sunnuntai 24. elokuuta 2014

Dusty Tigger

Palaillaan taas blogin ääreen, viimeksi oli käsinmaalailua ja  tälläkertaa leimausta.Kynsillä:

OPI - Planks A Lot (sinertävän violetti creme)
Seppälä Nails - 03 (vaaleanvioletti creme, saatu)
China Glaze - That's Shore Bright (kirkas violetti creme, saatu)
+ Konad m57 (saatu) + China Glaze - Millennium (leimauksissa)

En oo tällähetkellä kaikkien kynsilakkojen äärellä, joten mulla on pari korillista lakkoja mukana. Näin koreissa paljon ihania violetteja lakkoja ja siitä lähti idea sulautella niitä liukuvasti yhteen ja leimailla päälle. 

Yleensä musta ja valkoinen on niitä perinteisimpiä leimausvärejä, joita käytän ja toisena tulevat metalliset kulta ja hopea. Oon monesti miettinyt, että pitäis laajentaa leimausrepertuaaria muihinkin väreihin useammin. Toisaalta musta/valkoinen/hopea/kulta ovatkin noita, jotka sopivat melkein kaiken kanssa yhteen. :)
Näistä käytetyistä lakoista muut ovatkin sellaisia, joita kynsillä ootte aiemmin nähneetkin paitsi tuo OPI:n Planks A Lot. Taisin ostaa sen jokunen aika eBaysta ja se täydentää nyt mun koko Pirates of The Caribbean -kokoelman. Tää on taaaas yksi näitä kokoelmia, joista en niiden ilmestyessä välitä yhtään, mutta myöhemmin tajuan niiden nerokkuuden. Koko tuo POTC -kokoelma on täynnä hyvälaatuisia, murretunsävyisiä cremejä. Haalikaa ihmeessä mukaan, jos jossain törmäätte!


Mitä tykkäätte väreistä ja kynsistä? :)


10 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! :)


  http://jennidiamante.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Minäkin juuri kesällä kotiutin tuon Planks A Lotin ja se kruunasin minunkin POTC kokoelman niin että on ne kaikki. Itsekin tälleen jälkeenpäin vasta tajusin sen kokoelman ihanuuden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on jännä miten joskus käy näin. Varsinkin se ketuttaa jos kokoelmaa ei enää tahdo saada, niinkun tätä POTC:iakaan ei ihan helpolla aitoina ainakaan hyvällä hintaa löydy. :o

   Poista
 3. The gradient is amazing and the print is perfect on it!

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)