tiistai 1. huhtikuuta 2014

Green & nude & gold, mix & match

Näihin inspis tuli siitä, että halusin muutamaa erilaista koostumusta kynsille yhtäaikaa ja ryhdyin sitten perkaamaan käyttämättömiä lakkoja ja mietin mitkä lakat sopis yhteen. Jotenkin piti koristellakkin, joten tällaista sain aikaiseksi.Kynsillä:

Delush Polish - Lady Sybling (vihreä glitter, saatu)
OPI - Did You 'Ear About Van Gogh? (nude creme)

Zoya - Rikki (vihreä foil, saatu)
+ Barry M - Gold Foil (kultafoil leimauksessa), Pueen 70 -leimauslaatta (saatu)
+ niitit (saatu)
+ strassit
Yhden lakan tiesin heti, että haluan kynsille, nimittäin tuon vihreän Delushin. Tämä oli aiemmin kokeilemieni Delushien tapaan paksuhkoa, mutta silti levittyi kynsille ilman suurempia ongelmia. Sen pariksi halusin jotain vihreää ja pohdin ensin, että vihreän lisäksi laittaisin kultaista, mutta kun käyttämättömissä ei ollut, niin päätin tarttua nudeen. Nudena lakkana mulla oli tässä OPI:n Did You 'Ear About Van Gogh? joka on kyllä todella hyvälaatuinen. Melkein yksi kerros toi peittävän ja tasaisen tuloksen, itse pistin kaksi. Lakka kuivuikin kivan kiiltäväksi ja tasoittui ihan itsestään. Toisena vihreänä lakkana mulla oli tässä Zoyan Rikki, joka tämäkin oli vallan peittävä tapaus, kaksi kerrosta tässä riitti myös.

Cesarsilta laitettiin tuossa muutama Pueenin laattakin kokeiluun ja päätin kokeilla napata sieltä kuvioita kynsille. Leimaa tosi passelisti nuo kokeilemani kuviot., nää on tämmösiä hassuja laattoja, kun nää kuviot on tollaisia isoja, joista otetaan vain palanen kynsille. Aina tulee vähän erilainen tulos ja mielikuvituksella ei oo rajaa kun näitä yhdistelee. :) Loppusilauksen laitoin vielä niiteillä ja strasseilla. Tällaista monta tyyliä ja lakkaa yhdistelevää, keskenään (väri)harmonista manikyyriä kutsutaan esimerkiksi nimellä mix and match.

Miltäs näyttää kynnet? 8)

20 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän kauniit kynnet! ^^

  VastaaPoista
 2. Kerrassaan upeat! Tällaisia vihreitä kynsiä näkee vähän harvemmin, nää on niin makeet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! ;D Piti vähän koittaa heitellä kaikkea sekaisin. :)

   Poista
 3. Tosi kauniit kynnet ja ihanasti sopii yhteen kaikki! Harvinaisempi väriyhdistelmä tuo vihreä ja nude, mutta musta ne ainakin toimii tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Zigi ja totta joo, ei oo ihan hirveän nähty väriyhdistelmä kyllä. :)

   Poista
  2. Joo ja tällaisia erikoisempia väriyhdistelmiä sais näkyä enemmänki kaikissa blogeissa :) Tietty makunsa kullakin, mutta ite tykkään just pikkusen massasta poikkeavista. Ja sano muuten Sigi vaan, ilman Z-kirjainta :)

   Poista
  3. Se on kyllä totta, onhan uudet väriyhdistelmät aina mielenkiintoisempia, jos ne vaan saa toimimaan. ;D

   Poista
 4. Tosi nätit kynnet :)

  VastaaPoista
 5. Fantastic combination and I love the stamping pattern!

  VastaaPoista
 6. Onpas kauniit kynnet! :) Muutenkin ihanan keväiset.

  VastaaPoista
 7. Ihanat! Todella tasapainoinen kokonaisuus vaikka onkin vaikka ja mitä :) Tuo vihreän ja nuden yhteensopivuus on sellainen mitä ei itsekään ole tullut ajatelleeksi, vau ♥

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)