keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Aplarikynnet ja tuoksuasiaa

Mustasta laatikosta pari viimeistä hololakkaa otin käyttöön eilen, eli kyseessä Catherine Arley 668 (nimettömässä) ja 806 (muissa kuin nimettömässä). Koristeeksi appelsiinifimoja.





Mustassa laatikossa odottaa enää yksi lakka, joka varmastikin pääsee jo tänä iltana käyttöön. :) Tänään laatikko tosin sai vähän täydennystä..



CesarsShopilta sain testattavakseni Color Clubin uusia Copy Coats -päällyslakkoja, jotka on tuoksuvia ja jäljittelevät kuuluisia hajuvesiä! Näitä mä oon odottanut päästä testaamaan jo siitä lähtien kun ekan kerran ideasta kuulin. Nytkin oon jo swatchannu näitä kaikkia kynsilleni.. Siis mä oon niin heikkona kaikkiin tyttömäisyyksiin, oli se sitten glitteriä, ihania tuoksuja, pinkkiä yms.



Näiden lisäksi sain vielä uudesta Blossoming -kokoelmasta Sweet Pean, Hydrangea Kissin ja Diamond Dropsin. Ei ehkä kaikista originelleimpiä värejä, mutta ihanan keväisiä silti. :)

Tää mun kynsilakkojen ostolakko nyt ei varsinaisesti ollut ihan mikään "totaalinen uusien lakkojen blocki", kun mulle ne ennen lakkoa tilaamani H&M:n lakat tulivat lakon aikana ja samoin nämä, joita en itse ostanut. Mutta lakkohan nyt piti silti, sitä en rikkonut! :D

Pidittekö kynsistä ja miltä teistä kuulostaa idea tuoksuvista päällyslakoista? 8]

51 kommenttia:

  1. Ooi, vähän ihanat noi uudet kynnet. ;3
    ..ja noi uudet tuoksuvat päällyslakat vaikuttaa toooosi kivoilta, hih saisipa itsekin testailla! (:

    VastaaPoista
  2. Oii tosi herkullisen näköiset kynnet. (8 Ja noi Color Clubin tuoksulakat kuulostaa ihanilta! Voi ei, nyt tulee taas jatkoa oman "must have"- listani jatkoksi... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Hih, mulla käy aina sama homma kun lueskelen blogeja.. :D

      Poista
  3. paljonko nuo tuoksulakat maksaa noin? (-: itse en ole mikään hirveen suuri kynsiaddikti mutta tuota voisin kyllä kokeilla!:--D

    http://highheels-lowjokes.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 14,25 € taitaa olla tarkkahinta per pullo. :) Ja jep!

      Poista
  4. Noita tuoksulakkoja oon miettinyt.. kun kuka haistelee kynsiään, että pääseekö sellaset lakat oikein oikeuksiinsa.. totta niitä voi haistella mielensä mukaan, mutta näyttää se ehkä ulkopuolisten silmiin erikoiselta ja ehkä ällöttävältäkin että joku haistelee kynsiään.. vai onko se vain se tieto, että tietää kynsien tuoksuvan kivalta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, repesin ajatukselle että joku julkisella paikalla haistelee kynsiään.. :D Ei vaan, esim. ne Color Clubin Wicked Sweet -kokoelman tuoksulakat ainakin tuoksui siten että se tuoksui leijaili siten, ettei varsinaisesti tarvi kynsiä haistella sen kummemmin, vaan se on semmoinen kevyt tuulahdus sitä tuoksua käsissä/kynsien lähellä. Nämä Copycoatsit mun mielestä tuoksuu vähemmän kuin ne Wicked Sweetit. :o

      Poista
  5. En oo koskaan kuullukkaan noista tuoksulakoista, mutta kivalta kuulostaa! :D

    VastaaPoista
  6. Oi! Tuota Diamond Dropsia oon kattellutkin. Odotan innolla, että testailet sitä (vink vink :D).

    VastaaPoista
  7. Ooooh, ihania noi tuoksulakat ! Ja vielä jos ei tartte koko ajan olla sormi nenässä kiinni haistellen (itellä se ainakin menisi siihen, hyvä jos en jokaista vastaantulijaakin kehottaisi haistelemaan :---D)
    Must-have todellakin <3____<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihania, mutta nää päällyslakat oli kyllä paljon miedompia tuoksultaan kuin ne Wicked Sweet -sarjan lakat. :o ;D

      Poista
  8. Noi päällyslakat, hitsi vie varmaan tilaan ! :D sen verran ihanalta kuulostaa.

    Ja ei, et rikkonut lakkoa. Koska sehän oli _ostolakko_, etkä oo ostanu mitään, eiks? :D

    VastaaPoista
  9. Vähänkö kätevää jos lakat tosiaan tuoksuvat ettei kynsiä tartte haistella. Nyt siis odotellaan vain tuoksuja joita on jo hajuvesinä kaapissa, taas säästyisi rahaa. Tulisi niinkuin kaksi kärpästä yhdellä iskulla :)

    Minäkään en ole aiemmin kuullut tuollaisista lakoista, olisi kiva kokeilla, täytyypi kukkaro nyörejä löysätä jos tuoksulakat vastaan tulevat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih. ;D Suosittelen kokeilemaan jos idea kiinnostaa! :)

      Poista
  10. Huh. Blogger toimii taas. En eilen voinut kommentoida, joten lähetin kommentin sähköpostilla. Onkohan edes tullut perille? C: No, mutta arvaukseni meni ainakin oikein. Onkohan mussa jotain salapoliisin verta tms. Kaikki 'johtalangat' viittasivat copy coatseihin. :D Kynnet onnistuneet niin kuin aina. Itse laitoin just äidin kynnet niin alko ihan hävettää...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että toimii nytten, tuli se perille kyllä! :) Ja kiitoksia!

      Poista
  11. oooii, haluun noi tuoksulakat ! :)

    Ja noi sun kynnet on taas aivan ihanat :))

    VastaaPoista
  12. Aaw, appelsiini fimoja! Ite olin ja olen yhä niin pettynyt kuin tilasin fimoja 100 kpl enkä edes saanut appelsiineja :( Ainoat hedelmät ovat omena ja kiivi.
    Kiinnostavan kuuloisia ovat kyllä nuo tuoksuvat lakat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voih, se on rasittavaa jos ei saa itse valita fimoja. >:/

      Poista
  13. Oi, tuoksuvat päällyslakat kelpais kyllä mullekkin, kuulostaa tosi kivalta! : D

    Nätit kynnet, kiva et noissa nimettömissä on toi eri värinen lakka.

    VastaaPoista
  14. ihanan herkullisen väriset noi kynnet !:)

    lauantaimurhetytto.blogspot.com

    VastaaPoista
  15. Oon bongannu nuo tuoksuvat päällyslakat CesarsShopin sivuilta ja nyt rupesin muistelemaan et oonkohan nähnyt niistä untakin... No, varma en oo, mutta hupaisaa jos olen nähnyt =D En nyt tiedä himoitsenko niitä, mutta ehkä joskus voisi hankkia jos oikein ihanan tuoksuinen päällyslakka tulisi vastaan. (Paitsi että nyt katsoin minkä tuoksuisia ne ovat ja onhan siellä yksi joka kiinnostaisi..tosin ihan tuolla hinnalla en lähtisi hankkimaan).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, mulla on tapana nähdä unta kynsilakoista useinkin! :D

      Poista
  16. Ihanat, keväisen raikkaat kynnet! :) Tuoksuvat päällyslakat kuullostaa ihanilta, oispa mukavaa päästä itekkin testailemaan. Onneks sentään jotain tuoksulakkoja on tuolla omankin kaapin pohjalla, tosin sateenkaaren väreissä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ;D Mullakin on kirkkaitakin tuoksulakkoja, ne on ihania! :)

      Poista
  17. Oho, onpa yllättävän kiva oranssi. Yleensä kaikki oranssit lakat ovat minusta hirveitä, mutta tuo miellyttää silmää.

    Tuoksulakkoja en jaksa mitenkään päin käsittää. En ihan heti keksi turhempaa hömpötystä. Tulee mieleen ala-aste ja tuoksukumit, hrrh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en usein oranssille lämpene. ;D Taidan olla vielä niin lapsekas että kaikki tällaiset "turhat hömpötykset" kuten magneettilakat, tuoksulakat yms. on juuri ihania minusta. ;D

      Poista
  18. Vähä noi tuoksuvat päällyslakat kuulostaa kivoilta. Ja munki pitäis ny vihdoin ja viimein ostaa noita fimoja :)

    VastaaPoista
  19. Ja nii joo, noi sun oranssit kynnet on IHANAT!

    VastaaPoista
  20. sis ihan näin kysyn vaa että kun useesti kirjotat niinku nytkin että SAIT cesarshopilta.. Nii saatko ilmaseks Cesarilta niitä vai maksatko ite niistä jotain? kiinnostas kovasti :) ja blogis on muuten mahtava! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä juu saan ilmaiseksi asiat jotka mainitsen saaneeni, en maksa niistä. :) Ja kiitos, mukava kuulla että pidät! :)

      Poista
  21. voi vitsi noita tuoksu päällyslakkoja :) voisin itsekin koittaaa niitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä tuoksulakoissa on kyllä tosi kiva idea, tätä tuoksukonseptia saisi olla minusta enemmänkin kynsilakoissa! ;D

      Poista
  22. Wau, näyttää kivalta noi oranssit kynnet! Miten sä muuten kiinnität noi fimot, kynsiliimalla? Itse voisin ehkä hankkia fimopötköjä, näyttää niin kivalta... :D

    Ja muuten, ihana tää sun blogi. Oon lukenu tätä n. kaks kuukautta, tosi mahtavia postauksia on tullu! :)

    T: 14-vuotias kynsien koristeluun hulluna oleva tyttö, joka inspiroituu blogistasi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiinnitän ihan vaan kirkkaalla päällyslakalla fimot, pysyy tarvittavan ajan eikä ole turhan hankala saada pois. ;D Ja mukava kuulla että olet viihtynyt lukijana! :)

      Poista
    2. Okei, kiitos tiedosta! :)

      Poista
  23. Mä tykkään oranssista tosi paljon joten nää on ehdottomasti mun mieleen. Tuoksupäällyslakoista en tiiä... Mul on yksi Rimmelin värilakka joka on tuoksuva, mut sen haistaa lähinnä siinä vaiheessa kun se kuivuu. ja sit kun laittaa Secheä päälle ni se onki sit siinä :P Mut se tuoksuvuus ei ollu onneksi ostossyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, näissä ei onneksi sattunut tuoksun katoamista vaikka päällyslakkaa pistin. ;D

      Poista
  24. Ihana tuo 668!! :)) Jaa a on taas multa mennyt ihan ohi nuo tuoksuvat päällyslakat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös ookkin ihana! :) Hih, Color Clubiltakin tulee välillä niin paljon erikokoelmia ettei kaikkea voi hoksata. ;D

      Poista
  25. Ooi kun ihanat kynnet <3
    Mistä muuten ostat sun Catherine Arleyn hololakat ja paljonko ne yleensä maksaa? Noi on nimittäin niin syötävän söpöt kynnet, että ehkä pakko saada lakat itellekki :>

    VastaaPoista
  26. Ooi kun ihanat kynnet <3
    Mistäs muuten ostat Catherine Arleyn hololakkasi ja paljonkohan ne mahtaa yleensä maksaa? Noi on nimittäin niin syötävän söpöt kynnet, että ehkä pakko saada noi lakat itellekki :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Voit lukea lisää ostopaikasta ja kokemuksista täältä: http://sonnela.blogspot.com/2011/09/holo-holo-holo.html

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)