perjantai 15. helmikuuta 2013

Luonnollinen leopardi

Leopardit on aina ja ikuisesti turvallinen valinta, nämä kynnet jostain jonkun ajan takaa. Näiden julkaisu on kokoajan viivästynyt kun tullut kaikkea muuta postattavaa.



Käytin näissä:

Models Own - Naked Shimmer
Flormar - 428
China Glaze - Liquid Leather

Oon käyny säännöllisesti kyttäämässä meidän Seppälän alelaaria siltä varalta, että ne laittaisivat MO:n lakat vihdoin euron tarjoukseen niinkun monissa muissa Seppälöissä on ollut jo ajat ja iät. Olin kiinnittänyt huomioni Naked Shimmeriin siellä ja toivoin, että sitä olisi vielä saatavana kun tarjous joskus astuisi voimaan. Viimeksi kun kävin, oli lakoille alennettu hinnaksi 1,20 € ja päätin, että ostetaan nyt sitten, kun ei niitä tämän halvemmalla tule saamaan kuitenkaan.

Naked Shimmer on ihku nudelakka, jonka shimmerin näkee parhaiten pullosta, sillä kynnellä se ei kuviin asti välity ainakaan. Kyllä tästä kannatti päälle euro maksaa, sillä on tämä jotenkin söpö. Nudelakat ei oo koskaan erityisemmin mua miellyttäneet, mutta silloin kun niitä joskus käyttää niin muistaa miksi ne onkin niin kivoja ja jotenkin huolettomia. Jos tuntuu, että nudelakka on liian huomaamaton, niin leopardeilla sitä saa piristettyä kivasti. ;D

Miltäs kynnet näyttää? :)

43 kommenttia:

  1. KUN JOKU MAINITSEE LEOPARDI, NIIN MINÄ OLEN ENSIMMÄISENÄ PAIKALLA. Sori, caps. Ihanat! :3
    xoxo Mella

    VastaaPoista
  2. Oij, onpas ihana!
    Meidän Seppälässä ei myydä enään ollenkaan MO:n lakkoja, paitsi on siellä pari, jotka on alennuksessa kolmella eurolla, mutta ei oo oikein kivan värisiä :( Aiemmin oli paljon isompi valikoima. Onneks löysin kuitenkin 1,20e Wild&Mildin lakkoja ja myös Flormarin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sama täällä, kauan aikaa ne oli sen kolme euroa ennenku aleni tuohon päälle euroon. :o

      Poista
  3. Meijän seppälästä ostin ton saman ja pari muuta 50snt/kpl

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei vielä noin hyvässä tarjouksessa ollut nämä kyllä. ;D

      Poista
  4. Olipas tosi kivat, pitää tehä ehdottomasti omille kynsillekkin :)

    VastaaPoista
  5. Leopardikynnet on kyllä aina niin kivan näköiset! Ja tuo lakka 1.20e ei paha hinta ollenkaan :)

    VastaaPoista
  6. Hienot, pitää tehä kohta (:
    Kysyn muuten, tiedätkö paljonko yleensä Suomessa O.P.I:n kynsinauhaöljykynä maksaa?
    kiitos (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Jos meinaat niitä aitoja, Kickseissä yms. myytäviä niin oisko ne 20-25 euroa? :o

      Poista
    2. Kiitti, koska ostin huuto.netistä niitä vaan 3 € hintaan, en nyt ihan varma oo onko aitoja, mutta ei se hinta yhtään paha ollu vaikka ois feikki :D

      No, se oli vissiin samanlainen kun Bmbin arvontapalkinnossa, niin osaatko sanoa onko uo aito? :D

      http://lifeofbambi.blogspot.fi/2013/02/200-lukijaa.html

      Kiitos paljon :))

      Poista
    3. Juu nuo ei ole aitoja, OPI ei tee tuollaisia hedelmä/marja/kukkaiskynsinauhaöljyjä, OPI:lla on vaan tällaisia Avojuice-kynsinauhaöljyjä: Linkki :)

      Poista
    4. Korjaan, Avoplex kynsinauhaöljyjä. :D

      Poista
    5. Juu, se olikin sitruuna ja omena :D

      Poista
  7. Nuo lakkojen hinnat vaihtelee vähän liikkeiden välillä, kun MO on nyt poistumassa kokonaan Seppälöistä niin viimeisiä pulloja myydään liikkeen omilla omahinnoitteluhinnoilla. :)

    Miekin ostin joku aika sitten pari pulloa 1e/kpl, ihan vaan testatakseni kerrankin MO:ta ja petyin tosi pahasti. Mun mielestä lakka levittyy todella huonosti ja kuivuminen kestää KAUAN. Onko tää ihan yleistä noissa lakoissa vai vaan joissain?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeh, luulis et ois jo tulleet aiemmin tuohon euron aleen kun ennen tätä vuottahan niiden piti poistua Seppälöistä kokonaan. :o Riippuu varmaan lakasta, en oo ite huomannu suuria kuivumisongelmia mutta levittyvyys on joissain haastavaa.

      Poista
  8. mä näin models ownia 50snt :DD

    VastaaPoista
  9. Tosi ihanat ja vaikuttavat simppeleiltä tehdä. On pitänyt jo vuosia värkätä omiinkin kynsiin, mutten ole saanut aikaiseksi.. Vinkkejä, miten niistä saa hyvännäköiset? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Simppelit ne kyllä onkin tehdä. Dotting toolilla teen itse, eli nuo ruskeat täplät isommalla päällä dotting toolista. Teen isolla päällä epätasaisen muotoiset ruskeat läiskät, jotka sitten rajaan dotting toolin pienempää päätä käyttäen mustalla. :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)