sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Palmuja auringonlaskussa

Ekana Models Ownin tilauksesta pääsi kynsille ihana Orangeade, joka oli tilauksen odotetuin lakka ja myös teistä monet halusivat nähdä sen.



Minua varoiteltiin siitä, että kyseinen lakka olisi kynsillä hieman pettymys pullossa näkyvään lakkaan verrattuna, joten varauduin siihen ja lakkasin ensin kynnelle Color Clubin Orange Revengeä pari kerrosta. Niiden päälle iskin sitten Orangeadea kaksi-kolme kerrosta ja liukuvärjäyksen tein kynsien kärkeen Modelsin Pink Explosionilla. Tämä toi minulle suuresti mieleen auringonlaskun, joten kylkeen oli pakko lisätä palmut Konadin laatalla m29 (saatu) ja pienet strassit.

Tuo Orangeade oli kyllä kirkas, mutta oli todella luirua koostumukseltaan. Lakka näyttäisi olevan hyvin läpinäkyvää oranssia nestettä, jossa on vaaleaa glitteriä. Uskallan epäillä, että tätä saa aika monta kerrosta kerrostaa itsensä päälle mikäli mielii peittävyyttä. Suosittelenkin alle jotain oranssia lakkaa niin pääsee Orangeade oikeuksiinsa. :)

Nämä olivat todella vaikeat kuvattavat, oikea värimaailma on jostain näiden kahden kuvan väliltä, eli liukuvärjäys kyllä erottuu luonnossa, mutta ei ihan yhtä voimakkaasti kuin alemmassa kuvassa vaan liukuu kivasti yhteen. En tosin tiedä miltä kuvat teidän näytöllä näyttävät, joten tämä arvio koski lähinnä sitä millaisena itse kuvat näen. ;D

Huomasitteko että lyhensin taas kynsiä? Mulla tulee se kriittinen piste aina jossain vaiheessa ja totean että nyt lähtee kynsistä taas pituutta. Jotenkin viihdyn nykyään paljon paremmin tällaisissa semipituisissa-kynsissä kuin tosi pitkissä. ;D Lyhyemmissä kynsissä yksiväriset lakat näyttävät minusta paljon paremmilta, pidemmissä sitten taas suuret koristelut.



Mitä piditte kynsistä, häikäisivätkö ne kirkkaudellaan? Itse en voi olla tuijottamatta näitä koska nää on niiiin kirkkaat! :)

30 kommenttia:

  1. Onpa ihanat kynnet :)
    Kesä tulee mieleen näistä.
    Ja ihan kivat nuo sinulla on myös lyhyenä. Jollain on ns."ylipitkät" kynnet, eikä ne ole enään niin nätit.

    VastaaPoista
  2. Tosi nätit! Tuo palmu sopii hyvin :)

    VastaaPoista
  3. Melkein sokaisit minut, huii! :D Olen aika pöhlä, kun en (pitkän pohdinnan jälkeen) ottanut tätä mukaan MO tilaukseen. ;(

    VastaaPoista
  4. oooj, superihanat ja romanttiset! onhan nuo aika kirkkaat, mut tosi hienot! (:

    VastaaPoista
  5. Nämä ovat upeat! (: Mua ei ainakaan kirkkaus haittaa ollenkaan, oikeastaan tykkään vain enemmän! :D Harvoin tykkään ihan näin kirkkaista kynsistä, mutta ehkä tuo liukuvärjäys teki tähän jonkun taikatempun ja teki näistä upeat! :D Palmu sopii hyvin ja itsellenikin tulee mieleen auringonlasku. (:
    Ja samoilla kannoilla olen sun kanssa tuossa kynsien pituudessa. (:

    VastaaPoista
  6. Ihanan räikeet ja kirkkaan väriset kynnet : D

    VastaaPoista
  7. Tosi hienosti sopii yhteen tässä kaikki! Ihanan kirkkaat kesäkynnet :3

    Minä löysin kesällä Orangeaden Seppälästä ja olin tosi pitkään sitä himotellut. Eikä ollut pettymys, kun vain osasi oikean lakan laittaa alle :) Testasin silloin useamman eri värin kanssa ja keltaisen päällä oli mun mielestä eniten vastaava, kuin mitä pullossa ollessaan. Valkoisen päällä taas ei oikein toimi :P

    VastaaPoista
  8. Uuu aika siistit :) Kiva toi palmu!

    VastaaPoista
  9. Oi ihanat! :3 hitsi ku tekis niin mieli opetella lakkailemaan kynsiä ihan kunnolla, mut mulla on niin olemattoman lyhyet kynnet ku ne on niin heikot et jos ne kasvaa yli sormenpään nii ne liuskottuu ja repeilee.. :/ Oisko vinkkejä miten saisin ne kestämään paremmin? :3

    VastaaPoista
  10. Tosi ihanat! Oon ite kans kuullut tosta orangeadesta samaa, että ois aika lirua. Oot kyllä saannut siitä parhaat puolet sitten esille kun et ruennut kerrostamaan sitä itsensä päälle! :]

    VastaaPoista
  11. Vau miten upee! Täytyy varmaan käydä kattelemassa jos seppälästä löytyis miullekki oma :D

    VastaaPoista
  12. Hui miten kirkkaat! Ja ihan hyvällä siis. :-)

    VastaaPoista
  13. Kaikki sanoo orangeadea epäpeittäväksi, miks mulla sen peittyvyys on täydellistä jo ekalla kerroksella? :D

    VastaaPoista
  14. Voi vitsit!Tosiaan häikäsivät ihanuudellaan!Ihanat kesäillat ja auringonlaskut...

    VastaaPoista
  15. Onpas ihanat! Kaverillanikin on tuo Orangeade. Hänkin on sanonut että se on aika lirmua eikä oranssi näy. Tulee aivan kesä mieleen ;)

    VastaaPoista
  16. Iso kiitos kaikille! :)

    Rose: Jep, minustakin jos on liian pitkät niin ei ole enää nätit. :/

    Lumi: Kiitti vinkistä, täytyy testailla keltaisen päälle seuraavaksi! :)

    aisku_: En oikein osaa sanoa, kynnenkovettaja voisi auttaa tai biotini. Myöskin kannattaa vältellä vedellä läträystä, kynnet pehmenee siinä tosi paljon. :/ Niin ja viilaus vain lasiviilalla, ei safiiri tms. viiloja!

    Fannic: Vaikea sanoa, riippuu aikapaljon kynsien pituudesta tuo riittävä peittävyys myös ja samaten kerrosten paksuudesta. ;D Tietysti ihmiset vaatii myös lakaltaan erilaista peittävyyttä, toiselle ei vielä tarpeeksi peittävä on toiselle jo tarpeeksi peittävä. :)

    VastaaPoista
  17. Voi harmi jos on se koostumus sellainen. Tää näyttää kyllä niiiin kivalta, mutta mulla ei oikeen oo mitään peittävää oranssia mitä vois laittaa alle. Onko toi Orange Revenge itsessään kiva? Kun en viittis ostaa lakkaa, jonka ainoana käyttötarkotuksena olis olla tän alla. :D

    VastaaPoista
  18. Uu, ihanat! Taitaa mennä ostoslistalle tuo orangeade, eihän noin kirkasta voi jättää ostamatta :D

    VastaaPoista
  19. ParaDead: Orange Revenge on oikein mukava, tosi kirkas oranssi josta kertoilin mm. täällä videolla. :)

    seere: Se on ihana, mutta suosittelen varautumaan sen luiruuteen jollain sopivalla alle laitettavalla lakalla! ;D

    VastaaPoista
  20. Onpas jännä koostumus tuossa sun Orangeadessa! Ite oon omani ostanut Seppälästä, ja se on aika jankkia ja itse lakkakin on oranssia, tai siis että ei ole kirkaspohjainen. Ja itsensä päälle kerrostettuna näyttää samalle kuin pullossa. :D Oliskohan muuttaneet sitten koostumusta tms.

    Ihanan pirteet kynnet, sattu silmiin. :D

    VastaaPoista
  21. ^^ Oho! Ompa jännä, onkohan niitä sitten jotain erilaisia eriä koska tuo ei kyllä jankkia ole mitenkään eikä se pohjakaan ole mitenkään tummaa oranssia vaan aika läpikuultavaa. Ja kiitän! :)

    VastaaPoista
  22. Upeet kynnet :) Onko sulla jotain vinkkiä mistä tätä orangeade-sävyä sais vielä? Monta nettikauppaa ja seppälää on käyty läpi eikä vaan löydy.

    VastaaPoista
  23. ^^ Kiitän! Oletko Models Ownin omilta nettisivuilta katsonut? Käsitin että ottivat muutamia päiviä sitten viimeisen erän myyntiin sinne, eikä sen jälkeen ilmeisesti ole tälle lakalle jatkoa tulossa. :/

    VastaaPoista
  24. Aivan ihanat kynnet, mistä noita lakkoja vois ostaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Seppälöistä saattaa löytyä ja sitten modelsin omilta nettisivuilta (http://www.modelsownit.com/) :)

      Poista
  25. ihanat,kauaks noit kestää tehä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Enpä osaa yhtään sanoa, ei kauhean kauaa tainnut mennä kun ei ollut mitkään monimutkaiset lakkaukset. :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)