perjantai 14. kesäkuuta 2013

Zoya PixieDust ja Irresistible Summer 2013

Ääärr että voi ihmisellä keittää niin kovin, ei liity blogiin tämä mun ärsytykseni vaan siihen, miten nykyajan varkaista on tullut yhä röyhkeämpiä ja ärrärr, ei siitä sen enempää.

Zoya on tehnyt tälle kesälle upeita kokoelmia ja sain niistä osan esiteltäväksi teille. Zoyan PixieDust Summer 2013 -kokoelma on täynnä tekstuurilakkoja (!), joissa on ihanaa kimallusta vaikka muille jakaa. Nämä kuivavat muiden tekstuurilakkojen tapaan mattapintaisiksi ja niiden kimallus pääseekin näin kaikista parhaiten esille. Nämä on melkeinpä lakkoja, joiden todellinen ihanuus paljastuu vasta livenä.

Solange, Beatrix, Destiny, Miranda, Stevie, Liberty

Solange, Beatrix, Destiny, Miranda, Stevie, Liberty

Solange on ihana keltakultainen tekstuurilakka, jossa on foil twinkle- koostumus. Sama homma Beatrixissa, joka on taasen kirkas mandariinioranssi. Destiny on tumma korallioranssi, hyvin samantyyppinen kuin OPI:n Jinx ja Kikon Poppy Red. Destinyssa on myös tämä foil twinkle -koostumus. 

Miranda sen sijaan on tuollainen tumman pinkki/punertava tekstuurilakka ja vaikka tässä ei ole foil twinkle -koostumusta, niin tämä kimaltaa silti nätisti. Stevie on näistä minun suosikkini, vaaleanlila ihana ihana tekstuurilakka, mä niin oon odottanut, että tulis jokin vaalea lila tekstuurilakka ja tässä se nyt on. Liberty on kirkas turkoosi tekstuurilakka, joka on siniseksi lakaksi minusta pelottavan kiva.

Solange & Stevie

Kynsillä Solange ja Stevie ja vähän oli tuijottelukynnet nämä! Mulla on nää edelleen kynsillä ja vähän väliä pitää silti kurkkia. Tuossa näkyy se ero foil twinkle ja ei-foil twinkle -koostumuksen välillä, vaalealila Stevie kimaltaa eri tavoin kuin tuo keltainen Solange, jossa foilia on. Kokoelman nimi PixieDust kyllä kuvaa erittäin hyvin näitä lakkoja, mulle tulee mieleen joku timanttipöly, jota on ripoteltu kynsille.

Sitten Zoyan toiseen kesäkokoelmaan. Toinen kesäkokoelma on jaettu Stunning ja Irresistible -puoliin ja minä sain jälkimmäiseksi mainitun. Stunning -kokoelma sisältää cremejä/shimmereitä ja tämä Irresistible on täynnä shimmerisiä metallic/foil -lakkoja.

Kerry, Amy, Tinsley, Bobbi, Rikki, Hazel

Kerry, Amy, Tinsley, Bobbi, Rikki, Hazel

Kerry on keltakultainen metallic -lakka, joka on hyvin samaa sävyä kuin Pixie Dust -puolen Solange, mutta ihan erilaista koostumusta. Amy sen sijaan on mun mielestä enemmän glassflecked-tyyppinen kimalteleva oranssi yksilö. Tinsley on tämän kokoelman lemppari, tuollainen duochrome-tyyppinen runsaasti kultaa sisältävä kaveri. Kanssabloggaajat kutsuvat tuota värillä "rose" joten se on juurikin jotain siihen suuntaan. Tänään onnistuu tämä värien kuvailu hyvin. ;D 

Bobbi on pinkki ja selkeästi metallic/foil -lakka, tässä ei ole duochrome-efektiä eikä glassfleckediä mukana. Keskivihreä Rikki ja vaaleansininen Hazel taasen poikkeavat muusta kokoelmasta siinä, että niissä on molemmissa mukana kultaista pienen pientä foilhippua. Tosi jännän näköisiä, kun tuota hippua on niin paljon että se antaa tuollaisen elävän pinnan.

Minun lempparivalinnat näistä kokoelmista ovat vaaleanlila Stevie, keltainen Solange, mandariinioranssi Beatrix ja ruusuinen Tinsley. Jos kaipaa korallioranssia tekstuurilakkaa, niin Destiny on oikein nätti valinta myös.

Postauksen tuotteet on saatu Zoyan maahantuojalta esiteltäväksi. Zoyaa myydään Suomessa hoitoloissa ympäri Suomen (kts. myyntipaikat) ja jos ei läheltä löydy Zoyaa myyviä paikkoja, niin merkkiä voi tilata myös sähköpostitse (info@nailcity.fi) 15,50 € kappalehintaan.

Miltäs näyttää lakat? :)

PPS. Hoihoi arvonnan voittaja lotta-linna, edelleen odottelen sinulta vastausta sähköpostiini! 

24 kommenttia:

  1. Stevie ja Solange sointuu musta yhteen tosi kauniisti. :)
    Mäkin tykkään lisäksi Beatrixista ja Libertystä, mutta Irresistible-kokoelman lakat ei kiinnosta himpun himppua.. Mulla taitaa olla kuumetta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, nuo PixieDustit taitaa viedä postauksessa suurimman huomion! ;D Kiiltäää.

      Poista
  2. Oi, noi Pixie Dustit kelpais mullekin! :3 Etenkin toi Liberty ja Beatrix... Nam.

    VastaaPoista
  3. Nuo Pixie Dustit on ihania :3 Harmi, kun miulla värjäs tuo violetti ja sininen kynnet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auts, täytyypä varautua. Stevie ei ainakaan eilisessä poistossa onneksi värjännyt, Liberty vähän näyttääkin semmoiselle että vois värjätä. ;D

      Poista
  4. Oi oi, ihan sairaan kauniita nuo kaikki, mutta itsekin ihastuin eniten Stevieen! :3

    VastaaPoista
  5. Aivan ihania lakkoja!! <3 ja kannattaaki tuijotella ;). Tiiät iha hirveesti noista lakoista, ite osaan vaa lakata kynnet xd mut ois kyl ihana saada lisää mut rahat ei vaa riitä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, välillä törmää semmosiinki tuijottelulakkoihin että oksat pois. :) Hih, kiitos, onhan tätä aihetta tullut tutkiskeltua jo useamman vuoden. ;D

      Poista
  6. Noi kaikki lakkasävyt ovat kyllä upeita. Ihania, kimmeltäviä. :)

    VastaaPoista
  7. Voitko linkata mulle sen postauksen jossa kerroit miten ebaystä tilataan?Vai voitko kertoa mulle muuten?Onko se vaikeaa?Miten suuret postikulut?Miten voi esim jos sen hinta on GBP 3.25 niin miten sen voi maksaa euroina?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://sonnela.blogspot.com/2009/11/tutoriaali-ebayn-kayttoon.html tuolta löytyy. :) Ebayssa on useita eri myyjiä ja postikulut vaihtelee myyjien välillä ja sen mukaan, paljonko tuotteita ostat ja millaisia. Voi maksaa normisti, PayPal muuntaa eri valuutat euroiksi automaattisesti.

      Poista
  8. Tuo Liberty on aika samanlainen kuin Rimmelin Apple Berry Smoothie


    http://pitkinkynsin.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei tuota Rimmeliä ole, mutta kuvien perusteella näyttäis että Rimmel on ohut shimmer ja tämä Liberty on peittävä teksture-lakka. Molemmat toki sinisiä. :)

      Poista
    2. Juu Rimmel on kyllä aika ohut, mutta ihan samannäköisiä pullossa. Äh, mitäköhän hyötyä tästä oli ;(

      Poista
  9. Liberty muistuttaa hieman OPI:n Get your numberia:)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)