torstai 12. huhtikuuta 2012

Sage In The City + uudistuksia blogissa

Mustaa laatikkoa on taas tongittu ja sieltä ongittu vihreä Wet n Wild - Sage In The City.


Tämä on yksi niistä lakoista, joka näyttää kyllä aika mitäänsanomattomalta pullossa ja vasta kynnellä tajuaa miten kiva tää on. ;D Onnekseni menin googlettamaan ennenkuin tilasin noita Fastdry-lakkoja! Näitä lakkoja löytyy siis Seppälä-myymälöistä, sekä Pretty.fi:stä.

Koristelut tein Orlyn linerillä Crisp White sekä dotting toolilla ja China Glazen Liquid Leatherilla.



Ei mulla oikein tästä lakasta oo kummempaa sanottavaa, nätti vihreä shimmerlakka, koostumukseltaan ohut. Minun kynteni vaativat peräti 4 kerrosta peittääkseen täydellisesti. Monet varoittelivat, etteivät nämä tosiaan ole mitään Fastdry-lakkoja ja olen osittain samaa mieltä. Lakka jää jotenkin tahmeaksi pidemmäksi aikaa, mutta ei niin märäksi, ettei kohtuullisen ajan jälkeen viitsisi pikakuivattavaa päällyslakkaa laittaa. Eli ei minusta ainakaan kohtuuttoman pitkän aikaa kuivaneet nämä, paitsi ehkä sitten jos ei ole käytössä pikakuivattavaa ollenkaan.

Näiden sivellin aiheuttaa minussa suuria ristiriitaisuuksia. Plussaa siitä, että sivellin on leveä ja paksu MUTTA se on jotenkin karhea/muovinen joten tuntuu että siveltimenjälkiä jää tosi helposti. Sivellin on myös jokseenkin hassunmuotoinen, ei oikein tiedä mitenpäin sitä pitäisi käyttää. Nää nyt on pikkujuttuja, mutta ajattelin mainita kaiken mitä tästä mieleen tulee. ;D

Sivupalkissa on vielä päivän ajan käynnissä lempparilakkakysely, käykäähän ihmeessä vastaamassa! :)

Tähän loppuun vielä vähän infoasiaa, eli olen tässä pääsiäisen aikana uudistanut vähän sivupalkkia, kategorioita ja välilehtiä:


Oikealla sivupalkissa on nyt suuri määrä tunnisteita ja yleisten kategorioiden lisäksi on lakkaukset on lajiteltu lähes kokonaan koristelun, kynsilakan koostumuksen, kynsilakkamerkin, leimauslaatan sekä lakkauksen värin mukaisesti. Kannattaa tutustua! Siellä saattaa olla vielä jotain häikkää ja tunnisteihin lipsahtanut vääriä postauksia, kaikista saa ja kannattaa huomauttaa minulle vaikka kommenttiboksissa tai Formspringissä niin korjailen sitten.




Sivupalkin laajennettua hurjasti uusien tunnisteiden myötä päätin ottaa sivupalkista tavaraa pois ja siirtää välilehtiin, jottei sivupalkki veny ihan tolkuttomaksi (vaikka se on jo venynytkin aika tavalla).

Yllä on siis yhdistelty välilehtiä, Kynsilakat ja Wish List löytyvät samasta välilehdestä ja uutena lehtenä on Ajankohtaista -välilehti. Tuonne siirtyivät sivupalkista Työn alla/Tulossa sekä Matkalla luokseni-kohdat. Tänne tulen kirjoittelemaan tulevia postausideoita yms. joten voitte halutessanne seurata niitä sieltä.

Tutut Alkuun (palauttaa sinut blogin etusivulle), Kuka? (tietoa minusta), FAQ/UKK (usein kysytyt kysymykset), Apua/Tutot (apupostaukset, tutot, suositut postaukset) sekä Sanasto (kynsiharrastys-suomi-kynsiharrastus-sanakirja) pysyivät ennallaan, joskin niiden nimet ovat työn alla. Hankalaa keksiä kuvaavia nimiä niin, että välilehdet pysyivät yhdellä rivillä, eikä tarvitisisi olla kahta alekkaista välilehtiriviä pitkien nimien takia.

Vielä varmaankin tulee sivupalkissa asioiden järjestys muuttumaan, mutta onko teillä jotain erityisempää kommenttia uudistukseen liittyen, onko parempi? :) Ja mitäs piditte päivän kynsistä tai tuosta vihreästä shimmersöpöydestä?


PS. Arvonnasta haluaisin vielä muistuttaa, eli kesäinen arvonta, johon on mahdollisuus osallistua kaikilla, myös anonyymeillä, lähtee käyntiin kun 1600 lukijaa on Blogger-lukijoissa täynnä! :)

16 kommenttia:

 1. Oi tosi herkullinen lakka!

  VastaaPoista
 2. Onko tuo vihreä Fast Dry-lakka hyvää ? :)

  ja tässä vielä mainostuksena mun blogissa, että yhdessä kynsiblogissa on meneillään arvontaa!
  http://www.nails-and-makeup.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kyllä pakko kysyä, että luitkohan postausta ollenkaan vai halusitko vain mainostaa blogiasi? :)

   Poista
 3. On kyllä nyt selkeämpi sivupalkki kun ennen, tykkään! :) Kokeilin kaveriila yhtä fast dryta ja oli inhottavaa kun siitä jäi oikein kunnon siveltimen jäljet :(

  VastaaPoista
 4. Välilehdistä voi tarpeen tullen ottaa Alkuun-linkin pois, koska yläbanneria klikkaamallakin pääsee etusivulle. Sitä tosin ei tiedä, keksiikö kaikki sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietin itse tuota samaa, mutta sitten huomasin ettei se anna poistaa ollenkaan tuota blogin etusivulle osoittavaa välilehteä, se on siinä valmiina eikä poista-nappulaakaan ole. >:/ Pitää koittaa kikkailla se jostain pois jos se on mahdollista.

   Poista
 5. Ihanan keväinen väri! Huomasitko muuten että pisteet ja viivat muodostaa =) -hymiön? Vai oliko tahallista? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekkin ihana, juu hoksasin mutta en tehnyt sitä tarkoituksella, hih. ;D

   Poista
 6. Ihanan, ihanan vihreät kynnet! ♥ Oon niin myyty kaikille vihreille kynsilakoille, ja tuo jos joku on mun makuuni oleva lakka.(: Niin ja kivat koristelut olet keksinyt noihin kynsiin, hih tykkään hurjasti!
  ..ja noi uudistukset on tositosi kivat! (;

  VastaaPoista
 7. Vitsi että olet tehnyt ison työn että meidän olisi helpompaa löytää juuri tietystä jutusta olevat postaukset. Tulee varmaan haettua vieläkin enemmän inspiraatiota vaikka värin tai koristelutyylin mukaan. Huippua, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkaatten hyvät, toivottavasti siitä on apua! :)

   Poista
 8. Muakin alkoi hymyilyttää kun hoksasin tuon hymiön noissa kynsissä! :D Ihan mahtavan värinen lakka tosiaan kynsillä, vaikkea munkaan mielestä pullossa näytä mitenkään erikoiselta.. :D
  Ja tuo sivupalkki on kyllä todella selkeä, tykkään! Nopeasti löytää haluamansa, jos jotain sattuu etsimään... kuten inspiraatiota omiin kynsiin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, hyvä homma jos on selkeä! :) Ja jep, tää lakka pääsee tosiaan oikeuksiinsa vasta kynsillä.

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)