sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Aakkoshaaste: T niin kuin Essie & Wet n Wild + Essie Naughty Nautical

Mieluisaa postia oli tullut postilaatikkoon L'oréalilta, nimittäin testiin uusi Essien Naughty Nautical -kokoelma! Olettaisin, että näitä on nyt tai ainakin ihan pian saatavana Citymarketeissa ja Anttiloissa yms. kun niitä kerran nyt annettiin esiteltäväksi. Hintaa näillä taitaa olla se n. 13 euroa kipaleelta.

Mä olin aiemmin katsellut tätä kokoelmaa vähän sillä silmällä, mutta sivutin, kun en tajunnut, että näissä 5/6 lakassa on ihanaa shimmeriä, luulin näitä cremeiksi. Nytpähän paljastui sekin. 8D Shimmer on näissä hopeaa, semmoista näkyvää ja isoa, joten sen kynneltäkin näkee suht kivasti.

Naughty Nautical, The More The Merrier, Sunday Funday, Rock The Boat, The Girls Are Out, Full Steam Ahead

Naughty Nautical, kokoelman nimikkolakka on sinivihreä lakka hopealla shimmerillä. NN:n vieressä The More The Merrier, Shrek-lakka, joka on kokoelman outo yksilö, ruma ankanpoikainen ilman shimmeriä. ;) Shimmer ei olis tällekkään yhtään pahitteeksi, vähän jotenkin hassu kun kaveri on ihan erilainen muihin nähden. Tämä tykkäs näyttäytyä enemmän limenä kuin se onkaan, alla olevassa lakkauskuvassa paremmin väritarkka. TMTM:n vieressä Sunday Funday, joka saapui parahiksi lievittämään mun korallimaniaa, tässäkin on hopeaa shimmeriä. Miten voi olla, että ihminen joka ennen piti koralleja mummolakkoina, eikä voinut sietää niitä itsellään, alkaa nyt himiöidä tuota sävyä joka asiassa? Sama homma kun persikkasävyssä ja kultaisessa. Kai mä oon vihdoin tajunnut, että nuo lämpimät sävyt vaan sopii mulle parhaiten, vaikka viileät sävyt ehkä on vieneet mun huomion.

Rock The Boat on ihana vaaleansininen, joka on täynnä shimmeriä. Mulla ei ole yhtään vastaavaa lakkaa tällaistakaan, vaaleansinisiä mulla on muutenkin melko vähän, kun en osaa sinisiä koskaan ostaa. The Girls Are Out on tumma. lilaan taittava pinkki joka ensisilmäyksellä toi mulle mieleen Essien Madison Ave-Huen. Mulla ei oo molempia käsillä, mutta sanoisin, että Madison on pinkimpi, kun tämä on tummempi ja lilaan taittava. Roopen mielestä tämä on ihan lila (pöh), mutta mun mielestä tuollainen tumma marjapuuro. Full Steam Ahead taasen on vaaleanlila hopealla shimmerillä. Jälllen kerran, vaikka mulla on vaaleanliloja ja shimmerliloja paljon, niin ei yhtään ihan samanlaista kuin tämä. :)

Aakkoshaaste on odottanut seuraavaa askelta jo liian pitkään, joten tein kynnet sen mukaan, että sain ahdettua niihin jopa kolme T-kirjaimella alkavaa kynsilakkaa.


Kynsillä:

Essie - The Girls Are Out (lilahtava fuksia shimmer, saatu)
Essie - The More The Merrier (mörkövihreä creme, saatu)
Wet n Wild Fergie - Take The Stage (lilafuksia-hopea glitter, saatu)

Noudatin näissä hyväksihavaittua, eri koostumusten yhdistelyteemaa. Pistin noiden glitterkynsien alle myös tuota Essien The Girls Are Outia, jotta saisin nopeasti peittävän pohjan. Nää Essiet on kyllä ihan valioluokkaa, huhheijjaa! Levittyi ja peittyi tosi helposti, sori, en keksi mitään motkotettavaa näistä tähän nyt.

Mulla on ollu vähäsen taukoa kynsienlaitossa, kun meidän sisäkisu Romeo katosi pariksi päivää. :/ Oon stressannu ja etsinyt sitä ympäriinsä, kunnes toissapäivänä sain sen napattua sisälle. Mun alunperin piti se juhannustutokin tehdä, mutta yllämainitusta syystä ajatukset oli vähän muualla, ymmärrätte varmaan. Mulla ei myöskään oo ollu kynsilakanpoistoainetta (!) joka on hieman rajoittanut harrastusta. Kaupat oli ostettu siitä tyhjiksi, varmaan tulevaa juhannusta silmälläpitäen.. Kuvitelkaa, kynsibloggaaja ilman kynsilakanpoistoainetta ja kaupat kiinni, miten säälittävää! 

Noniin, jos nyt rajoittaisin tätä tarinointia edes hetkeksi (Facebook-tykkääjät varmaan on huomannut mun avautumistarpeen FB:n puolella :D) ja antaisin teillekin suunvuoron. Eli mitäpäs tykkäätte Essien kokoelmasta ja kynsien väriyhdistelmästä? Aika raju, eikös. ;D

37 kommenttia:

  1. Kommentoin tota kokoelmaa, näyttää tosi hyvältä. :)

    VastaaPoista
  2. Sunday funday näyttää siltä, että sen vois kotiuttaa vaikka heti. Olen sitä mieltä, että olet tullut mummoikään ja himoitset siksi korallinvärisiä juttuja. Itsekin mummoiässä olen... Tosin lapset ja lapsenlapset puuttuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin hieno! ;D Haha, kieltämättä mummoikään on kyllä selkeästi tultu!

      Poista
  3. Tuo Naughty Nautical -kokoelma on ihana! Mun mielestä siihen on saatu ahdettua just eikä melkein oikeat sävyt, ja hopeinen shimmer on hyvää bonusta! :)

    Ihanasti oot yhdistellyt T-lakkoja! Mäkin oon todennut käyttökelpoiseksi tuon eri koostumusten yhdistelyn, vaikka ennen sitä vierastikin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Kiitos, mäki ennen vähän vierastin, mutta mitäpä sitä turhia toisaalta. :)

      Poista
  4. Ihanan kesäisiä värejä :)

    VastaaPoista
  5. Ihanan kesäisiä värejä :)

    VastaaPoista
  6. Nuo kokoelman kirkkaat värit miellyttää mun silmää :)
    Ja hyvä, että Romeo-kisu löytyi ja pääsi takaisin kotiin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, jep, onneksi! Kauhea surku oli kun toinen oli poissa. :(

      Poista
  7. Ainakin Emotionissa näkyi kokoelma jo olevan hyllyssä:)
    Itselleni tuli Full Steam Ahead joka lähti saman tien eteenpäin vihattavan koostumuksensa vuoksi. Toivottavasti muut ovat parempia, värit kun on tosi nättejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dodi! :) Oih, saa nähdä, mulla on tuo Full Steam Ahead vielä koklaamatta.

      Poista
  8. Just aamulla tutkailin Essien uusimpia kokoelmia ja tulin siihen tulokseen, että haluan nuo kaikki !

    Tosi kivat kynnet oot taas tehnyt, tykkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essie on tehny nyt kyllä tosi paljon munkin silmää miellyttäviä kokoelmia. :) Kiitti paljon!

      Poista
  9. Oooi sunday funday näyttää ainakin pullossa ihanalta :3 Ja nätit kynnet myös, niinkun aina ;)

    VastaaPoista
  10. Beautiful polishes. I love the lilac one!

    the-renaissance-of-inner-fashion.blogspot.co.uk

    VastaaPoista
  11. mun on pakko saada toi The More The Merrie, ihana just sen takia kun erottuu joukosta ! :3

    http://living-with-nail-art.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  12. Sunday Funday näyttää ihanalta <3 Ja onneksi Romeo löytyi.

    VastaaPoista
  13. Noista muutama ois mun mieleen.. täytyy varmaan laittaa himolistalle :D kynnet on kyllä kivat :)

    VastaaPoista
  14. Juuri tänään saapuivat meidän Sokokselle myyntiin :)

    Tämä on pitkästä aikaa Essielta hyvä kokoelma, voisin kotiuttaa kaikki sävyt!
    Joutuu tosin ehkä tilaamaan ulkomailta, on tuo 15 euroa turhan suolainen hinta jos kaikki meinaan hankkia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä vähän erilaista mitä Essieltä on totuttu näkemään, tuntuu, että merkki alkaa hypätä pois mukavuusalueeltaan eli nudeista. ;D Mä oon Suomesta ostanu Essieitä niiden ihanan leveän sudin takia, jota ei ulkomailta tilatuissa ole. :)

      Poista
  15. Oon jo kauan ihmetelly ett mihin geeli lakkoja käytetään, geelikynsien koristeluun ? Ite oon koristellu mun geelikynnet ihan normi lakoilla, tosin onneksi en laittanut blogiini mitään mun geelikynsien koristelusta kun jotkut kysyivät niistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Geelilakat ei liity geelikynsiin. Geelilakkaus on lakkaus, joka tehdään luonnonkynsille uunissa kovetettavilla geelilakoilla ja se on pysyvämpi kuin normaali kynsilakkaus, sen kesto on n. pari viikkoa. :)

      Poista
  16. Oi kuinka ihania! Ja onneksi kisu löytyi <3 :)

    VastaaPoista
  17. tää on kyllä niin epäreilua että yks saa kokoajan uusia lakkoja ym. ilmasiks :( itelle tulee ihan paska fiilis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä oikein tiedä mitä tähän voisi vastata, ikävää että sinulle tulee paha mieli siitä, että saan tuotteita.

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)