keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Punakukkaista

Eilen halusin taas testailla useampaa laatikoissa lojunutta, joten ymppäsin näihin kynsiin kaksi testaamatonta. En oo vieläkään ihan varma tykkäänkö näistä kynsistä vaiko enkö.Kynsillä:

OPI - Señorita Rose-Alita (puna-pinkki shimmer)
Essie - Toggle To the Top (tummanpunainen glitter, saatu)
+ leimauksissa Konad m71 ja Konad Special Polish Black (saatuja)
+ kuivakukkia
+ strassejaKuivakukkia pitkästä aikaa! OPI:n Señorita Rose-Alitan oon ostanut joskus joku aika sitten jo eBaysta, koska tätä lakkaa on kehuttu kovasti. Kaunishan se on, tuollainen punertava lakka, jossa on paljon kultaista shimmeriä. Tätä käyttäisi kovin mielellään myös yksinään, laadullisestikkin mielestäni melkoisen nappisuoritus OPI:lta. Kaunis, enkä yhtään ihmettele tämän hypeä. :)

Essien Toggle To The Top oli kanssa mainiolaatuinen glitter, peitti oikeastaan jo 1-2 kerroksella, sillä tämä on tosi tumma pohjaltaan. Tämäkin käyttäytyi melkoisen moitteettomasti, mutta kynsinauhoille tätä ei kannata tuhrata, koska on niin intensiivinen, että sitä väriä sitten oikeasti on joka puolella.

Päällyslakkana mulla oli taas Glisten & Glown HK Girl Top Coat (saatu) ja se ei kyllä tälläkertaa levittänyt leimoja ollenkaan. Musta leimaus on yleensä se, joka helpoiten leviää, joten täytynee kai pistää se edelliskertainen säätäminen leimojen kanssa jonkin muun, kuin tuon top coatin syyksi. :) Kivasti sai tällä myös kuivakukat peittoon parilla kerroksella, ehkä yhden kerroksen ois voinut vielä varmuudeksi pistää, mutta varmasti pysyvät aloillaan näinkin.

Mitä ootte mieltä, tykkäättekö te näistä kynsistä? :) Ja millä sanalla kuvaisitte tuota Señoritan väriä, mulle iski totaali blackout tuon värin kanssa. Lämmin pinkki? Ruusuinen pinkki? Mä en oo vieläkään päättänyt suhtautumistani näihin kynsiin, mutta näillä mennään pari päivää silti. :)


23 kommenttia:

 1. Ihanan värinen tuo Señorita! Pitää pistää himotuslistalle.

  VastaaPoista
 2. Tosi nätit noi leimakynnet! :) Minulle tuli puolukkapuuro mieleen tuosta lakasta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä joo värimaailma on puolukkainen. ;D Kiitoos!

   Poista
 3. Kauniit, mutta en voi olla ihailematta miten mielettömän upea tuo nimettömän kynsi on!

  VastaaPoista
 4. Vau! Onko toi Seniorita muuten kuinka lähelle China Glazen Strawberry Fieldsia? Näyttäisi menevät aika lähelle, ehkä tämä OPI on ainakin vähän hohtavampi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seee ei oo musta samanlainen ollenkaan, ei oo nyt tässä vertailtavissa molempia, mutta shimmer on niissä erilaista. :) OPI:ssa tuollaista pientä ja ChG:ssa isompaa, jos nyt oikein muistan.

   Poista
 5. Tykkään kyllä kovasti Senioritasta, ei kyllä varmaan olisi ollenkaan itselle sopiva tapaus, ikävä kyllä :/ Lakkauskin on mieleeni, leimatkin tosi siistit. Kuivakukat ei omaa silmää ehkä hurjasti miellytä, mutta ne onkin tosi vaikeaa aina saada sopimaan kynsille omasta mielestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuivakukat on kyllä haastavia tapauksia saada toimimaan lakkauksissa. ;D

   Poista
 6. Kauniit kynnet. Senoritan värisävyn kohdalla tuli vaan kielenpäähän kutkutus, enkä saa sanaa nyt ulos... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fuksian punainen? :D Magenta?

   Poista
  2. Se on joku punaisen sävy joo, mutta tarkemmin sanottuna ööö. 8)

   Poista
 7. Ihanat kynnet. Kauniit. :)

  VastaaPoista
 8. Ihanat kynnet! Tuo Opi.. tahtoo heti! Lähdenpä seikkaileen Ebayhin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, suosittelen kyllä tuota OPI:a, nätti ja hyväkäytöksinen! :)

   Poista
 9. Ihania nuo kuivakukat! Täytyy itse myös hankkia niitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niillä saa kyllä kaikkea kivaa aikaan! :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)