torstai 21. helmikuuta 2013

Tähdenlentoja

Näihin kynsiin inspiroiduin Pinterestistä löytämästäni kuvasta, alkuperäisesti kuva on täältä. Äsken kun kokeilin, niin sivusto toimi vähän vaihtelevalla menestyksellä, toivottavasti toimii nyt.


Käytin näissä:

Flormar - 805
Orly Instant Artist - 24 K Glitter
+ tähtistrasseja

Oon huomannut, että tuossa Orlyn Instant Artistissa on hassuja mustia glittereitä seassa, aika jännä. Huomannut oon siis jo aiemmin, mutta tässä kuvassa kiinnitin itsekin niihin huomiota. Alunperin kun mulla oli tuo Flormar kynsillä olin ihan varma etten keksi niihin mitään järkevää koristusta. Onneksi muistin tuon kuvan, olis muuten helposti jääneet nämä koristelematta. Tuollaiset tähtiniitit olis olleet nätimmät kuin nuo strassit, mutta mulla ei oo tuommoisia joten strassit sai kelvata.

Flormarista tykkäsin jälleen, vaikka ei ollutkaan tämäkään kovinkaan peittävä yksilö. Tämänpituisille kynsille kyllä riitti kolme ihan hyvin. Tämä Flormar on siitä hassu, että ostin vahingossa toisen samanmoisen aiemmin, kun näytti kaupassa niin erilaiselta kuin mun omistamat Flormarit ja näistä numeroista en ikinä muista että mitä jo omistan. Onneksi sille löytyi hyvä koti kyllä, joten en enää sure erehdystäni.

Hologrammiahan ei nämä Flormariin hololakat ole nähneet, mutta nättejä shimmereitä ovat silti. Oon aiemminkin törmännyt ilmiöön, että Flormarin kokoelman nimi on vähintäänkin harhaanjohtava, kuten esim. Flormarin Neon-lakat ei oo väriltään yhtään neon. Toki jos kyse olikin siitä, että ne ovat koostumukseltaan neon (kohtuu kirkkaita värejä, kuivavat (puoli)mattapintaiseksi jne.) niin sitten en ihmettele nimeä.

Tää menee taas semmoiseksi tajunnanvirraksi tämä teksti että ei mitään rajaa, joten parasta lopettaa tähän. Kertokaahan ihmeessä mielipiteitänne koristeluista ja lakasta, ootteko tykänneet näistä Flormarin "hololakoista"? :)

21 kommenttia:

  1. Nätit kynnet (: itseänikin ärsytttää että formarin nimitykset lakoille eivät vastaa oikeita, mutta omistatko tuota Flormarin 802 (itsellä on se)? mietin vaan että en itse kauheesti tiedä noista että mikä on OIKEA hololakka, mutta miusta tuo 802 näyttää aika lähelle hololta?ainakaan se efekti ei oo enää pelkkä shimmer..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En omista, mutta kuvissa ne näyttää semmoiselle tosi miedolle hololle, siksi viittasin niihin "holona". ;D Eli tosi mieto holoefekti verrattuna kunnon näkyviin holoihin.

      Poista
  2. Mä ainakin tykkään koristeluista! Vois toimii varmaan myös tummansinisellä pohjalla (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin kans sanomas et näyttäis paremmalta tummalla pohjalla kun on niin ylisöpöt! Noi strassit on kans just hyvät, ne tekee koristeluista vähän söpömmän tyyliset

      Poista
  3. Mä tykkäsin ensin noista "holoista" kovasti, mutta nyttemmin on alkanut ärsyttää kun sävyjä on varmaan kymmenen ja ne ovat isoksi osaksi todella lähellä toisiaan. Harmaanvioletteja on vaikka kuinka monta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeh, vähän yksipuolista kieltämättä. :o

      Poista
  4. Onpas söpöt! :)

    Itse oon tykkäillyt noista Flormarin hololakoista, vaikken sellasia omistakaan, kaverilta kokeilin. Ihan kivoja nuo on minusta shimmerisinäkin, ja kivoja sävyjähän noista myös löytyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ne shimmerit kyllä näyttää kivoille vaikkeivät tosiaan holoisia ookkaan. ;D

      Poista
  5. En oo ite flormarin neon lakkoja ostanu. Mutta luulen että neon värit tulevat paremmin esiin jos on valkoinen lakka alla. En sii ole varma usein se on näin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeh, totta. :) Näyttävät vaan pulloissakin monet aika tummalta ollakseen tosi neoneja, vaikka en oo kyllä noita valkoisen päälle testannutkaan.

      Poista
  6. Pinterestissä on kyllä inspiskuvia vaikka miten, tää on hauska idis ja toimii monella värillä.

    VastaaPoista
  7. Tosi kivat! Vois kokeilla ite myös (:

    VastaaPoista
  8. On kyllä nätit kynnet :) mä oon tykänny noista flormarin "hololakoista" vaikka ei kyllä tosiaan hololakkoja ole :)

    VastaaPoista
  9. Tosi söpöisät! Simppelit kynnet, mutta toimii :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)