tiistai 19. helmikuuta 2013

Catherine Arley & Teenage Dream

Kiirettä taas vähän pitänyt, kun elelen hiihtolomaviikkoa, elikkäs toisinsanoen tenttiviikkoa nyt. Kynsiä on tullut tehtyä kuitenkin, mutta aloitellaan nyt vanhimmista. Mä en edes yritä pysyä näiden kynsien kanssa oikeassa järjestyksessä kun epäonnistun siinä aina.


Käytin näissä:

Catherine Arley - 666
OPI - Teenage Dream

Viimeinen CA vihdoin uunista ulos. Tämän mä oon ostanu varmaan vuosi sitten jo, ei oo vaan tullut laitettua kynsille sitä. Nätti violetti holohan se on, mutta jostain syystä vaan jääny käyttämättä. Tällaisia lakkoja mulla on paljonki, että ne vaan lojuu kuukaudesta toiseen käyttämättämissä lakoissa, mutta en saa niitä kynsille, kun kaikkea uutta kivaa tulee ja haluaa niitä kokeilla.

Koristeluissa pysyttiin niinkun todella simppelillä linjalla, eli aksenttikynnellä, joka on jälleen nimetön. Nimettömään heitin päälle kerroksen vai kaksi Teenage Dreamia ja siinäpä se.

Lyhyestä virsi kaunis, tälläistä tänään. :) Tykkäilettekö näistä Catherine Arley -hololakoista?

PST. Golden Rosen Jolly Jewelseistä huonoja uutisia, kurkatkaa tänne

18 kommenttia:

  1. Kivan värinen lakka! Hauskaa hiihtolomaa ja tenttiviikkoa sinulle! :D

    VastaaPoista
  2. Nätti lakkahan tuo on, mutta osaan kyllä kuvitella että helposti tuosta ajaa muut lakat ohi kokeiluun, koska ei kuitenkaan ole NIIIIIN ihana. :D Harmi juttu nuo Golden Rosen lakat, onneksi ei kuitenkaan osunut juuri niihin lakkoihin mitä olin ajatellut ostaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ei mikään hirveän ihku mutta kiva silti. :)

      Poista
  3. Huh, melkein sain sydämentykytyksiä kun luulin että koko Jolly Jewelsejä ei tulekaan :D Harmi kyllä että ne kolme eivät tulekaan nyt, olisin ainakin sen 109 kovasti halunnut. Mutta onneksi edes ne muut tulevat :) Ihastuin tuollaisiin maitomaisiin jellyglittereihin niin paljon, että tilasin W7:n Salt n pepperin, Mosaicin ja Lava Flown, ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sentäs, onneksi suurin osa kuitenkin tulossa! :)

      Poista
  4. On tosiaan nätti lakka, jos sulla ei oo käyttöä tuolle niin minä voin kotiuttaa sen ;)

    VastaaPoista
  5. kiva sävy, mut voi vinde kun yks nois golden rose lakoist oli mun hankintalistalla. Ymph, no täytyy sit vaan ootella. Onneks ei sentään kaikki viivästy. Oliko se yks muuten ihan dupe trap-eze lakal?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiei. :/ Joo! Tein vertailunkin, tässä linkki. Vasemmalla ChG:n It's A Trap-Eze! ja oikealla GR:n 115. :)

      Poista
  6. Nätin värisen kynnet! :)

    Voi eikä, noi 108 ja 109 oli just top 3 lakat noiden joukossa.. No jos niitä edes joskus suomeen saataisin, vaikkei kevääksi sitten saadakkaan.. ;)

    VastaaPoista
  7. Miten voi olla niin huono tuuri noiten Jolly Jewelssien kanssa, että kaikkein kiinnostavimmat sävyt tulevat Suomeen viiveellä?. :(
    Kauniit kynnet. Yksinkertainen on joskus (aika usein) kaunista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepäs. :/ Toivottavasti saataisiin kuitenkin muut sävyt ajoissa! Kiitoksia!

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)