tiistai 4. helmikuuta 2014

Kaksinkertaisesti pinkkiä ja väliaikaista

Mulla on ollut tässä lähiaikoina aika paljon semmoisia väliaikaiskynsiä, eli semmoisia, jotka oon vaan äkkiä tehnyt kun oon havahtunut siihen, että kynnet pitäis saada peittoon jollain. En välttämättä aina edes ota kuvaa väliaikaiskynsistä  koska ne useimmiten on vaan jotain yksiväristä tai muuten vaan yksinkertaista. Nyt on sitten tässä postauksessa kaksinkertaisesti yksinkertaista, eli tuplasti pinkkiä. :)



Kynsillä:

Color Club - Ultra Astral (pinkki glitter, saatu)
OPI - Pedal Faster Suzi! (vaaleanpunainen shimmer)
Flormar - 39 (hopea-sininen glitter)




Simppeliä liukuvärjäyksen tyyppistä koristelua siis. :) Kaikki nää lakat ovatkin jo vanhoja tuttavuuksia. Hassusti kulunut tuosta Color Clubista etiketti ihan kokonaan, ei mun muissa vanhoissa CC:n lakoissa moista ole tapahtunut. Tää lakka muistaakseni jankkiintuikin oudosti joskus aikojen alussa, onneksi ohentajalla sai kuitenkin pelastettua, koska onhan tämä vallan ihana lakka.

Häivytystä hieman auttamaan töpsöttelin tuota OPI:n vaaleanpunaista shimmerihanuutta. Ohut tapaus, mutta kovin nätti silti. Koko lakkauksen päälle kerrostelin vielä tuota Flormarin glitteriä. Yks mun Flormarin suosikkilakoista on tämä kyllä. :)




Nämä tokat kynnet on mulla tällä hetkellä. Päätin pistää ranttaliksi ja lyhensin kynsiä taas hieman. :)



Kynsillä:

Deborah Lippmann - Sweet Dreams (pinkki flakies-jelly)

DL:n Sweet Dreamsin nappasin Loveit.fi:n poistomyynnistä tuossa aiemmin.  Aika hyvin siellä näyttää tavara jo tehneen kauppansakin. Harmi, että taas yksi kynsikauppa lopettaa Suomessa. :/  DL:ää ei nyt taida Suomesta enää mistään saadakkaan.

Sweet Dreams on pinkki jellypohjainen flakies ja tykkään tästä erityisesti siksi, että voin käyttää tätä ilman alla olevaa lakkaa. Yleensä tämäntyyppiset jellyflakiesit eivät itsensä päälle kerrostettuina juuri miltään, mutta tämä on ihanan pinkki. :) Melkeinpä peittää kolmella kerroksella, mutta toisaalta tällaiselle lakalle jotenkin annan peittämättömyyden anteeksi. Antaa kivaa syvyyttä lakkaukseen, kun kerrostaa tällaista itsensä päälle. Kuvassa on kolme kerrosta tätä lakkaa.

Tälle viikolle ois luvassa ainakin vielä swatcheja China Glazelta, katsotaan mitä muuta ehdin tehdä blogin puolelle. Eräs tutokin odottelee julkaisua, mutta julkaisen sen vasta kuun vaihteessa.

Oliko kivoja lakkoja/lakkauksia? :)

29 kommenttia:

  1. Upeat kynnet! Jään odottelemaan CG:n watcheja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Nyt on swatchitkin näkyvillä. ;D

      Poista
  2. Värin puolesta hyppäsitkin jo ystävänpäivään :D kivan pirtsakat kynnet kummatkin, tykkään silti enemmän liukuvärjätyistä :) flormar kyllä vaikuttaa kiinnostavalta... Vieläköhän näitä löytyy tokmannilta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihan totta muuten, aww. :) Pitääkin muistaa ystispäivälle jotkut kynnet! Taitaapa löytyä Flormareita ainakin niitä uusia kokoelmia Tokmannilta, harmi, kun ei itsellä oo mahdollisuutta päästä niitä pläräämään.

      Poista
  3. IHANIA <3 molemmat lakkaukset! :)

    VastaaPoista
  4. Oi onpa ihanan pinkkiä! :)

    VastaaPoista
  5. Vähä siistejä kynsiä (tai no lakkauksia :D) olis muutama kyssäri joihin toivon vastausta ; 1. Ootko ikinä pureskellu/repiny kynsiä, ja miten pääsee eroon siitä? 2. Mikä on paras kynsiä hoitava lakka? 3. Miten saisi kauniit, kohtuu pitkät ja ennen kaikkea VAHVAT kynnet? 4. Jos saisit valita yhden lakan jota käyttäisit seuraavan vuoden, niin olisiko se värillinen ja kimaltava vai läpinäkyvä/vaalea ja hoitava? 5. Osaatko kertoa, onko kynsiä parempi kasvattaa "kasvattavan" lakan kanssa vai antaa niiden vain olla ja hoitaa vasta kun ovat pitkät? Olisi kiva saada vastaukset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle ja tässäpä ois vastauksia. 1. En oo koskaan pureskellu kynsiä mutta oon huomannu, että jos kynnet on lakattomina tai jos lakkaukset on kuluneet, niin niitä saattaa repiä herkemmin. Elikkäs kokeile lakata kynnet tarpeeksi usein niin, että ne ois aina kokonaan lakan peitossa, eikä kuluneet, ettei paljas kynsi houkuta sua puremaan tai repimään. :) Geelilakkaus voi toimia sulla myös puremisen ehkäisijänä. 2. Hoitavia lakkoja en käytä itse ollenkaan, mulla on ihan perus aluslakkoja itselläni käytössä, joten en osaa valitettavasti suositella omasta kokemuksesta mitään, mutta todella monet vannovat Trindin hoitavien aluslakkojen nimeen. 3. Öljyämistä, rasvaamista ja välttele vedellä lotraamista. Lisäavuksi voit ostaa esim. biotiniia tai vaikka Active Beauty Hair & Nails -tabletteja. 4. Hmmm, paha kysymys! :D Ehkäpä se olis jokin kirkas ja kimaltava, koska läpinäkyvään/luonnolliseen kyllästyisin herkemmin. 5. Hmm, no ei varmaankaan oo haittaakaan kasvattaa jonkin hoitavan lakan kanssa, mutta ei myöskään välttämättömyys. :)

      Poista
  6. En ite pinkistä niin kovinkaan tykkää, mutta nuo ekat sai sydämeni sulamaan;)

    VastaaPoista
  7. Nuo liukuvärikynnet on kyllä tosi hurmaavat! Sopisivat hyvin ystävänpäiväkynsiksikin :)

    VastaaPoista
  8. It is a very sophisticated looking manicure!

    VastaaPoista
  9. Ihastuin tuohon Deborah Lippmanniin!

    VastaaPoista
  10. Pinkit lakat on yleensä tosi ihania ja varsinkin glitterin kanssa :)

    VastaaPoista
  11. Nää on IHAN lempparit!! Jaksaisitko tehdä video-tuton liukuvärjäämisestä? Vaikka mä tavallaan tiedän miten ne tehdään, niin aina teen jotain väärin, ja kynnet näyttää pelkältä sotkulta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Mulla on joku vanha tuto täällä: http://sonnela.blogspot.fi/2011/04/fimo-liukuvarjaystuto-video.html :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)