sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Lumihiutaleita

Tässä taas yhdet kynnet, joissa ei mitään sen kummempaa, mutta julkaistaanpa silti. Näiden myötä saan taas 3 lakkaa pois käyttämättömistä lakoista, huh. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa..


Flormar - 423 (sininen creme)
Flormar - 29 (vaaleanpunainen creme)
Sonnetarium - Snowfall (glitter)

Tuo Flormarin 423 oli kiekolle levitettäessä ihan kamala, mutta kynnellä se olikin ihan jees, ties mistä sitten johtui tuo oireilu kiekolla. Tuon 29:n ostin siinä luulossa että se ois pelkkä creme, muta pullossa siinä näkyy ihan pienen pientä shimmeriä, joka ei kynnellä näy ollenkaan, hassu lakka.

Snowfallista olin ihan varma, että yhdistän heti johonkin hempeään, joten vaaleansininen ja vaaleanpunainen kävi tähän hyvin. :) Snowfallissa on valkoista isoa hexglitteriä, pientä valkoista pyöreää glitteriä ja pientä sateenkaaren väristä läpinäkyvää  glitteriä. Tykkään! Erikoinen lakka ja tämänhän mä ostin Sonnetariumin Etsy-kaupasta.

Noita testaamattomia lakkoja mulla on nyt laskelmieni mukaan yli sata, joten voi hetken mennä, että saan esiteltyä lakkoja joita ootte toivonu. Koittakaa ymmärtää, kun en osaa vaan välttämättä lakata tietyillä lakoilla joita on toivottu, kun lakkailen ja koristelen aina ihan fiiliksen mukaan. :) Toiveita saa tietty esittää jos on jotain mitä haluaisitte kynsillä nähdä.

Tykkäättekö te tuosta Snowfallista ja kynsistä? :) Ja onko teillä toiveita mitä lakkoja kynsillä tahtoisitte pian nähdä? Mun kaikki kynsilakathan löytyy täältä listasta. 

17 kommenttia:

  1. Oikein somat! (:

    VastaaPoista
  2. Pitäsköhän käydä tutustumassa tuonne sonnetariumin etsy-kauppaan.. Voi olla että sieltä lähtee sit hirmusesti mulle kaikkea kivaa? Kun tykkäsin (rakastuin) Samurai Princessiin ja tääkin sykähdytti kivasti. Oihvoih.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti, varsinkin se Samurai Princess on täyttä rakkautta. <3 :)

      Poista
  3. Olis kiva ko laittaisit näinhin postauksiin kuvan mitä lakkoja oot käyttäny ni näkis miltä ne näyttää pullossa:) Kivat nuo kynnet!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä otankin yhden pullon käteen, mutta täytyy harkita. Oon laiska kuvaileen pullokuvia, kun ne vaatii aina vähä erikoisjärjestelyjä täällä. ;D Kiitti!

      Poista
  4. Aww, ihana yhdistelmä!

    ps. blogissani on meneillään arvonta :)
    http://ainonkynsiblogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. höh, mulla ei taas näy sun blogin kuvat ollenkaan ! :( mikä lie vikana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voih, joskus sivun päivittäminen ainakin auttaa. :)

      Poista
  6. miks kynsigalleriaa ei oo enää? :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otin sen ainakin toistaiseksi pois kun ne kuvat ei asetu sinne mun haluamalla tavalla ja meni hermot. Pahoittelut. :o

      Poista
  7. Oooh, vähänkö ois must have tollanen valkoinen glitterlakka. Nuo on ihan selkeesti lumihiutaleita!

    VastaaPoista
  8. Mä kysyin tätä jo kerran, mut en enää muistanu missä postauksessa joten en löytäny enää:D Mutta tuoota kuinka kauan sulla kesti niissä sims 3 kamasettien tulossa sieltä CDON.comista? ja formspringilläkään en voinut kysyy kun en tie mihin se vastaus oikeen tulee?:O Mut kiitti jo etukäteen vastauksesta ja ihanat kynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisko n. viikko mennyt tilauksesta että oli perillä tai alle. :) Formspring-kysymyksiin löytyy vastaukset kun painaa siinä Formspring-laatikossa sitä Formspring-Sonnegirl-laatikkoa. Eli täältä: http://www.formspring.me/Sonnegirl?utm_medium=widget&utm_source=askwidget&utm_campaign=askwidget :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)