sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Tomaatin värinen glittersandwich + kirppiksen ajankohdasta

Haluan saada taas tyhjennettyä mustaa laatikkoa, joten otin sieltä NYX Girls merkin punaisen sävyn Applen. Huomasin kiekolle lakatessani että jeij, tämähän on jelly-lakka, joten ei ollut epäilystäkään millaista koristelua tällä tehtäisiin, on taas aika glittersandwichille! :)Kertaukseksi, glittersandwich on sitä, kun glitterlakka jätetään kahden lakkakerroksen välii täytteeksi. Yleensä glitterlakan lisäksi käytetään siis hyvin ohuita lakkoja, jotta glitter jää lakan alta vielä näkyviin.

Ihan varsinaisia jelly/sorbet-lakkoja mulla on hyvin vähän. Mielestäni ainoa oikea käyttö moiselle läpikuultavalle koostumukselle on tämä kerrostaminen glitterin kanssa. Heitin kynnelle ensin kolme (kaksikin olisi riittänyt tähän) kerrosta NYX Applea (saatu), joka on siis lämmin jellylakka, ilman mitään glittereitä. Sen päälle sitten kerros OPI: Rainbow Connectionia, joka on monivärinen glitterlakka ja vielä päälle yksi kerros Applea. Väliin pikakuivattava ja sitten koko komeuden päälle Misan Mattifier.


Minusta näistä tuli kivat, vaikka onkin tällainen aika lämmin punainen tämä Apple. Pullon perusteella luulin ensin melko samanlaiseksi kuin China Glazen Hey Sailor, mutta koostumus ja väri on näissä kynnellä eri, ChG on creme, tämä jelly ja ChG puhtaan punainen ilman lämpimiä tai kylmiä vivahteita ja tää Apple on selkeästi lämpimämpi.

Huh mitä analyysia taas. :D Näin siinä aina käy kun kerron kaiken mitä sylki suuhun tuo kustakin lakasta. Toivottavasti pidätte analyysejani edes jotenkin hyödyllisinä. ;D

KIRPPISASIAA


Jos en muuta ennen tulevaa tiistaita ilmoita, niin kaksipäiväinen KIRPPIS (osa 1, kynsilakat) on ensi tiistaina 17.4 klo 18 ja keskiviikkona 18.4 klo 18 (osa 2, koristeet). Laitan tiistaina jo aiemmin päivällä ohjeet kirppikselle, joiden mukaan toimitaan, lukekaa ne ennenkuin ostatte mitään. Maksu tapahtuu tilisiirrolla ja ennen kuin lähetän niin on maksun näyttävä tilillä. Lisää ohjeita sitten tiistaina päivälä. Eli lyhyesti: tiistaina sekä keskiviikkona klo 18 ovat kirppikset pystyssä! :)


Mitä piditte mun kerrosleivästä, kelpaisiko teille? ;D

22 kommenttia:

 1. voi ei! tietenkin piti kirppiksen olla tulevalla viikolla. Kun juuri oon iltavuoron viikko ensivk. Missaanpa siis tämänkin kirppiksen. Voi harmi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiii, tämä kirppiksen ajankohta on aina semmonen että ei mitenkää sovi kaikille halukkaille, mutta onneksi näitä kirppiksiä aina tulee lisää! :)

   Poista
 2. Osaatko sanoa toimiiko glittersandwichit shimmer-lakoilla? Semmosilla yksilöillä, jotka peittää super huonosti. :D
  Harmi, kun olen alaikäinen niin ei maksu onnistu netissä. :( Noh, tulen kummiskin katsomaan mitä olis tarjolla.
  Ja ainiiin kiva kynnet! (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öööm kyllä varmaan toimii, mutta itse tykkään että pelkästää siinä täytteeksi jäävässä glitterissä on kimallusta, mutta makuasiahan tämä on. ;D

   Poista
 3. Laitoin sulle sähköpostia juuri yhdesta lakasta :)

  VastaaPoista
 4. Onpas nätit :) Minulle tosin tulee tuosta Applesta mieleen vihreä kynsilakka eikä punainen, vaikka onhan sitä punaisiakin omenoita olemassa :D

  Wihiii! Kirppistä odotellessa ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiitos! Viimeksihän käytinkin glittersandwichissa lakkaa joka oli vihreä ja nimeltään vihreä omena. ;D

   Poista
 5. No höh, osuipa huonolle päivälle tuo lakkakirppis. Ootin niin kirppistä varsinkin lakkojen osalta, mutta tiistaina alkaa jsut kuudelta työt. No, kai mä tulen aktsomaan sitten keskiviikon tarjontaa edes.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, tämmöstä tää aina on, mitenkään ei voi sopia tietty aika kaikille halukkaille. :/

   Poista
 6. Ihanat punaiset sävyt noissa kynsissä :)

  VastaaPoista
 7. Törmäsin tähän blogiin vasta tänään, mutta näköjään juuri sopivasti ennen kirppistä! :) Todella ihanat kynnet ja tuo Apple on ihanan punainen. Jostain syystä eniten tykkäänkin punaisen sävyisistä lakoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti, punaiset on kyllä ihanan klassisia lakkoja. ;D

   Poista
 8. Hauska kun koko komeus on matattu! Innolla odotellaan täälläkin kirppistä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos. ;D Mulla on selkeästi jokin mattausbuumi menossa.

   Poista
 9. Mielettömän upea lakkaus :) Yksinkertainen ja kaunis!

  VastaaPoista
 10. Ihanan kesäiset ja alempi vino ranskis on tosi nätti.

  VastaaPoista
 11. Moi Sonne! En ole varma, mutta kysyn nyt kuitenkin. voiko matta-lakan päälle laittaa läpinäkyvää?? En tiedä onko tuo ihan tyhmä kysymys, mutta kysyinpä nyt sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi laittaa mutta sitten jos se läpinäkyvä on kiiltävää, niin lakkaus muuttuu kiiltäväksi. ;D Mattaa päällyslakkaa käyttämällä mattaefekti säilyy.

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)