sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Pakkomiellelakan kotiintulo

Finally, finally, finally it's mine!

Olin himiöinyt Darling Diva -indiemerkin Holiday nimistä lakkaa jo pitkään. Kyseessä on kynsilakka, joka koostuu pelkistä eri värisistä mattapintaisista sekä hologrammipintaisista pyöreistä glittereistä. Kyttäilin lakkaa vähän väliä Edgy Polishille varastoon palaavaksi, kunnes joulukuun alussa en enää malttanut odottaa ja tilasin lakan kaupan omilta sivuilta Etsystä. Kuinka ollakkaan, tyyliin viikko tuon oston jälkeen lakkaa sai taas hetken Edgyltä, huoh. Vähän otti pannuun, kun tiesin, että Edgyllä on aina niin nopea toimitus ja tuolta Etsystä taasen kestää tosi vaihtelevasti eri myyjiltä tulla nuo lakat.



Nooh, odottelin sitten kiltisti Etsystä lakkaa ja tilasin lakan varmuudeksi kotikotiosoitteeseen, kun viettäisin joulun siellä. Lakkaa ei kuulunut ja palailin joulun jälkeen Vaasaan. Lakalla kesti reilusti yli kuukauden saapua Etsystä ja kun se saapui, niin tietenkin väärään osoitteeseen. Noh. Nyt viikko sitten sain lakan kuitenkin käsiini ja pakkohan sillä oli lakata. Odotus palkittiin, ah ja voi. Huomaa taas vaan, että maltti olis valttia joskus, Edgyltä se olis tullu kuitenkin parissa päivässä, niinku mun paketit aina.



Kynsillä:

Seppälä - Musta (creme, saatu)
Darling Diva - Holiday (glitter)






Onhan se nyt vallan ihana kaveri. Fanitan kovasti. Glittereitä sai kyllä asetella kynsille, ihan itsekseen ne eivät tykänneet siveltimestä poistua. Voisin vaan ihastella tuota lakkaa kokoajan. Uih.


Eikö ookkin ihana lakka? :)

35 kommenttia:

  1. Okei, nyt on ihana lakka. IHANA. Sopii tosi kivasti mustan pohjan kanssa! :)

    VastaaPoista
  2. On ihana, itsekkin olen kuolannut tuollaista lakkaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ihmettele, tää on niin valloittava! :)

      Poista
  3. Ihana - ja onneksi tämä jo löytyy multa ettei käy niinkuin Boat Drinks lakan kanssa, josta tuli mulle pakkomiellelakka sen nähtyäni täällä...

    Tästä Holidaysta on vissiin ollu vähän eriväsisiä versioita ihmisillä, ainakin vihreiden glittereiden osalta, mitä nyt oon muistaakseni ainakin Kynsisirkus - ja Talkandbake-blogeissa katellut. Itselläni on mielestäni enemmän vihreää kuin tässä sun kappaleessa. Mut kummin vain: lakka on kaunis kuin mikä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo katoin kanssa, että vähän erinäköisiä versioita löytyy. :) Hahaa, Boat Drinks on kanssa tosi ihku! ;)

      Poista
    2. Joo, erivärisiä versioita on liikkeellä :)

      Tämä on kyllä nätti lakka, kunhan vain saisi joskus kynsille asti :D

      Poista
    3. Hah, tuo on mullaki se yleinen ongelma, ihania lakkoja on liikaa ja kaikkea ei saa kerralla heti kynsille. ;D

      Poista
  4. tekis nyt heti mieli mennä samantien tilaamaan tommonen netistä

    VastaaPoista
  5. Voi ei mikä ihana,ihana lakka, etsyyn -->

    VastaaPoista
  6. On kyllä ihana lakka! :)

    VastaaPoista
  7. On ihana lakka, tarvii varmaan itsekkin harkita tuota!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kannattaa! :) Tuo on niin kaunis ja värikäs.

      Poista
  8. Tuo lakka näyttää vähän laimealta tuossa pullossa, mutta esiintyy edukseen ainakin tuon mustan päällä! Ihana! Näyttäs varmaan hyvältä myös pinkillä pohjalla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mustan päällä värit oikein korostuu, mutta pinkin kanssa näyttäis varmasti kans kivalta. 8]

      Poista
  9. Mä jo mietin että miten et ole tästä lakasta mitään puhunut kun tilasit tän ennen mua :D Mä tilasin sen sillon kun Edgyllä oli Darling Diva-joulukalenterialennuspäivä ja sain tietenkin lakkani pari päivää tilauksesta! Mua muuten hämää jotenkin kun puhutaan mattaglittereistä joita on nykyään monissa varsinkin indieglittereissä. Yleensä sellaisissa perusglittereissähän ne glitterit on sellaisia metallisia, kiiltäviä ja peilimäisen heijastavia, mutta nyt kun on tullut paljon näitä ihan pelkästään yksivärisiä glittereitä, niille ei keksitä muutakaan sanaa kuin mattaglitterit vaikka tuskin ne edes ovat mattapintaisia :D Vähän sama kuin jotkut puhuvat cremelakoista mattalakkoina. Mutta ei niille yksivärisille glittereille tosiaan parempaakaan nimeä ole, niin saavat olla mattaglittereitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, lakka vähä viipyili matkalla mulle. ;D Oon miettiny tota samaa, niille pitäis kehittää joku vähemmän hämäännyttävä nimi. ;D Tai tavallaanhan ne on vaan värikkäitä glittereitä, hologlitterit on sitten niitä joissa on holopinta.

      Poista
  10. Onpas upean näköinen lakka! Erityisesti toimii tosiaan tuon mustan päällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se on tosi kaunis lakka ja mustan päällä etenkin pääsee värit edukseen. :)

      Poista
  11. Oon aikasemminkin tästä lakasta jotain sanonut, mut ylistää ei voi koskaan liikaa, eihän. Tuo on ihana ja lakkasin myös mustalle pohjalle. Tuijottelukynnet niistähän tuli. Holiday on U-P-E-A!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mieltä, kertaheitolla yhdeksi lempparilakaksi päätyi tämä! ;D

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)