lauantai 24. syyskuuta 2011

Tantalize Me

Tiedättekö tunteen, että mietitte mielessänne jotain lakkaa, jonka tahdotte ostaa, mutta se jää aina ostamatta, koska ei kuitenkaan ekana hyppää mieleen, kun ostoskoria pitäisi vaikkapa nettikaupassa ryhtyä täyttämään? Entäpä sitten, kun lakka on sinulla ja se jää muiden jalkoihin, koska ei näytä pullossa lainkaan kiinnostavalta, kuulostaako tämä tutulle?

Nyt olisi kynsillä yksi tällainen lakka, China Glazen Tantalize Me.



Pullossa lakka näyttää ihan kivalle, swatcheissa näyttää kivalle, mutta ei kuitenkaan hyppää ensimmäisenä silmille. Lakka ei kuitenkaan ole tylsä, vaan oikeastaan tosi kiva. Raukka on vain jäänyt muiden kimaltelevimpien tai hohtavampien varjoon. Vaalea violetti lakka sinisellä shimmerillä, aww.

Tuosta lakan väristä, olen taas täällä kotikotona ja käytössäni on miniminiläppärini, joten en oikeasti taaskaan osaa sanoa kuvanlaadusta mitään tai siitä, miten oikean värisenä lakka näytöillänne toistuu. Siitä olen kuitenkin happy, että täällä saan otettua kynsistä kuvat ulkona. Jotain muutakin kynsiharrastusta tukevaa täällä tuli tänään vastaan..



Äidiltä löytyi tuollainen palanen pitsiä, jee! Olen monesti miettinyt, että tahdon tahdon tahdon testata pitsikynsiä, joskus jos löydän sopivaa pitsiä jostain etuisasti ja helposti. Onneksi äiti auttaa aina ja kaapeista löydettiinkin sitten juuri tarkoitukseen sopiva neliö. Aion kokeilla tätä asap, kunhan pääsen vahvojen kynsiliimojeni luokse asunnolleni. Mielessä on on jotain pientä ideaa! :)

Tahtoisin myös tässä yhteydessä ilmoittaa, että ensiviikolla luvassa kirppis, jossa myynnissä sekä kynsilakkoja, koristelulakkoja, että kynsikoristeita. Tulen ilmoittamaan tarkemmasta ajankohdasta myöhemmin, joten olkaahan kuulolla! :)

Mitkä teillä ovat niitä lakka-poloisia, jotka saavat jäädä kiinnostavampien yksilöidensä varjoon?

15 kommenttia:

  1. Niit löytyy :/ Vaik mul ois jotaa uusiiki lakkoi ni yleensä takerrun vaa siihe samaa jo mont kertaa käytettyy pinkkii tai oranssii. Oon kyl nyt yrittäny ottaa uusiiki kavereit käyttöö :)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Todella ihana lakka tuo Tantalize Me ! :)
    Yksi lakka joka on lojunut laatikossani jo puolivuotta käyttämättä on China Glazen Sugar High, se näyttää pullossa tylsältä ja swatchillakin hieman liian tavalliseslta. Olen monesti miettinyt laittavani sitä, mutta aina joku glitteri tai muutenvaan erikoinen lakkaa sivuttaa sen. EHkäpä otankin itseäni niskasta kiinni ja menen lakkaamaan kynteni juuri nyt sillä! :D

    VastaaPoista
  5. _äärettömän_ suloinen lakka ;____;♥ tahtoooo.

    VastaaPoista
  6. aaaaivan ihanan värin lakka!

    VastaaPoista
  7. Ihanan värinen lakka! :)

    VastaaPoista
  8. JES ! Kirpparilta voiski sitte ostaa jotankiin:) ihana lakka. Onko nuo China Glaset hyviä lakkoja?

    VastaaPoista
  9. Nebu: Sama homma. ;D Helpommin tarttuu tuttuun ja turvalliseen kun testaa niitä uusia. Vaikka pitäisi kyllä, koska niistä saattaa löytää niitä uusia suosikkeja. ;D

    Vilkku: Tiedän tunteen, Sugar High on niiin tavallinen, mutta söpö se on silti! PS. En ole itsekkään tainnut sitä testata vielä kynsille, ups..

    SIENININA: Se on ihana. :') Tuovat mieleen Color Clubin Electro Candy -kokoelman, kun niissäkin on sinisellä shimmerillä varusteltuja karkkilakkoja. ;D

    Sini: Eikös! :)

    Rose: Niin on. :')

    Justiina: Minä tykkään paljon China Glazeista, on yksi lempparimerkkini. Laatu ja erikoiset värit + se, että värikirjo on niin laaja, jotta jokaiselle löytyy jotain puhuvat kyllä tämän merkin puolesta. ;D

    VastaaPoista
  10. Nätti lakka! Odottelen innolla pitsikynsiä :)

    VastaaPoista
  11. oj, jännää, odotan innolla noita pitsikynsiä! Itse olen kerran kokeillut, mut en onnistunut hyvin. Pitääkö pitsin päälle laittaa päällyslakkaa? Ku se ei niissä mun tekemissä kynsissä näyttäny kivalta... Tuto ois iha jees ;)

    VastaaPoista
  12. Kaunis lakka, ja odottelen pitsikynsiä innolla :)

    Muuten, minulla olisi kysymyskin :D Minulla on kynsiblogi, jossa on tasan kaksi postausta, joita tulee kyllä lisää. Olen vain huolissani lukijoista. Miten niitä saa? On turhauttavaa blogata itselleen... Pitääkö blogia mainostaa? En usko että joku blogiini eksyisi :D

    VastaaPoista
  13. Mä tilasin Tantalize Me:n heinäkuun lopulla, muistaakseni Nailsuppliesilta. Olin sitä jo pidempään ihastellut, joten pakkohan se oli hankkia itsellekin. Kun vaan ehtisi joskus käyttämään sitäkin. Mä olen ollut viime aikoina tosi laiska kynsien lakkaamisen suhteen.

    VastaaPoista
  14. Ai niin, Annelle haluan sanoa, että olisin mielelläni käynyt katsomassa hänen blogiaan, mutta hänen blogger-profiilinsa näyttää olevan ei-julkinen, joten en päässyt blogia katsomaan.

    VastaaPoista
  15. Sazu: Hih, olen taas näemmä myöhässä kommenttieni kanssa kun pitsikynnetkin ovat jo ilmestyneet. ;D

    myntah: Nyt on niitäkin testattu ja kyllä ne ainakin sen päällyslakan kaipaavat, eivätkä siltikään ole kovin käytännölliset. :I

    Anne: Tämä on aina hankala kysymys, nimittäin itse en koskaan ole missään sen kummemmin mainostanut, enkä oikeastaan tiedä miten niitä lukijoita on kertynyt. Sanoisin, että paras vinkki on olla aktiivinen bloggari ja kommentoija, kyllä ne potentiaaliset lukijat sitten löytävät blogiisi, mutta mainostus ärsyttää monia, joten sitä en suosittele suurissa määrin harrastamaan. :)

    Bronwyn: No voih, sitä on ollut monilla tässä syksyllä liikkeellä, että kynsienlakkaus on jäänyt. Niin ja minäkin olisin voinut käydä Annen blogia katselemassa. :o

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)