torstai 15. toukokuuta 2014

Glitter Gal -holoswatcheja

Whip ja vielä toinen puolisko Glitter Galeista ulos, nimittäin holot! Nämä kahdeksan kaunotarta pääsevät parhaiten oikeuksiinsa suorassa auringonpaisteessa, jota ei ole ollut ihan liikaa nyt tässä tarjolla, mutta yritin parhaani!Kaikkia lakkoja on kolme kerrosta ja lisäksi lakoissa on Glitter Galin omaa päällyslakkaa Ultimate Colour Enchanceria. Kaikki lakat on saatu kuvattavaksi CesarsShopista.


Wisteria

Wisteria


Wisteria on vaaleanvioletti hololakka, jossa on auringonvalossa voimakas lineaarinen efekti. Peitti kolmella kerroksella hyvin.


Nude

Nude


Nude on nimensämukaisesti beigehtävän nude, vaalea hololakka, jossa on auringonvalossa voimakas lineaarinen efekti. Peitti kolmella kerroksella juuri ja juuri minun kynnet.


Frappe

Frappe


Frappe on vaaleanpunertava hololakka, jossa on jossa on auringonvalossa voimakas lineaarinen efekti. Lakka jäi hieman läpikuultavaksi kolmella kerroksella.


Lizard Belly

Lizard Belly


Lizard Belly on sinivihreä, tummahko hololakka, jossa on auringonvalossa voimakas lineaarinen efekti. Peitti kolmella kerroksella hyvin.


Light As A Feather

Light As A Feather


Light As A Feather on todella vaalea, valkoharmaa hololakka, jossa on auringonvalossa nähtävissä lineaarinen holoefekti. Tämän holoefekti ei ole niin voimakas ja lakka jäi hieman läpikuultavaksi kolmella kerroksella.


Marine Blue

Marine Blue


Marine Blue on ihana merensininen hololakka, jossa tässäkin auringonvalossa voimakas efekti. Peitti kolmella kerroksella hyvin.


Suede

Suede


Suede on kamelinruskea hololakka, jonka holoefekti on hienostunut, sillä tämä on scattered holo. Peitti kolmella kerroksella hyvin.


Not Another Red

Not Another Red

Not Another Red on räiskyvän punainen hololakka, jossa on auringonvalossa voimakas lineaarinen efekti.  Peitti kolmella kerroksella hyvin.


Mun suosikkeja näistä ovat Wisteria, Not Another Red ja Lizard Belly. Miltäs näytti nämä holot, mitkä olivat eniten teidän mieleenne näistä? :)

20 kommenttia:

 1. Yllättäen Marine Blue ja Not Another Red näyttää mun silmään kauneimmilta, vaikka en yleensä välitä tuon tyyppisistä sävyistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nättejähän nuo, eikä mulla oo samanlaisia sävyjä ennestään. 8)

   Poista
 2. Suosikki on ehdottomasti Suede - kerrankin massasta erottuva hololakka! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, ei tuu mieleen samanlaisia lakkoja. ;D

   Poista
 3. Lizard Belly ja Not Another Red on mun suosikit. Makeita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihanan intensiivisiä sävyjä molemmat. :)

   Poista
 4. Siniset holot ovat vaan niin kauniita! Lempparini näistä olivatLizard Belly ja Marine Blue.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siniset sävyt ei useinkaan iske muhun, mutta jotenkin tuo Lizard miellytti. Se toki onkin melkoisen vihertävä. :)

   Poista
 5. Todella ihania kaikki <3

  VastaaPoista
 6. Aika jees! Sanoisin, että Light as a Feather on yllättävänkin kiinnostava. Jännä, kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Nyt kun pääsin vertaamaan sitä vaaleimpiin hopeaholoihin, niin tuo LAAF on todellakin hyvinkin vaalea niihin verrattuna! ;D

   Poista
 7. This is a brand new brand that I would want to try out. I super like the colors especially the last one. I find it classy and sexy on nails.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, red is always a good choice for nails! ;)

   Poista
 8. Lemppareita ehdottomasti tuo Marine Blue ja Not Another Red. Ehkä ns. erikoisimmat värit näistä. :) Punaselle hololle ois tilaa kyllä mun kokoelmassa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mullaki vaan yks punainen holo ennen tätä, se on Catherine Arleylta ja scattered holo, joten tää on ihan ansainnut paikkansa kokoelmassa. ;DD

   Poista
 9. Ihana nimi toi Lizard Belly :DD Marine Blue ja Not Another Red on varmaan mun suosikit :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, jotenki niin söötti. :'D

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)