lauantai 1. kesäkuuta 2013

OPI - The Bond Girls Liquid Sand -swatchit

Tänään mulla olis esittelyssä uusin OPI:n Liquid Sand -kokoelma, The Bond Girls! Kokoelma sisältää 6 säihkyvää sävyä, jotka on nimetty Bond-tyttösten mukaisesti. Lakat on saatu swatchattavaksi Cesarsshopista, mutta jälleen kerran, mielipiteet ja kokemukset ovat minun omiani. En myöskään hyödy klikkauksistanne tai tekemistänne ostoista, linkit on tarjottu teidän helpotukseksenne.

Yleiskatsauksena mun on sanottava, että nämä on laadultaan ihan täydellisiä, en mä keksi mistä näitä voisin moittia. Peittävyys oli kaikissa niin hyvä, että laiskin pärjää vaikka yhdellä tai viimeistään kahdella kerroksella tätä (paitsi Vesper, jossa 2-3 kerrosta takaa tumman tuloksen.) Hyvä OPI! Nää LS:t pääsee kyllä parhaiten oikeuksiinsa livenä, kuviin ei millään saa sitä kaikkea säihkettä ja sädehdintää.

Lakat ovat jänniä siitä, että kuivavat nopeasti, MUTTA lopullinen täysin mattaefekti tulee vasta n. tunnin kuluttua lakkauksesta. Tällöin tekstuuripinta näkyy voimakkaimmin ja näkee eron tekstuurilakan ja pelkän glitterlakan välillä.


Sitten itse swatcheihin! Kynsillä on aluslakka, kolme kerrosta kutakin lakkaa, ei päällyslakkaa. Itse pistin perinteisesti kolme kerrosta, se on mun vakio, kun en muuten ikinä muistais että montako kerrosta on lakattu mitäkin. ;D

Solitaire
Solitaire on helmenvalkoinen tekstuurilakka hopealla pikkuglitterillä höystettynä. Ohuehko, mutta laiskana tällä pärjää vaikka yhdellä-kahdella kerroksella. 

Pussy Galore
Pussy Galore on hempeän vaaleanpunainen tekstuurilakka, jossa on mukana tummempaa pinkkiä kimalletta, ei varsinaisesti glitteriä vaan sanoisin shimmeriksi. Kaunis ja huoleton lakka, sopii mun makuun.

Honey Ryder
Honey Ryder on vaaleankultainen, sanoisin sellaiseksi samppanjan väriseksi kultaiseksi tätä. Mun kuvassa jopa liian keltakultainen ainakin mun näytöllä, mutta tämä on siis tosi viileä kultainen. Mukana on pientä oranssinkuparista shimmeriä, mutta vain ripaus.

Jinx
Jinx on korallioranssi tekstuurilakka, jossa on mukana paaaljon kultaista shimmeriä. Jinx on näistä mun ehdoton suosikki, aivan mahtavan värinen. Roopekin jopa tykkäs tästä. :D Ihankuin joku feenixlintu kynsillä, tulisen korallinen tapaus. Jinx tykkää esiintyä ainakin mun näytöllä melko tummana, se on oikeastaan semmoinen semitumma, ei oranssi vaan semmoinen vähän tummempi koralli. Sain juuri osan Kikon Sugar Mat-lakoista diilerini kautta ja Jinx on vertailujeni mukaan täysin dupe Kikon Poppy Redille. Tässäpä siis helpommin käsiinsä saatava lakka Kikon tilalle. :) 

Tiffany Case
Tiffany Case on vaaleansini-turkoosi tekstuurilakka, jossa on lisänä vaaleampaa sinistä glitteriä.  Nätti tapaus ja varmasti sinisten ystäville mieluisa, mutta siniset ei vaan oikein koskaan kolahda muhun niin paljoa.

Vesper
Vesper on tummanvioletti tekstuurilakka violetinmustalla pikkuglitterillä höystettynä. Vesper on sellainen vampy ylläripyllärilakka, nimittäin pullossa Vesper on lähes ruskea, yhdellä kerroksella kynnellä ihan violetti, toisella kerroksella jo tumma violetti ja kolmannella lähes musta. Ei niin kiiltävä kuin muut, pientä kimalliusta löytyy ja koostumus on jellymäinen, toisinkuin muissa tämän kokoelman liquid sandeissa. Oon rutinoitunut käyttämään mustikoita kynsilakkojen kuvailussa, joten Vesper on mustikkamaito ilman maitoa, mustikkakeitto!

Jälleen kerran konsultoin Roopea ja pyysin valitsemaan suosikkinsa näistä kuudesta ja Roope tykkäsi yllättäen eniten Vesperistä. Liekö mustikkaisuudella jotain tekemistä tämänkin valinnan kanssa. ;)

Otin vielä lähikuvaa täysin kuivaneista lakoista kiekolla. Näissä näkyy minusta parhaiten se mattaisuuden saama efekti, kun tuo glitter pääsee tuolta kunnolla esiin.


Mun mielipiteeni kokoelmasta on, että OPI on onnistunut tässä tosi nappiin. Koostumus on sellaista, että lakkoja ei tarvinnut paljoakaan siivoilla, joskin minusta koostumus oli näissä ohuempi kuin aiemmissa liquid sandeissa. Värit ovat kauniita ja kaikki ovat hieman erilaisia koostumuksellisesti toisiinsa nähden. Minun valintani näistä on ehdottomasti Jinx, täydellinen kesälakka.

Miltä näyttää kokoelma ja mikä on teidän suosikkinne näistä? :)

26 kommenttia:

  1. Kiitos, tämä tuli kuin tilauksesta!

    Mulla on ollut lievä pakkomielle Bond-tytöistä, päätin sitten pienen pohdinnan jälkeen ostaa Solitairen mutta kappas! Se olikin loppu joten ostin Tiffany Casen. Ei sekään mikään huono ole (ei sinne päinkään!) mutta tuo Solitaire jäi riivaamaan minua. Ja tämän vertailun ansiosta muistin Jinxin ja Pussynkin, eikä Honey Riderkaan paha ole.. Ja onhan Vesperissäkin oma twistinsä. Kääk!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä jos tästä oli hyötyä! Jinx on kyllä pakkohankinta kaikille jotka yhtään tuosta väristä tykkäävät! ;D

      Poista
  2. sävyt on kivat jotenki en syty näille hiekkalakoille

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näiden tekstuuri jakaa kyllä mielipiteitä kovasti. ;D

      Poista
  3. Oi, mten ihania lakkoja!:)

    VastaaPoista
  4. ÄÄÄ! Noi kaikki on vaan niin ihania. enkä pysty mitenkään sanomaan yhtä mikä olisi ylitse muiden ♥

    VastaaPoista
  5. Oma suosikkini on Vesper, se on ihana!

    VastaaPoista
  6. Tuo Jinx.<3 Mutta Vesper herättää mussa lähinnä inhon tunnetta. Tuossa kynsikuvassa se näyttää jotenkin "likaiselta" (en oikeen tiedä, miten sitä voisi kuvailla),kiekolla siedettävältä. Jotenkin kaksijakoinen lakka, pitäs varmaan nähdä livenä,ennenkö lopullisen mielipiteen siitä voisi muodostaa.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä aika jännä, kuvassa vahvistuu nuo "värierot" enemmän, livenä antaa enemmän semmoista syvyysvaikutelmaa. ;D

      Poista
  7. Oi, tuo Vesper näyttää ihanalle!

    VastaaPoista
  8. Omat Bond-tyttöseni tulivat viime viikolla, ja uuden kodin saivat Tiffany Case ja Solitaire.

    Vesperinkin melkein haluaisin nimen vuoksi (Casino Royale on hyvä leffa ja Vesperiä näyttelevä Eva Green on kyllä upea), mutta ehkä tällä kertaa jätän sen hankkimatta, koska ei ihan muuten miellytä simää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah! OPI on kyllä ovela tehdessään näitä teemakokoelmia, lisää kynsilakkahimoa entisestään jos teema kolahtaa. ;D

      Poista
  9. Jos sais valita vain yhden niin ehdottomasti Jinx♥ aivan upean värinen, hankin niin satavarmasti tuon!

    VastaaPoista
  10. Oon itsekin paininut ongelmani kanssa, kun en oikein tiennyt, että mitä tästä kokoelmasta tilaisi. Jinx nous mustakin heti yli muiden ja tällä hetkellä toista paikkaa pitää yllättäen Tiffany Case! :)

    VastaaPoista
  11. Tiffany Case ehdoton suosikkini ainakin väriltään! :D

    VastaaPoista
  12. Kyllä Jinx on mun silmään paras, onneksi tuli se hankittua!

    VastaaPoista
  13. Mehehehe, Nailsuppliesin tilausta odotellessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonni, joku muukin intoutunu tekstuurilakoista. ;D

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)