perjantai 5. lokakuuta 2012

Parit diskopallot

Tässäpä ois parit kynnet, ajattelin laittaa nämä samaan postaukseen kun näissä ei oo mitään sen kummempaa. Näissä käytin paria Models Ownin Mirrorball-kokoelman lakkaa myöskin, joten ne sopii samaan postaukseen.


Nubar - Heavy Gold Glitter (kultainen glitterpohja)
Models Own - Dancing Queen (kulta-vihreä-sininen multiglitter)

Mun eka Nubar ja sen testaus ja positiivinen yllätys! En odottanut hirveästi mitään tältä, vaikka oon kuullut että Nubareista monet tykkäilee, mutta en kuitenkaan oo ihan hirveästi mitään kunnon hehkutusta tai maniaa kys. merkistä kuullut (kuten esim, OPI-merkistä kuulee). Sivellin oli perushyvä, levittyvyys samoin ja kolmella kerroksella sai peittävän tuloksen tuosta glitteristä. Tämän Nubarin ostin kolmella eurolla Looks Designin poistomyynnistä.

Selvää on, että tää Mirrorball ei pääse oikeuksiinsa tuollaisen pohjan päällä, mutta tää oli taas joku tuntematon hätäratkaisu ilmeisesti. Kuitenkin tuo Dancing Queen on tällä hetkellä mun lemppari näistä mirroreista, tykkään sen glittermuodostelmasta ja väreistä.

Sitten toiset kynnet, joissa diskopallolakkaa:


MIYO - Tropicana (saatu, sinivioletti tuoksuva shimmerlakka)
Models Own - Freak Out! (sini-violetti multiglitter)

Mä luulin itseasiassa, että tuo Tropicana olisi violetimpi, mutta se onkin yllättävän sininen! Siinä on pientä shimmeriä ja kevyt tuoksu, joka on ihan miellyttävä, parempi kuin saman merkin Papaya/Mangossa. Ensikerroksella luulin, että tätä saisi kerrostaa ja kerrostaa, mutta hyvin se rakentui kolmella kerroksella täysin peittäväksi. Kuivui hyvin, siveltimestä tykkään erityisesti kun on jämäkkä ja mun käteen semmonen, että suurta siivousta ei tarvita kun lakka menee sinne minne pitääkin. MIYO-lakkoja saa Seppälöistä ja hintaa näillä tuoksulakoilla on muistaakseni kolmesta neljään euroa.

Freak Out! on toiseksi vähiten lemppari näistä Mirrorball-kokoelman lakoista jotka Models Ownin nettisivuilta ostin ja tiedän syynkin: tuo hemputin tikkuglitteri! Miksi sitä pitää jokaiseen lakkaan tunkea? Mulla taitaa olla tällähetkellä kaksi tikkuglitterlakkaa ja tässä se ei vaan toimi yhtään, en tykkää. :( Voisiko joku taikoa tikkuglitterin pois pilaamasta kivoja lakkoja? Vai tykkääkö joku oikeasti tikkuglitteristä?

Mitäs tykkäsitte lakoista ja kynsistä ja mikä on kantanne tikkuglitteriin? ;D

PST. Kynnet menee vähän epäloogisessa järjestyksessä, siks mulla on näissä kuvissa pidemmät kynnet kuin eilisisessä postauksessa. 

23 kommenttia:

  1. Nuo diskopallolakat ovat aikas hauskasti tehtyjä ja kyllä tikkuglitterikin joistain lakoista löytää paikkansa. Itse ihastuin kuvien perusteella tuohon sonnetariumin If We Could Meet By the Sea -lakkaan, tosin en ole vielä päässyt kynsille testaamaan.

    Sitten olisi kysymys noista Bundle Monsterin leimalaatoista. Itse yritin käydä kikkailemassa siellä nettisivuilla, mutta maksuksi taitaa käydä vain oikea pankkikortti? Onko mitään kiertotietä mahdollista hankkia noita kokoelmia? Olen niin tapoihin juurtunut, että se on joko paypal tai suomalainen verkkokauppa.

    Inspiroivia syyssäitä!
    Sisko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, jep, esim. siihen Sonnetariumin Samurai Princessiin sopii tikkuglitter kanssa, se ihan kuuluu siihen! Ööm, itse maksoin Visa Electronilla ja voipi olla että ei ole muita maksutapoja tuolla heidän sivuillaan koska yleensä maksan kaiken PayPalilla. Yleensä näissä on maksutapoina juurikin PayPal tai sitten luottokortti. Amazonissa on myös heidän tuotteitaan myynnissä, voisiko siellä olla PayPal maksutapana?

      Poista
  2. Hei. ekana sanon että sinulla on ihana blogi <3. mutta nyt kysyisin sinulta yhtä asiaa. mitä mieltä olet selenan kynsilakoista. mielestäni niissä lakoissa on liian löysä koostumus. oletko huomannut sen ?? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole kynsille niitä vielä kokeillut, mutta swatchasin kiekolle eilen. En huomannut että olisi erityisen löysää, suurin osa Miss Seleneistähän on jelly-koostumusta, joten niiden ei ole tarkoituskaan olla täysin peittäviä, jos sitä meinasit? :)

      Poista
  3. Pakko myöntää, että olen alkanut oudosti tykästyä tikkuglitteriin, vaikka vielä joku aika sitten minäkään en voinut sitä sietää. Ei sitä silti tarvisi ihan joka lakkaan väkisin tunkea, esimerkiksi Freak Out!:ssa se näyttää ihan ylimääräiseltä.

    VastaaPoista
  4. juu !! oon ihan samaa mieltä tikkuglittereistä. mut kai niistä joku tykkää ? niistä huolimatta tosi hyvältä näyttää.

    noi ekat kynnet on ihanat mut näyttää siltä että saa puol päivää hinkata tota glitterlakkaa pois. tiiän kyl sen foliomentelmän mut en oo koskaan kokeillu ku se vaikuttaa kauheen monimutkaselta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, foliomenetelmä ei oo ollenkaan hankala, senkun isket foliot kynsilakanpoistoaineeseen kostutettujen vanupalojen kanssa kynsille paketiksi ja odotat 5 min /käsi ja lakat on automaattisesti lähtenyt. :) Kannattaa kokeilla, säästää etenkin hermoja!

      Poista
  5. hienoja lakkoja ja kynsiä =)

    VastaaPoista
  6. Nam! (:
    Täytyy kyllä sanoa, että tykkään kummastakin Mirrorballista, vaikka kyllähän tuo Freak Out! -lakan tikkuglitteri silmään ikävästi särähtääkin ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, jep! :D Ei se nyt vallan lakkaa pilaa, mutta hienompi olisi ilman. ;(

      Poista
  7. Mikä helkutin tikkuglitteri? Iha outo sana :----D Villi veikkaus, tarkottaa noita glitterhileitä, jotka on tikun muotosia? :D Mut ihanat kynnet, varsinki ekat ☻

    VastaaPoista
  8. Mirrorball-kokoelma vaikuttaa ihanalta... :)

    VastaaPoista
  9. minä pidän tuosta Freak-outista aivan hirveästi!! <3 Eikä tikkuglitteri yhtään minua haittaa, ehkä tekee lakasta jopa vielä hienomman!? :D haha voisin ostaa sen!! :D

    VastaaPoista
  10. Johan nuita mirror ball lakkoja tulee joka tuutista, mutta on ne silti niin... Ah. Ja tuohon tikkuglitteriin jos mennään niin se aina riippuu lakasta ja omasta mielialasta, esim. se sun Samurai Princess lakka pääs mun Pakkosaada listaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, niitä on nyt näkynyt. ;D Ja joo SP on ihana!

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)