perjantai 15. elokuuta 2014

Juhlakukkia syksyn väreissä

Se on kuulkaa syksy nyt! Tai näin mä ainaki vahvasti uskottelen itselleni, kun mun mielestä elokuun puoliväli on viilenevine ilmoineen ja alkavine kouluineen jo kyllä syksyä. :)

Tämänkertaiset kynnet tein juhlamekkoni mukaan, poimin värit ja kuvioidean siitä, eli oranssi-vihreä-valkoista ja kukkakuvioita.
Kynsillä:

Essie - Blanc (valkoinen creme, saatu)
+ koristeluissa Orly Instant Artist - Hot Orange (oranssi koristelulakka)
+ Oumaxi-akryylimaalit (vihreä, valkoinen, punainen, keltainen) (saatu)
+ Color Club Art Club - Fine Gold Glitter (kultaglitter, saatu)

Hahmottelin ensin kynsille Orlyn Instant Artistin oranssilla kukkaset ja sen jälkeen värittelin niitä ja lehtiä akryylimaalein ja pienemmällä siveltimellä. Mun piti sekoitella noita oransseja itse, kun mulla ei ollu mukana muutakuin punaista ja keltaista maalia.

Kukkien keskelle laitoin vielä dotting toolin avulla pilkkuja ja pikkuisen kultaista glitteriä. Kukista ei tullut kyllä ihan semmoisia mitä aluksi ajattelin, mutta ihan tyytyväinen olen lopputulokseen silti. En oo maalaillu pitkään pitkään aikaan mitään kynsille, joten vähän jännitti että mitähän tästä taas tulee. :)
Tämmöiset kynnet tänään, mitäs pidätte? :)


10 kommenttia:

 1. Mielettömän upeat, tulee vähän liljat mieleen noista kukkasista. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan raikkaat. Itekkään en oo maalannu akryyleillä pitkään aikaan. Otan maalit kyl pöydälle ja päätän, että nyt lähtee ja kas turvaudun sittenkin kynsilakkoihin. Pitäsköhän nyt ihan oikeesti yrittää? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, tartu ihmeessä maaleihin ja pensseliin! ;D Kivaa hommaa, aloittaminen on vaikeaa, mutta jos saa mieluisan tuloksen niin on erittäin palkitsevaa myös. :)

   Poista
 3. Oot ihan mieletön taituri kyllä, ei voi muuta ku nostaa hattua. Todella kaunista jälkeä. :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)