perjantai 1. elokuuta 2014

Zoya PixieDust Bar & Arlo

Tänään uunista ulos parit tekstuurilakat!


Kynsillä:

Zoya - Bar (vaaleakultainen tekstuuri, saatu)

Bar on ihanan karhea ja niin säihkyvä että ihan hämmentää. Parilla-kolmella kerroksella saa kivasti kynnet peittoon. Lakassa on pienempää vaaleankultabeigeä tekstuuria ja seassa isompia hologrammisina hohtavia hexejä ja pikkuglitteriä. Nää Zoyan tekstuurit on ihan omaa luokkaansa, ei tarvitse miettiä onko kyseessä tekstuuri vai ei kun nää on niin karheita. 


Kynsillä:

Zoya - Arlo (violetti tekstuuri, saatu)
Toinen tänään esittelyyn pääsevä tekstuuri on Arlo, joka on violetilla jellypohjalla oleva lakka. Tässäkin on mukana hologrammisia hexejä ja holoisaa pikkuglitteriä. Nätti tapaus ja peitti parilla kolmella kerroksella.

Zoyan lakkoja saa tilattua osoitteesta info@nailcity.fi ja nämä ovat 15,50 €/kpl + pkt 3 euroa taikka näitä saa ostettua suoraan jälleenmyyjiltä, lista myyjistä löytyy täältä.Miltäs nämä tekstuurit näytti, tykkäättekö tällaisista megakarheista tekstuureista ylipäätään? :)

8 kommenttia:

 1. Bar on kyllä mieletön. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi nätti kyllä! :)

   Poista
 2. Onpa ihanan näköisiä molemmat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nää Zoyan tekstuurit on jotenkin aina niin moniulotteisia. :) Nää uudet PixieDustit etenkin.

   Poista
 3. Molemmat on kyllä aivan sairaan kauniita. Voi jestas ois kiva ostaa nuita lakkoja ne on kaikki nii kauniita,muttaku raharaharaha. :/ :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooi, ymmärrän joo :/ Oon kyllä tykänny näiden Zoya-lakkojen laadusta myös ulkonäön lisäksi joten siinä mielessä nää on hyviä ostoksia :)

   Poista
 4. Ihan super kauniita molemmat! :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)