lauantai 9. elokuuta 2014

Koukeroista korallia

Ekaksi lupaan että seuraavissa kynsissä on jotain muuta kuin Zoyaa. ;D Tänään kynsillä ranskisvariaatio. Jotenkin ranskalainen manikyyri on musta ehkä tällä hetkellä kaikista siistein ja kivoin kynsienkoristelutapa, kun sillä tyylillä saa tehtyä niin monenlaisia kynsiä helposti.Kynsillä:

L'oréal - Rose Paradis (ranskislakka)
Zoya - Wency (koralli creme, saatu)
+ koristeluissa Color Club Art Club - Fine Gold Glitter (kultaglitter, saatu)
+ strassit
Zoyan Wency ei oo musta kaikkein uniikein sävy, veikkaan että mulla on tälle samantyyppisiä cremejä kyllä. Cremejä ylipäätään on hankala tehdä kauhean uniikkeja sävyjä, kun tuo koostumus rajoittaa sen verran. Wency on silti nätti korallinsävy ja tuntui peittävänkin ihan mukavasti. Zoyan lakkoja saa tilattua osoitteesta info@nailcity.fi ja nämä ovat 15,50 €/kpl + pkt 3 euroa taikka näitä saa ostettua suoraan jälleenmyyjiltä, lista myyjistä löytyy täältä.

Alunperin idea näihin jalostui siitä kun en tahtonut lakkaa koko kynsille, mutta tahdoin kuitenkin käyttää lakkaa. Ranskiskärjen rajalle mun on aina saatava jotain ja tälläkertaa se sai olla koukeroista kultaglitterviivaa. Strassit vielä viimeistelivät asian. Tykkäsin kynsistä kyllä,värejä vaihtamalla varmasti sais kaikenlaisia kivoja kynsiä tehtyä. :)


Miltäs kynnet näyttää ja miltäs kuulostaisi pieni arvonta? Mulla olis ainakin yksi ihan tietty juttu, jonka haluaisin jollekulle arvonnassa luovuttaa. Palaillaan siihen ihan pian. :)

10 kommenttia:

 1. Nätit! Ranskikset ovat aina paikallaan, mutta keltavihreän kullan ehkä vaihtaisin hopeaan. Riippunee tietty myös siitä onko korujen suhteen kullan vai hopean ystävä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä taas miellän korallin niin lämpimäksi etten osaa ajatella hopeaa sen kanssa niin hyvin kuin kultaa, mutta makukysymyksiä :)

   Poista
 2. Tosi hienot! Tykkään!!! :)

  VastaaPoista
 3. Nätit kynnet ja arvonta kiinnostaa aina =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Kiva että kiinnostaa arvontakin.

   Poista
 4. Kauniit nämä! Kivan näkönen ku tuo ranskisraja vai miksi tota nyt pitäis sanoa, toi värillinen alue, on niin kapea... Arvonnat kuulostaa aina kivoilta... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kerrankin maltoin tehdä siitä kapean joo. ;D Hyvä että kiinnostusta riittää! :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)