä siistimisestä.

  -Sam

  VastaaPoista
 8. ^^ En muista valittaneeni ainakaan lähimenneisyydessä kyseisestä asiasta (jos koskaan), mutta nykyään olen ruvennut lakkaamaan raon kera, koska se yksinkertaisesti on siistimpää. :)

  VastaaPoista
 9. Hienot kynnet! :) Mäkään en ite tykkää yhtään jos kynnet on eri mittaset. Jos joku kynsi katkee, ni sitten mun on pakko lyhentää toisetkin :D

  VastaaPoista
 10. ^^ Tattis! Jep, onhan ne kynnet sitten yhtenäisemmät ja helpompi lakkailla samanlaisiksi. ;D

  VastaaPoista
 11. Kivat ! Hyvin sopii vihreet helmenpuolikkaat toho rajauksee (= Uskon vaa et on ollu tuskaa irrotella...

  VastaaPoista
 12. Nebu: Tattis! Ei tosiaan, olivat pahemmin kiinni kuin strassit! :D

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)