tiistai 6. toukokuuta 2014

Glitter Gal -swatcheja

Nytpäs olis tarjolla cremeswatcheja indiemerkki Glitter Galilta! Lakat on saatu kuvattavaksi CesarShopista ja cremet ovat siellä 11,80 €/kpl. Cremejä on tarjolla 12 eri väriä ja tässä on puolet niistä.


Tart Yourself Up, She'll Be Right, Off Your Rocker, She's Cactus, Booze Bus, True Blue Aussie


Tart Yourself Up

Tart Yourself Up on kirkkaan sininen creme. Lakka levittyi nätisti ja peitti hyvin 2-3 kerroksella. Ihana kiilto!


She'll Be Right

She'll Be Right on luumunvioletti creme, nätti ja peitti kivasti 2-3 kerroksella.

Off Your Rocker

Off Your Rocker on pinkki creme, joka levittyi mukavasti ja peitti 2-3 kerroksella. Tässä oli yksi parhaista kiilloista näistä kuudesta. :)


She's A Cactus

She's A Cactus on vaaleanvihreä creme. 2-3 kerrosta laitoin ja silti huomaan, että ihan tasaista tulosta tällä ei saanut. Väri on kaunis ja kiilto nätti tässäkin.


Booze Bus

Booze Bus on laventeli-lila creme, joka peitti 2-3 kerroksella, mutta vihreän She's A Cactuksen tapaan täysin tasaista tulosta tämä ei tarjonnut. Väri on kyllä tosi nätti ja pastellinen, kuvassa ehkä aavistuksen liian sininen.


True Blue Aussie

True Blue Aussie on tummansininen, jellymäinen creme. Peitti silti 2-3 kerroksella, mutta tulos jäi osin läpikuultavaksi. Tässä oli näistä kuudesta paras kiilto, johtunee varmasti tuosta aavistuksen läpikuultavasta tuloksesta.


Miltäs nämä cremet näytti, löytyikö suosikkeja tai hankittavaa? :) Onko Glitter Gal ylipäätään tuttu vai ihan uusi merkki teille?


16 kommenttia:

 1. Tuota kaktusta oon kuolannu jossain muuallakin, se väri on vaan niin ihana...

  VastaaPoista
 2. Mulla on Bondi Blue holo ja se ainakin on todella mallikelpoinen yksilö. Värinsä takia sai laittaa jopa neljä kerrosta lakkaa, mutta kuivumisaika oli niin lyhyt, ettei se haitannut. http://gonewiththenails.blogspot.fi/search/label/Ggal

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nääki oli kyllä hyviä kuivumaan. ;D

   Poista
 3. Ooo, mikä violetti ja tuo Tart Yourself Up, ihaniaaaa :3

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo kirkkaan sininen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kiva sininen, tuollaisia perus sinisiä cremejä ei liiaksi ole markkinoilla. :)

   Poista
 5. Kauniita swatcheja ja ihania lakkoja! Mutta kaipaisin tällaisiin postauksiin kovasti aina tarkkaa kerrosmäärää (siis kaikilta kynsibloggaajilta), koska ainakaan mulle lakkaostajana ei ole yhtään sama, peittääkö lakka kahdella vai kolmella kerroksella. :) Lakan pitää olla mulle jollakin tavalla erityinen (värinä uniikki, poikkeuksellisen upea tms), että ostan sen jos se vaatii kolme kerrosta peittävyyteen. Jellyt tietysti asia erikseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, se on vaan niin hankala arvioida kun itse laitan melkeinpä aina 3 kerrosta vaikka kaksikin riittäisi ja sitten kun en taaskaan muistanut pistää ylös miltä näytti kahdella kerroksella, hmph. ;D

   Poista
 6. Jälleen kerran sarja jota himoita! Useampi kaunis sävy. Mistä sitä rahaa vain tulisi, että kaikki ihanat lakat voisi kotiuttaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näissä oli monta niin nättiä sävyä. :)

   Poista
 7. Kauniita swatcheja kyllä! Jäi mietityttämään että laitoitko kaktusta 2 vai 3 kerrosta, kun kirjoitit että laitoit 2-3 kerrosta? :) Papun tavoin itekki harvoin ostan 3 kerroksen lakkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, kaktusta tais olla kolme kerrosta. :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)