torstai 11. lokakuuta 2012

Metsästystä ja saaliin esittely

Mulla on ollu pieni metsästyskausi tässä lähiaikoina, mutta mun metsästys ei oo tietenkään kohdistunut eläimiin tai muihin, vaan kynsilakkoihin!

Tässä ensin näitä helpommin löydettävissä olevia ostoksia ja saatuja juttuja:

JG451, 444, 440

JG451:sen sain ja kaksi oikeanpuolimmaista ostin. Tuo keskellä oleva 444 ei oo noin pinkki vaan enemmänkin violetihtava fuksia. 440:sen ostin Kynsikirpalta Rva Melliltä.

Mint Candy Apple, 105

Melli laittoi mukaan myös puolikkaan Essien Mint Candy Applen, josta hän ei jostain syystä tykännyt. (Kuten huomaat, jouduin käyttää sen kanssa vähän pihtejä ja väkivaltaa, jotta se antautui :DD). Muuten hän on minusta hurmaava, oon kauan jo halunnut tämän lakan kokoelmiini.

Tuon Golden Rosen Matte Velvet 105:sen tongin tänään Seppälän alehyllystä. Yksi ainoa löytyi enää ja viimeksi en tätä etsinnöistä huolimatta löytänyt. Kannattaa konttailla siellä alahyllyjen tuntumassa, voi tehdä yllättäviä löytöjä.

Flormarin maahantuoja lähetti mulle tuossa jo jokunen aika sitten aika kasan Flormareja, joista riitti ja riittää tulevaisuudessakin teillekkin arvottavaa, tässä minun saaliini kasasta:

G10, G11, G14
Kultaista, hopeaa ja pinkkiä cracklea siis. Tuota pinkkiähän mä jo kokeilinkin ja tykästyin. Nämä siis saatuja.

MG01, MG02, MG03, MG04, MG07
Magneettilakkoja! Näitäkin mä laitoin teille parit arvontaan. Plussaa näissä esim. China Glazen magneettilakkoihin verrattuna on kaareva magneetti, hallelujaa. Lakkojen mukana tulee siis kaikissa magneetti, tuollainen joka tekee vinoviivaa kynnelle. Nämä myös saatuja.

Sitten niihin mun aarteisiin! Näitä ei ollut helppo löytää, kuten osa teistä tietää mun touhuja seuranneena. Oon huudellut näiden perään Facebookissa ja täällä blogissa, vastausta saamatta. Näitä ei mitä ilmeisemmin ole Suomessa ollenkaan.

Sattumalta googletellessani siis swatcheja Flormarin u-alkuisista Supershine Miracle Colors -lakoista päädyin Polishinail -nimiseen kauppaan. Olin ensin skeptikko kun löysin himiöimiäni Flormareita sieltä, mutta päätin tarttua riskiin. Se kannatti, lakat matkasi tasan tarkalleen 7 päivää ja nyt oon uusia u-Flormareita. Enää kolme puuttuu mun missiosta kerätä kaikki 34 U-Flormaria!

Tässäpä näitä, raukat ei pääse kyllä oikeuksiinsa pullokuvissa ollenkaan, kynnellä sitten paremmin.

38, U08, U10, U12
38 on normaalia Supershine -sarjaa, mutta nuo kolme muuta on SuperShine Miracleja. U08 sininen (vastaa esim. Orlyn Lunar Eclipsea), U10 kultainen ja U12 punaruskea.

U30, U31, U32, U33 
U30 on aivan ihana halloween-hirviö-zombie-mörkön vihreä. Mulla on tätä nyt kynsillä ja täytyy sanoa, että ihanan synkkä. ;D

U31 on joukon musta lammas. Raukalla oli tullessaan valkoinen (!) korkki. Niinpä teimme ystävällisen Flormarin hololakan kanssa vaihtokaupat ja U31 sai mustan korkin. Tää on joku hullun näköinen lakka, pullossa tää on selvä triochrome, violettia, pinkkiä ja kultaa! En malta odottaa jos keksisin jonkun hyvän kerrostuslakan tän alle.

U32 on tumma ruskea, ihana tämäkin. Peittää jo melkein yhdellä kerroksella.

U33, sininen jossa on lilaa mukana. Tykkään, tällekkin pitää keksiä sopiva kerrostuspari.

Vielä multa puuttuisi seuraavat yksilöt:

Flormar Supershine Miracle Colors -sarjaa: U03, U06, U19. Jos teillä on jotain noista ja tahdotte myydä mulle tai jos tiedätte mistä näitä saa, niin ottakaa yhteyttä: blogisonnela@gmail.com.

Mulla muuten edelleen vaihdossa tämän postauksen kolme lakkaa!

22 kommenttia:

  1. Ostitko flormarin magneettilakkoja Seppälästä? Ja paljonkos maksoi? Kivoja ostoksia muutenkin! Huoh kun joskus itekkin vois törsätä kynsilakkoihin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. flormarin magneettilakkoja on meilläpäin saanut ainakin citymarketista. hintaa en muista, saattoi olla joku 2kpl 6e tms tarjous.

      Poista
    2. ^^ Juu näitä saa vissiin Citareista, en tiedä saako Seppälöistä? Ainakin varmaan jossain vaiheessa on tulossa myös Seppälöihin. :)

      Poista
  2. Toi ekan kuvan 444 on aivan mieletön! Oon suorastaan rakastunut :)

    VastaaPoista
  3. Kun et ollut meinannut saada tuota essien lakkaa auki, niin tuli mieleen, että ootko koskaan yrittänyt aukaista jumittunutta kynsilakkaa niin, että sidot korkin ympärille kumirenksun? Saa paljon paremman "otteen" ja itselläni toimii ainakin tosi hyvin!(:

    Et semmosta...^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo koskaan hoksannu kokeilla, kiitos vinkistä, koitan muistaa seuraavalla kerralla kun jokin korkki jumittuu. ;D

      Poista
  4. Miulla on toi ekan kuvan ruskee Flormar. Tykkään siitä tosi paljon, on yks lempilakoistani (:

    VastaaPoista
  5. ääähh, määki tahon noi kahessa viimesessä kuvassa olevat flormarit! :D

    VastaaPoista
  6. hihi sanon tämän ihan hyvällä, eli toiv. et vetäise herneenpalkoa nenukkiin:

    muistan niin selvästi kun manasit flormarit alimpaan h*lvettiin ja nyt etsit niitä kissojen ja koirien kanssa :'D

    saahan ihminen vaihtaa mielipidettään on mullekin niin käynyt mutta hauskaa silti :D

    -tonttu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tietenkään vedä hernettä nenään, mä oon ite naureskellu itelleni tästä samasta asiasta. ;D Oon itseasiassa aika useinki muuttanu radikaalisti mieltäni kynsijuttujen suhteen, esim. crackle-lakkoja en voinu joskus sietää, enkä leopardikuviota varsinkaan! Mutta niin sitä vaan mieli muuttuu. ;D

      Poista
  7. Ja mäkin sorruin tänään Flormareihin vaikka ajattelin ettei ne oo mun juttu! :D Kiittelinkin sua blogissa että sun vika hahaha :D

    VastaaPoista
  8. Oon aika varma et noita flormareita myydään suomessa... Meinaan kävin tänään Tampereella Seppälässä ja siellä oli ton värisiä flormareita useampiakin (tietysti ne ei kuvissa näytä ihan samalta mutta kuitenkin). En ostanut yhtään niin ei mitään hajua noista numeroista :DD Nyt kyllä harmittaa ettei yhtään tarttunut mukaan :((

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyl joo aika samantyyppisiä, mutta ei ihan samoja. En oo ainakaan löytäny yhtään suomalaisten tekemiä swatcheja/ostopostauksia näistä Flormareista, siitä vaan päättelin ettei näitä ehkä oo Suomessa ollut. :o Tosin eihän sitä tiedä. ;D

      Poista
  9. U03 is at Seppala by Stockmann just off Aleksanterinkatu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Actually don't quote me on that yet ... now I'm not positive if it was U01 or 03. Perkele.

      Poista
    2. Ooh, too bad. :/ I think those three Flormar nail polishes I'm searching haven't even arrived to Finland. :o

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)