keskiviikko 5. helmikuuta 2014

China Glaze - Sea Goddess 2014 -swatchit

Dodii, nyt ois tarjolla China Glazen kevään tekstuurikokoelman swatchit! Kokoelmasta löytyy muutama helmi ja muutama varmasti mielipiteitä jakava lakka. Käydään kokoelman kimppuun! Lakat on saatu swatchattaviksi CesarsShopista.




Wish On A Starfish

Wish On A Starfish on hennon vaaleanpunainen tekstuuri runsaalla kultaisella shimmerillä. Mulla on heikkous vaaleanpunaisiin, joissa on kultaista, joten tää on mun ehdoton lemppari kokoelmasta. Peitti kohtalaisesti mun kynnet kolmella kerroksella ja kuivui nopeasti.


Tail Me Something

Tail Me Something on violetti tekstuurilakka, jossa on mukana hieman hopeaa glitteriä myös. Kaunis lila peitti hyvin 2-3 kerroksella ja kuivui nopeasti.


Seahorsin' Around

Seahorsin' Around on turkoosi tekstuurilakka kultaisella shimmerillä. Tuo mulle värimaailmaltaan mieleen OPI:n Catch Me In Your Netin monine dupeineen. Ehdottoman upea ilmestys. Jos missasit IsaDoran Ocean Crushin, niin tämä varmasti miellyttää sinua, vaikkakin en osaa sanoa miten lähellä toisiaan ovat kun en OC:tä ehtinyt saamaan. Peittää ja kuivaa hyvin tämäkin.


Shell We Dance

Shell We Dance? on vaalea, korallinpunertava tekstuuri hopealla glitterillä varustettuna. Kuivaa märemmän näköiseksi kuin kolme ylläolevaa lakkaa ja kuvissa efekti korostuu.


Sand Dolla Make You Holla

Sand Dolla Make You Holla on valkoinen tekstuurilakka, jossa on ripoteltuna pientä glitteriä kaikissa sateenkaaren väreissä. Tämä samoin kuivaa märemmän näköiseksi. Tälle lakalle pistin isot odotukset ja olisin toivonut, että tämä olis ollut mattapintaisempi ja peittävämpi. Erikoinen tämä ainakin on, jos tykkäsit China Glazen riisipuurolakasta There's Snow One Like Yousta tai Essien Belugariasta, niin luultavammin tykkäät tästäkin! ;)

Teal The Tide Turns

Teal The Tide Turns on vaaleanvihreä tekstuurilakka vihreällä glitterillä varustettuna. Tämäkin kuivaa märemmän näköiseksi, mutta kuivaa kyllä ihan nopeasti, kuten muutkin kokoelman lakat. Tämäkin on vähän tällainen outolapsi. ;D




Tästä kokoelmasta suosittelen ehdottomasti Wish On A Starfishia, Tail Me Somethingia sekä Seahorsin' Aroundia, kaikki kolme ovat perusvarmoja tekstuureja, jotka kuivavat mattaisaksi. Jos tykkää erikoisemmista tekstuureista, niin Sand Dolla Make You Holla on kyllä todellakin uniikki! 

Varmasti mielipiteitä jakava kokoelma, mitäs tykkäätte? :) 

40 kommenttia:

  1. They look all so pretty! I love Teal The Tide Turns the most :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yes, they do look lovely! I like Wish On A Starfish the most. ;D

      Poista
  2. On kyllä upeita, etenkin Seahorsin' Around ja Wish On A Starfish. Oon näitä pariin otteeseen hypistellyt, hylännyt kun tekstuureja on muka tarpeeksi mutta varmaan nyt käy niin, että joskus vuoden päästä metsästän näitä maanisesti jostain ebaysta:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat suosikit mullakin! :) Tekstuureja ei voi olla tarpeeksi tai ainakin oon kova selittelemään itelleni miten ne on kaikki ihan erilaisia ja ehdottoman tarpeellisia. ;D

      Poista
  3. Wish On A Starfish näyttää ihanalle, vaikka en erikoisemmin vaaleanpunaisesta pidäkään. Toinen mihin tykästyin oli Seahorsin' Around (tuo väri<3).

    VastaaPoista
  4. Ihan hauska kokoelma China Glazelta, vaikka swatcheista 2 viimeisenä esittelemääsi ei mua kauheasti miellytäkään. Sen sijaan Seahorsin' Around ja Wish On A Starfish mulla jo löytyykin, ja Shell We Dance on lisäksi hyvässä harkinnassa - pitäisiköhän sitä yksi "märempikin" hommata..? =)

    p.s. Mä meinasin hämmentyä hetken sun kuivua-verbin taivuttelusta, mutta ymmärsin sitten pian asianlaidan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ainahan sitä kannattaa hankkia, koska voihan sitten myydä jos ei miellytäkkään mutta voi harmittaa jos ei tuukkaan hankittua. :) Haha, mun piti kauan miettiä et miten oon oudosti taivutellu ennenku tajusin. Mutta hyvä kun tajusit pointin eniveis mun murteellisuuksista huolimatta. ;D

      Poista
  5. Kiitos laadukkaista swatcheista! Nämä vahvistivat mun päätöstä hankkia Wish on a starfish ja Seahorsin' around, näyttää ihanilta :) Pitkästä aikaa China Glaze-kokoelma johon en oo pettynyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppas hyvä, ehdottoman hyvät valinnat sulta! ;)

      Poista
  6. Mulle on tulossa kolme näistä: Wish On A Starfish, Sand Dolla Make You Holla ja Teal The Tide Turns. Seahorsin' Aroundia en usko tarvitsevani kun on IsaDoran Ocean Crush, vaikka se ihanalta näyttääkin ja Tail Me Somethingillekin minulla on mielestäni hyvä korvaaja. Tuo Shell We Dance? jäi kyllä vähän vielä houkuttelemaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua kyllä kiinnostais tuo Ocean Crushin ja Seahorsin'in vertailu, toivottavasti joku hankkis molemmat niin tiedän, voinko jo luopua OC-haaveestani. ;D

      Poista
    2. Mie tein omassa blogissani vertailun ja voin sanoa, että ne on ihan erilaiset :D Tämän postauksen lopussa on kuva: http://talkandbake.blogspot.fi/2014/02/sky-crush-and-ocean-crush.html

      Poista
    3. Hei tattis! Eivät kyllä oo tosiaan samanlaisia, jos nuo kuvat paikkansa pitää. :)

      Poista
  7. Tail Me Something pitää kyllä lisätä himotuslistalle. Kiva kokoelma Chinalta.

    VastaaPoista
  8. Shell We Dance? on jo napattu, ihana nätti on <3 Meritähtikin pitää varmaan jostain pyydystää. Onneksi en sen useamman hankkimiseen koe tarvetta.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meritähti on ehdottomasti hankinnan arvoinen! ;D

      Poista
  9. Oooh miten ihania! Varsinkin tuo Seahorsin' Around näyttää todella upealta!

    VastaaPoista
  10. Seahorsin' Around on ainoa, josta tykkään. :) Saa nähdä pitääkö hankkia jossain välissä. Ihan heti en viitsi, kun tällä hetkellä on tulossa yksi lakka eBaysta ja kolme Edgy Polishilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakin himottelis tilata Edgyltä, mutta pakko nyt ensin karsia käyttämättömien listaa. ;D

      Poista
  11. Näyttääpä nämä kaikki kivoilta! Ja ihanan laadukkaat swachkuvat jälleen kerran. :)
    Suosikiksi ja hankintalistalle pääsivät Wish On A Starfish ja Tail Me Something. Tuo turkoosin sävy on jotenkin tosi ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäilet! :) Tuo on kyllä niin kiva turkoosi, just tuollainen joka iskee muhun tosi kovasti.

      Poista
  12. Juuri tänään sain käsiini oman Seahorsin' Aroundin, muut eivät väriensä puolesta oikein minuun iskeneet :)

    VastaaPoista
  13. Tosi ihanannäkösiä! Onko pysynyt miten kynsissä? Mulla oli niitä Chinan Texture lakkoja ja ne lähti heti lohkeilemaan, että onko nämä samanlaisia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin Wish On A Starfishiä pidin kolme päivää kynsillä ja pysyi ilman minkäänlaista kulumaa, joten ainakin mulla toimi tosi hyvin. :)

      Poista
  14. Moi! Wish On A Starfish näyttää joka kuvassa vaan paremmalta ja paremmalta vaikka ekaksi aattelin että en haluisi tästä kokoelmasta mitään !
    Mainitsin sut tässä http://saldags.blogspot.fi/2014/02/kynsilakkojen-mielikuvamainonta.html blogiteksissäni kynsilakkojen nimien synnyttämistä mielikuvista kun tykkäsin paljon sun jutusta aiheesta ja se on selvästi jäänyt hautumaan mun mielen perukoille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Whii, kiitos maininnasta, nuo mielikuvat on kyllä niin kivoja pohdittavia juttuja. ;D Ja WOAS on vallan nätti, suosittelen!

      Poista
  15. Seahorsin' Around vaikuttaa UPEALTA. Mut jotenkin ahneena voisin sanoo haluavani tuosta kokoelmasta kaikki lakat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hieno kyllä, ymmärrän tuon tunteen, koska nää on vallan söpöjä tekstuureja. ;D

      Poista
  16. Aivan ihana kokoelma! Joka ikinen lakka meni must have-listalle! ♥

    VastaaPoista
  17. Aivan ihanan värisiä lakkoja kaikki. Valkoinen ei oo ehkä ihan mun juttu, mutta glitterin kanssa toi on kyllä kiva.

    VastaaPoista
  18. Tilaukseen lähti perjantaina Seahorsin` Around ja Wish On A Starfish, mitkä näköjään on monen muunkin lempparit :D Jälkimmäinen on sellanen et kunhan käsiini saan niin laitan heti kynsille ja varmaan tuijottelen lumoutuneena <3 Kaikki omalla tavallaan nättejä, ja toi Shell We Dance jäi vielä mietityttämään mut en toisaalta tarvii sitä...

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)