lauantai 13. lokakuuta 2012

Top 10 lemppareimmat lakkaukseni

Toivepostausta kehiin! Minulta toivottiin, että keräisin postaukseen lemppareimpia tekemiäni lakkauksia perusteluineen. Idea kuulosti mielenkiintoiselta, joten päätin lähteä sitä toteuttamaan. Jos joku ei kestä sitä, että toinen kehuu itseään ja omia tekeleitään, niin ei kannata tätä postausta lukea. ;)

Lista on yllättäen pinkkivoittoinen, mutta no can do, se on mun lempiväri ja en sen suhteen ihmettele että pinkit lakkaukset miellyttää silmää eniten. Niissä mä myös viihdyn parhaiten. :)

TOP 10, suunnilleen aikajärjestyksessä:

1. Pinkkejä viivakukkia nail art -lakoilla, postaus täällä.


Ei varmaan liene yllätys, että tykkään näistä kynsistä, sillä siksi ne ovat Sonnelan banneriinkin asti päässeet. Kynsillä oleva 108 Degrees on yksi mun lempilakkoja ja onnistuin mielestäni hyvin kukissa, joten nämä lakkaukset pääsevät suosikkien joukkoon.


2. Abstraktia palloilua, postaus täällä.

Lisää kuvateksti

Nämä jotenkin kaikessa glitteröveriydessään miellyttää mun silmää. Simppeli musta-valkoinen koristelu antaa lakalle tilaa, eikä kynnet näytä liian täyteentungetuilta silti.

3. Kenkulakynnet, postaus täällä


Väriyhdistelmät tuli tongittua mustasta laatikosta ja ne olikin yllättävän kivat. Nää oli ekat nauhoitetut kynnet, jotka onnistui minusta ihan hyvin, vaikka muistankin takunneeni näiden kanssa.


4. My day, oh mayday, postaus täällä


Kynsien pohjana oleva Tinsel Town varmaan saa näihin sen "jujun". Tämä oli joku juuri ennen nukahtamista tullut idea ja näyttää mun silmiin jotenkin harmoniselta kokonaisuudelta. Vaikka lakkaus oli melko tumma, niin viidyin näissä silti.


5. Models Own - Golden Green, postaus täällä.


Tästä lakkauksesta ja tuosta Models Ownin Golden Green -lakasta mä näen unia usein! Toisena nää kynnet pärähtää mun päähän aika usein ja tahdon heti lakata tuolla Golden Greenillä. Mun suhde näihin kynsiin on siis jokseenkin häiriintynyt.

6. Pieni China Glaze perhe, postaus täällä.


Tykkään näiden kynsien kullanhohtoisuudesta, kiillosta ja kunnollisesta liukumasta. Liukuvärjäys ei oo järin helppo homma tehdä, joskus liukuma jää liian kovaksi, joskus ei edes huomaa että eri lakkoja olisi käytetty jne. Näissä mielestäni onnistuin ja näistä tykkäsin. Enkä vähiten siksi, että näissä on kahta mulle tärkeää lakkaa, China Glazen Strawberry Fieldsiä ja pitkän haaveilun tuloksena kynsikirppikseltä löydettyä China Glazen Pink Rox-E:a.


7. Hempeitä ruusuja, postaus täällä.


Mintunvihreä ja vaaleanpunainen ne yhteen soppii, tykkäsin tästä väriyhdistelmästä ja kuvioista. Jotenkin nää vaan on mun silmissä onnistuneet. :)

8. Pinkki-valkoista, postaus täällä.


Laantuneen myrskyn jälkeen tehdyt kynnet, joista tykkäsin paljon. Nämä kynnet osoittivat sitä, että viis siitä mitä muut sanovat, teen kynsilleni sitä mitä itse tahdon. Vaikka sitten sadannen liukuvärjäyksen putkeen tai pinkkiä, vaikka toiset sitä inhoavat. Näillä kynsillä on mulle etenkin tunnearvollinen merkitys, mutta tykkäsin näiden ulkonäöstäkin kyllä.


9. Kukkasia ja karkkivärejä, postaus täällä

Lisää kuvateksti
Pinkki ja lila on aina kiva yhdistelmä. ;) Tykkäsin kukkien asettelusta ja valitsemistani väreistä. Tämä on hyvä osoitu siitä, että yksinkertaisella lakkojen kerrostamisella ja dotting tool -kukilla saa mielestäni melko monivivahteiset kynnet aikaiseksi.

10. Fruity nails, postaus täällä


Tykkäsin näistä myös, sillä nämä on ominta minua siinä, että jos ei olisi pelkoa koristeiden tarttumisesta ja pongahteluista, niin tekisin aina tällaista. Olen kuitenkin laiska kiinnittämään kymmeniä koristeita, joten usein tulee tyydyttyä rauhallisempiin versioihin. Tykkäsin värimaailmasta ja asettelusta. :)

^^ Siinä minun top 10-kynnet perusteluineen. :) Ei muuten ole ollenkaan helppoa etsiä 3 vuoden ajalta 10 lempilakkausta, sillä kaikissa lakkauksissa on ns. puolensa. Monista lakkauksista tulee heti mieleen tilanne, jossa kynnet tein ja ajatukset, jotka kynsiä tehdessä laukkasi päässä.

Mitkäs näistä kymmenestä oli teidän lemppareita tai kaikista lempparein lakkaus? :) Vai muistatteko kenties blogistani jonkun lakkauksen, joka ei näissä mun top lemppareissa oo mutta josta te ootte tykännyt eniten?

44 kommenttia:

  1. Mä tykkään näissä noista glitterövereistä, vaikka ne nyt ei niin överit olekaan :) Tosi ihanat!
    Olisko muuten ideaa tehdä vastapainoksi myös Top 10 Hirveimmät Lakkaukset :D Tai jos sulla edes on, niin Top 10 Feilaukset :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, hyvä idea !:D

      Poista
    2. Joo sellaista postausta kehiin! :D

      Poista
    3. Mä voin kattoo, tosin en oo tainnu hirveimpiä lakkauksiani kehdata esitellä blogissa. D; Voisin kyllä blogissa olevista etsiä top 10 inhokit.

      Poista
  2. Onpa upeita kynsiä, lemppareinta en edes pysty valitsemaan!!

    VastaaPoista
  3. Upeita lakkauksia, mutta näistä lempparein kyllä oli vitonen. Oli jotenkin ihanan kesäinen ja raikas lakkaus.

    Muita (lukuisista lemppareistani) lempilakkauksiani sulta ovat mm.
    postaus: "007 and a mission - cheap nail polish vol.2 [Barry M]" 8. suuskuuta -12
    "Sininen astiasto -kynnet" 10. toukokuuta -12
    "Snake skin" 9. lokakuuta -12

    VastaaPoista
  4. En tiiä miten, mut luin ensiks että "Top 10 surkeimmat lakkaukseni" ja tuli mieleen et sähän voisit tehä siitä postauksen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, voisin etsiä blogissa julkaistuista top hirveimmät. ;D

      Poista
  5. ruusukynnet ja kukkasia ja karkkivärejä kynnet pomppaa varmaan mulla suosikiks, noi vikat hedelmäkynnet on kans tosi kivat ainakin värimaailmalta (:

    VastaaPoista
  6. Ensimmäisen kuvan kynnet on kyllä aivan ihanat, kuuluu ehdottomasti top 10:n listalle.. :) Kukat on onnistunu ihan kadehdittavan hyvin ja Degrees näyttää niin "mehukkaalta" että haluaisin sen itsellekin. Ne on mun lempparit.
    (Ja heti seuraavana "kukkasia ja karkkivärejä".. ^^)

    VastaaPoista
  7. Tykkään melkeen kaikista yhtä paljon, mutta ehkä tuo kymppi vie raikkaudellaan voiton. Ihana ihailla toisilla tuollasia missä on paljon 3D-koristeita, kun ite en saa niitä pysymään kun korkeintaan hetken... En tiiä onko syy sen etten vaan osaa, vai sen että mulla on ainakin omasta mielestäni niin kaarevat kynnet että niitä pongahtaa kaikki pois, hyvä että kynsilakka pysyy :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on aika kaarevat kynnet ja niitä koristeita saa kyllä painaa ja asetella, kyllä ne sitten sinne päällyslakan alle jotenkin asettuu. :)

      Poista
  8. Nää on kaikki ihania, mutta hetken etsinnän jälkeen löysin nämä. http://sonnela.blogspot.fi/2011/12/kukkia-mansikkapellolla.html
    Musta nää on vaan tosi kivat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, nuo oli yhdet jotka meinas päästä listalle mutta karsiutui muiden tieltä ku piti 10 valita. ;D

      Poista
  9. Noi kaikki oli tosi ihanii ! Oot hirmu taitava :-)!

    VastaaPoista
  10. Abstraktipalloilu ja nuo pystyraitakynnet on ihanat. Mukavan näköset ja tämmönen amatöörikin varmaan osais tehä. :)

    Ootko muuten tehnyt missään välissä vesimarmorointi-tutoa? Sellanen olis kiva. :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! En oo tehny vesimarmorointitutoa, kun en oikein osaa neuvoa marmoroinnin teossa oikeaoppisesti. ;

      Poista
  11. Noi viimeset on kyl ihan huiput:) Kyl kynnet saa olla näyttävät ja huomiota herättävät jos oikeesti osaa tehdä ja miun mielestä sie oot kyl onnistunu tosi hyvin!:) myös noi kukkaset ja liukuvärjäykset on tosi söpöjä!:)

    VastaaPoista
  12. Oih!! Toosi ihana postaus! Mä niin rakastin noita kaikkia , kuolasin niitä naama kiinni ruudussa! :) (ei ehkä ihan kirjaimellisesti, mutta kuiteski)

    VastaaPoista
  13. Jeeij, mä ainakin ehdotin sulle tätä postausta ! :) noi kutoset on aivan ihanat ! <3

    VastaaPoista
  14. kiva postaus, tee myös sellane top 10 hirveimmät kynteni?:)

    VastaaPoista
  15. Heips, myönsin sinulle tunnustuksen blogissani! (:

    VastaaPoista
  16. En haluu olla mikään säälittävä vaan haluujn tietoo sulta.. Mulla ei oo alus ja päällys lakkoja en oo löytäny mistää alle 30 e lakkoja ..Tilaakko ne vai ostakko kaupasta?Tiedän että sä tilaat paljon lakkoja mutta mistä löytyy hyviä lakkoja ja minkä merkkisiä kannattais ostaa ??Löytyykö China Glazeja mistäään normaalista kaupasta ,ja minkä hintasii ne on ??? Eksä oo ostanu flormarin lakkoja seppälästä ??Mitä hyvän merkkisiä lakkoja löytyy seppälätä ja H&M kaupoista ?? Mulla lohkee kynnet tosi helposti ja en älyy et mitä niille voi tehä siis ettei ne katkeis nii helposti ??? <saako laattoja ostettua mistään normaalista kaupasta ?? Toivottavasti vastaat kaikkiin kyssiin ja sä oot mun ihanne kynsienlaittaja!! T.Tyttö joka haluisi hyviä lakkoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilaan ja ostan kaupoista lakkani. Tuo sun kysymys on kovin laaja, mutta koitan vastailla parhaani mukaan. ;D

      China Glazea ei löydy enää ns. normaalikaupoista, pitää tilata netistä. Seppälästä ja H&M:stä löytyy mm. seuraavia: Wet n Wild, Models Own (vielä hetken ainakin), Wild & Mild, Flormar, Golden Rose, H&M:n omat lakat.

      Voit koittaa estää kynsien lohkeilua siten, että pidät kynsillä aina jotain lakkaa, vähintään väritöntä. :) Laattoja voit ostaa Stockmanneilta ja ööö Tokmanneilta myös taitaa löytyä.

      Toivottavasti oli apua vastauksista, lisää vastauksia löytyy esim. täältä: http://sonnela.blogspot.fi/p/faqukk.html

      Poista
    2. Kiitti! Mäpäs heti kiiruhdan ostaa models owneja seuraavaks ku pääsee kaupunkii! (;

      Poista
  17. mun lempparit on ehdottomasti ykkönen ja seiska!! Aivan ihania myös nuo muut :))

    VastaaPoista
  18. Ykkönen ja kuutonen on ihania. Oon aina tykännyt niistä, vaikka on nuo muutkin supersöpöjä. Ja oli sitten myös pakko kokeilla niitä itelleenkin. :)
    Tuli muuten mieleen, voisitkos joskus tehä myös muumikynnet? :D

    VastaaPoista
  19. Kaikki on kivoja mutta parhaimpia ovat yksi,kuusi,seitsemän,kahdeksan ja yhdeksän ! Ihania, NIIN Nättejä <3<3<3
    Mullakin on kynsiaiheinen blogi osoitteessa http://diamondonnails.blogspot.fi/ voit käydä kurkkaamassa :)

    VastaaPoista
  20. Mun mielestä nuo kaikki lakkaukset on tosi kivoja ! :-) Oon muuten ihmetellyt että minne Kynsigalleria on hävinnyt ? :oo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mulla meni hermot galleriaan ja se lähti pois määrittelemättömäksi ajaksi. :)

      Poista
  21. mun mielestä ihanimmat lakkauset on 9 10 ! Mua vaan viehättää noi kukat ja toi lakka yhdistettynä !!! Ja rakastan kaikist eniten tota fimotaiteilua <3 rakastan sun postauksia !! (:

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)