keskiviikko 6. elokuuta 2014

Harperia kahdella tapaa

Vielä vähän lisää Zoyaa, oon niitä nyt näköjään ahkerasti käyttänyt. 8) Mulle on selvästi iskenyt jokin Zoya-innostus, kun ostin juuri eräältä kynsiharrastajalta yhdeksän Zoyaa lisää, hupsis.Kynsillä:

Zoya - Harper (pinkki glitter, saatu)
+ tarroja
+ strassejaHarper on yksi Zoyan uuteen Bubbly-kokoelmaan kuuluvista lakoista. Lakka on pinkki glitter ja glitter on tässä tuollaista helmiäishohtoista "pastellihologlitteriä" eli ns.iridescent-glitteriä. Lakka peitti ihan ookoosti kolmella kerroksella mun kynnet, vähän jäi VNL näkymään ja koristeeksi laitoin näihin kynsiin tarroja ja strasseja.


Toisissakin kynsissä esiintyy Harper, en jotenkin hoksannut jo kokeilleeni sitä, joten se pääsi kynsille toistamiseen. Kynsiltä löytyy myös aiemmin kokeiltu Zoyan Bar.

Kynsillä:

Zoya - Harper (pinkki glitter, saatu)
Zoya - Bar (vaaleakultainen tekstuuri, saatu) 

Näissä toisissa kynsissä mulla oli jälleen pohjana Harper ja kärjissä liukuna sitten tuota Bar tekstuuria. Tekstuurilakoilla on aika helppo tehdä liuku, kun ne niin selkeästi erottuvat sileämmistä lakoista. Nää mahtoi olla jotkin hätävarakynnet johonkin tilanteeseen, kun normaalisti pyrin käyttämään mahdollisuuksien mukaan lakkoja, joita en vielä ole testannut.

Zoyan lakkoja saa tilattua osoitteesta info@nailcity.fi ja nämä ovat 15,50 €/kpl + pkt 3 euroa taikka näitä saa ostettua suoraan jälleenmyyjiltä, lista myyjistä löytyy täältä.


Miltäs kynnet ja lakat näyttää? :)


6 kommenttia:

 1. Nättejä kynsiä ja lakkoja

  VastaaPoista
 2. Kauniit lakkaukset! Kukkakynnet varsinki ihanat...

  VastaaPoista
 3. Molemmat lakkaukset on kauniita; ylemmät ovat ehkä vielä nätimmät. Joudun varmaan vielä sortua pariin ko. kokoelman Zoyaan... Harper included. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, Harper on mainio hankinta kyllä! ;)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)