maanantai 17. kesäkuuta 2013

GT-katsaus ja glitteriset liukuväriranskikset

Vähän on pientä postaustauon makua ollut tässä, kynsiä en oo ehtinyt oikeasti tekemään juurikaan, kun oon rempannu ja hypänny yliopistolla, mutta nyt eilen sain tehtyä pitkästä aikaa kynsille muutakin kuin yksiväristä. Kävin kuin kävinkin pari kertaa Gina Tricotissakin, ekalla kertaa sivistyneesti vain katselin kynsilakkavalikoimaa läpi ja sitten kun ne parit lakat jäi kaihertamaan mieltä niin pitihän ne käydä toisella kertaa ostamassa. Oon toivoton.

Puff Powder, Candy Pink, Pistage Dream

GT:ssähän on tää kestotarjous, että kolme lakkaa maksaa 9,95 euroa ja siihen tarjoukseen tartuin. Normisti nää taitaa olla 3,95 €/kpl. Puff Powder on hentoinen, erittäin nätisti ranskislakaksi soveltuva lakka, jossa on pientä hopeaa shimmeriä. Candy Pink taasen on vaaleanpunainen, jossa on kultaista shimmeriä (aww, kulta + vaaleanpunainen on rakkautta!) ja Pistage Dream on vaaleanvihreä, jossa vihreää shimmeriä.

Mulle tulee välillä semmoinen himo, että vitsit kun olis geelikynnet, niin mitä sinne geelin alle vois rakennellakkaan. Ei se pituus niissä niinkään, vaan se kiiltävä pinta + alle laitettavat koristelut. Nää on inpiroituneet taas mun geelikynsi-innosta, kun mietin, että haluan semmoiset geelikynsiä muistuttavat koristelut. Mulle ekana tulee geeleistä ja koristeluista mieleen glitterliukuvärjäys, joten semmoisethan nyt sitten tein.


Käytin näissä:

Gina Tricot - Puff Powder (shimmerinen ranskislakka)
Golden Rose Paris - 312 (vaaleanpunainen shimmer, saatu)
Seppälä Nails - 10 (roosa glitter, saatu)
Wet n Wild Fergie - Tonight's Gonna Be a Good Night (musta-kultainen glitter, saatu)


Livenä nää näyttää mun silmään semmoisille geelikynsimäisille, kuviin tää fiilis ei jotenkin välittynyt. Tykkäsin mustan ja tuollaisen viileän roosan yhdistelmästä kyllä ja nuo isommat kultaiset hexitkin sopii minusta tähän tyyliin. Olin vähän laiska, enkä jaksanut hakea näiden tekoon avuksi edes keittiösientä, vaan vetelin nuo liukuvärjäykset vaan lakkojen omilla siveltimillä. Selkeästi kyseessä on tällainen "kynsiharrastaja vaihtaa vapaalle" -meininki täällä meneillään. ;D

Tykkäilettekö kynsistä ja tuleeko geelikynsifiilis näistä? :) Onko muita, jotka haaveilee geeleistä kiillon takia ja ihan vaan siksi, että vois kivasti laittaa geelin alle kaikkia koristeluja?

PPS. Nyt on swatchit Zoya -kokoelmiin täällä! :)

24 kommenttia:

  1. Nätit kynnet ja ovat mun mielestä erittäin geelikynsimäiset :3 Hyvin olet jäljitellyt! Itse en tyydy haaveilemaan geeleistä vaan mulla on geelit, koska en tykkää yhtään omista kynsistäni. Pituuden vuoksi mä niistä pidän : ) Haaveilen sen sijaan akryylikynsistä. Ei tässä kyllä kauaa mene, että pääsen opettelemaan niidenkin teon ;3

    www.sussu-bow.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Onpa kyllä ihan mielettömän siistit! Tosi hyvä kombo noissa hileissä. Pitäisi myös hommata tuollainen lakka, jossa hileitä olisi superreilusti, että saisi vähän peittävämpää hilekerrosta tippeihin aikaiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, joo, vähän erikoisempi tuo musta-kulta-yhdistelmä. :)

      Poista
  3. tosi kivan näköset nää kynnet ! ;3 ja noi lakatkin on tosi ihania.

    VastaaPoista
  4. Itsekkin haaveilen geeleistä kiillon takia! Asiaa pahensi kun synttärilahjaksi teetin kaverilla parit geelikynnet ja sainkin luvan itsekkin testata!
    Ihana tuo lakkaus ♥, voisin matkia joku kaunis päivä >:)

    VastaaPoista
  5. ihanat lakkaukset !! x.x mut voisitko kertoo/tehä jotkut juhannus kynnet ? oon miettiny pääni puhki millaset lakkaukset tekisin. Jotain sellasta oranssi keltasta liukuvärjäystä oon miettiny mut en oikee tiiä olisko ne just ne mitkä sopis juhannukseen. kiitos jo etukäteen avusta : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Hmmmm. Mulla tuli ekana mieleen jotkut koivukynnet, älä kysy miksi. :'D Voisin koittaa ehkä tehdä jotain. juhannusaiheista, jos vaan ehdin. Mutta kukathan on olennainen osa juhannusta, miten olis juhannusruusuja mun tutotyyliin: http://sonnela.blogspot.fi/2013/05/ruusukynnet-kynsilakoilla-tutoriaali.html? Vaikka valkoiselle pohjalle pinkkejä ruusuja taikka valkoisia juhannusruusuja jollekkin muunväriselle pohjalle? Tai erilaisia kukkia? :)

      Poista
    2. Tuon voiskin olla hyvä idea : ) kiitos hirmuisesti : ))

      Poista
  6. moikka !
    mä tykkään laittaa kynsiä ja sun tekemät kynnet on hirmu kauniita ! :) muttajuu ongelmana onkin tää: mä oon 5-vuotiaasta 12-vuotiaaksi pureskellut kynsiä järjettömästi, aivan taukoamatta. sain lopetettua sen, mutta nyt olen jotenkin saanut sen aikaiseksi aloitettua uudestaan - mutta vain vasemman käden kynsiin. ja jos lopetan sen, kynnet on tosi kuivat kasvaessaan ja lohkeaa.
    olisko sulla antaa vinkkejä miten saisin kynnet vahvemmiks ja onko tolla pureskelulla vaikutusta mun kynsien huonoon kestävyyteen ? mulla on kotona jo valmiiksi tasotusviila (se missä on neljä vaihetta), alus- ja päällyslakka, erilaisia kynsilakkoja, kynsilakanpoistoainetta (ilman sitä yhtä ainetta, en muista nimeä), kynsinauhavoidetta ja tälläsiä, sekä viilaan kynteni lasiviilalla.

    kiitäs hirmusesti jos sie - tai miksei joku muukin - vastaat tähän ! :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Yksi neuvo on ainakin että pidä kynnet aina lakattuina! Eli jos lakkaus lohkeaa, niin korjaa mahdollisimman pian että sulla on kokoajan kynnet lakattuina eikä paljasta kynttä näkyvillä. En oikein osaa muuten auttaa, muutakuin että jos kynnet on nätit niin niitä ei ehkä malta niin pureskella jos paljasta kynttäkään ei oo näkyvillä. Muista öljytä kynsiä kynsinauhaöljyllä päivittäin tai vaikka useita kertoja päivässä. Ihan siis koko kynnen alueelle laita öljyä ja anna imeytyä, sillä liuskoittuminen johtuu nimenomaan kynsien kuivuudesta. Tsemppiä kynsien kanssa! :)

      Poista
  7. Omat kynnet kasvaa ja on kauniin muotoiset jne. joten sen puolesta en haaveile geeleistä. Mutta se kiilto! Ja toinen on se että haluaisin laittaa fimoja, mutta en vaan onnistu niiden kanssa! Onnettomat nousevat kuprulle reunoista vaikka mitä teen. Ei asetu mitenkään nätisti kynnelle, saati että voisin tehdä jotain ihania hedelmäpommeja joissa fimot osittain limittäin ja toistensa päällä. Se on ainoa missä kohtaa geelejä kaipaisin. Onko kellään mitään niksejä tähän fimoasiaan? Vai onko vaan tyytyminen olemaan ilman? Omat kynteni on tosi pyöreät (kuperat?), joten ne olisi jotenkin pakko saada painettua kaarevasti kynnen pintaan. Ja aina ne pirulaiset pomppaa takas ja alkaa vielä kääntymään tosiaan reunoista ylöspäin. No, nyt menee jo jankutuksen puolelle, sorry. Mutta kyllä syö naista!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä! Oon ihan samoilla linjoilla, se tasainen pinta olis houkutteleva koristeiden kanssa. :)Mä kyllä käytän itse fimoja luonnonkynnellä ja jos ne viipaleet on oikeasti tosi ohuita ja käyttää paksua päällyslakkaa pari kerrosta (esim. Secheä) niin saa aika kivan tuloksen. Ei se tietenkään geeliin upottamista vastaa, mutta käy ainakin minulle. :)

      Poista
  8. Tosi nätit kynnet! Mäkin aina välillä haaveilen geeleistä, täytyy myöntää. Onhan se kiilto niissä ihan omaa luokkaansa tietenkin. :)

    VastaaPoista
  9. Aivan ihanat kynnet♥
    Onko Pistage Dream dupe Models own Edamamelle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itseasiassa enpä osaa sanoa, olisko Edamamessa eriväristä tuo shimmer?

      Poista
  10. Söpöt kynnet. :) Mulla on geelit siksi, että omat kynnet ovat niin kovin liuskottuvaa laatua. Otan ne aina naturellina ilman koristeluja ja lakkaan normaalisti päälle. Geeleissä on se hyvä puoli, että lakat ei lähde kulumallakaan, helposti voi olla kolme viikkoa samoilla lakoilla, jos ei jaksa vaihtaa.. (toki sillon pitää olla ranskis, ettei kasvu näy, lisään vaan päälilakkaa kerran viikossa) P.S. oon päässy jo näin pitkälle luku-urakassani, kohta pääsen jo seuraamaan reaaliajassa sun kirjotuksia. :)

    VastaaPoista
  11. Söpöt kynnet. :) Mulla on geelit siksi, että omat kynnet ovat niin kovin liuskottuvaa laatua. Otan ne aina naturellina ilman koristeluja ja lakkaan normaalisti päälle. Geeleissä on se hyvä puoli, että lakat ei lähde kulumallakaan, helposti voi olla kolme viikkoa samoilla lakoilla, jos ei jaksa vaihtaa.. (toki sillon pitää olla ranskis, ettei kasvu näy, lisään vaan päälilakkaa kerran viikossa) P.S. oon päässy jo näin pitkälle luku-urakassani, kohta pääsen jo seuraamaan reaaliajassa sun kirjotuksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ^^ Kiitos paljon, vitsit sä oot ollu ahkera lukemaan! ;D Tuo kuulostaaki just kätevältä tavalta pitää geelejä.

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)