maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pastelliliukua

Nyt oon ollu vähä pääsiäisfiiliksissä ja keväisissä fiiliksissä ja kaikkea, jotenhalusin ehdottomasti kynsille jotain pastellista. Eilen illalla näpräsin kynsille Zoyan Colen ja tänään koristelin.Kynsillä:

Zoya - Cole (persikkainen creme, saatu)
Essie - Boom Boom Room (pinkki creme, saatu)
Wicked Polish - Pink Eye (glitter)

Vaaleanpunapinkki ja persikka ne yhteen soppii aika kivasti minusta, joten niillähän sitä piti sitten lähteä liukua toteuttamaan. Pelkkää liukuväjäystä en kynsille halunnut, joten koristelun hoidin harvaglitterisellä Wicked Polishin Pink Eyellä.

Zoyan Cole, tuo persikkainen creme, oli kyllä mulle laadullisesti valitettavasti pettymys. Kaljuja kohtia sain sillä aikaan, vaikka yritin kieli keskellä suuta lakata. Tällaisessa liukuvärjäyksessä nuo kaljut kohdat toki eivät näykkään mihinkään, mutta jos sävyä haluaisi käyttää yksinään, niin voisi häiritä. Ei mahda mitään, mutta vielä toistaiseksi eivät Zoyan cremet ole minua vakuuttaneet, vaikka sävyhän tässä on kyllä ihan mahdottoman nätti. Cole on vaalean persikka creme, jollaisia ei kyllä kysilakkamerkeillä liikaa ole, ainakin mun kokemuksen mukaan monet persikat ovat kauhean tummia ja oranssiin meneviä, mutta tämä on kyllä raikas.Mitä tykkäätte kynsistä? :)


30 kommenttia:

 1. Iiiih miten ihanat ♥ Sopii kevääseen niiin hyvin! :)

  VastaaPoista
 2. Millä tekniikalla teet liukuvärjäyksen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alustalle molempia noita lakkoja vierekkäin, kasteltu keittiösieni ja töpsöttelen sitä sitten kynsille, molempia värejä yhtäaikaa, jotta liuku on parempi. :)

   Poista
 3. Zoya Cole on niin nätti! Ja miten somat liukuvärjäykset :).Yritin tehdä liukkaria yksi ilta, mutta en ymmärrä miten en onnistunut. Värit eivät vaan liukuneet nätisti kun töpötin kovalla meikkisienellä. Liian monen yrityskerroksen jälkeen lakkaa oli jo jäätävä kerros ja eihän se nyt näyttänyt hyvältä sitten mitekään, pöööh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Meikkisienellä mä en tykkää tehdä, kun se on niin tiivis verrattuna sellaiseen keittiösieneen. Koklaa sellaista enskerralla ja kastele sitä vähän vedellä ennen töpsöttelyä. :)

   Poista
 4. Herkulliset kynnet. Nami!

  VastaaPoista
 5. tosi nätit ja kivat herkkulakat oot valinnu! :)

  VastaaPoista
 6. Gorgeous combination of polishes!

  VastaaPoista
 7. Hienot on! :) Miksköhän mulle ei oo vielä tullut huutavaa tarvetta saada ainuttakaan Zoyan lakkaa...hmm...No eipä tullut tälläkään postauksella :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Zoyan pixie dustit on ainaki kelpohankintoja, niitä kannattaa harkita :)

   Poista
 8. Ai kun ihanat! :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)