tiistai 20. toukokuuta 2014

Burgundya & sinistä

Elämä on kuulkaa yhtä myllerrystä ja tunteiden vuoristorataa. Tänään ei irtoa tekstiä. Tai irtoais varmasti, mutta ei tänne blogiin sopivaa, joten tyydyn platonisesti esittelemään parit kynsiswatchit.Kynsillä:

Delush Polish - Dreams Do Come Blue (saatu)

Dreams Do Come Blue on ihanan kirkas sininen glitter, tässä on tuollainen jellypohja, jossa on hieman shimmeriä ja sitten on kaikenmuotoisia ja -värisiä glittereitä lillumassa. Ainakin pyöreää pinkkiä glitteriä ja valkoisia ja pinkkejä neliöitä ja hexejä tuolla näyttäis olevan. Tykkään tosi paljon tästä kerrostettuna itsensä päälle, sillä tällä tulee sellainen kiva syvyysvaikutelma ku glitterit näkyy eri kerroksista. Kynsillä on kolme kerrosta ja se oli soppeli mun kynsille jotta sain sopivan peittävyyden.


Toinen lakka, jonka aion esitellä teille onkin tekstuuri.
Kynsillä:

Kiko - 645 BurgundyPari kerrostakin riittäisi tätä tekstuuria, mutta laitoin itse kolme. Kikon tekstuurit on niin kivoja kyllä, hyvälaatuisia ja kauniita. Harmi, ettei niitä saa niin kovin helposti käsiinsä. 


Tämmöisiä lakkoja esittelyssä tänään, mitäs piditte? :)


10 kommenttia:

 1. Kikon lakka on mielettömän upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on erikoinen tekstuuri! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikös vain! :) Ihana syvyysvaikutelma tulee, kun sitä kerrostaa.

   Poista
 3. Ihania molemmat. Varsinki tuo Burgundy on ihana ja erilainen. Tsemppiä vuoristoratailuun. Lintsin vuoristorata on parempi ku mielen vuoristorata... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kieltämättä uniikin värinen tekstuuriksi! Kiitoksia, kyllä tämä tästä varmasti. ;D

   Poista
 4. Onpa upea toi Kikon lakka ! Harmittelen kyllä samaa, että Kikoja ei saa kovin helpolla Suomeen, tykkään niistä nimittäin mielettömästi. Hinta/laatusuhde kohdillaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on kyllä suuri vääryys. :( Ehkä vielä joskus!

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)