keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Rubiiniskittlette

Kauhea näitä mun postaustaukoja! Mulla ei vieläkään ole käytössä oikeastaan tietokonetta, joka tekee postaamisesta ja etenkin kuvien muokkaamisesta hieman hankalaa. Toivottavasti pian saisin tämän teknisen puolen kuntoon, toivottavasti ette hylkää mua ennen sitä. :)

Idea päivän kynsiin lähti siitä, kun olin päättänyt laittaa kynsille IsaDoran Rocky Ruby -glitteriä. Lakan nimestä intoutuneena päätin että etusormiin saisi tulla jalokivet, mutta leimaus ei jotenkin houkutellut. Niinpä päätin tehdä "jalokivet" strasseilla ja microhelmipallonauhalla.
Kynsillä:

Essie - Style Hunter (vadelmanpunapinkki creme, saatu)
Barry M - Gold Foil (kultainen foil)
IsaDora - Rocky Ruby (punainen hologlitter, saatu)
+ strassit
+ microhelmipallonauhaa
Rocky Rubya ja muita IsaDoran hologlittereitä ihastelin viimeksi Kicksissä muutama päivä sitten. Mulla olis sopivasti Kicksiin lahjakorttikin, joten saa nähdä saako omistamani kokoelman kolme lakkaa seurakseen lisää noita glittereitä. Ne on niiin nättejä, kun niissä on pienen hologlitterin lisäksi tuollaisia holoisia salmiakki- ja neliöglittereitä.

Muut kynsillä nähdyt lakat ovatkin jo tuttuja suosikkeja. Style Hunter on kerrostettuna huomattavasti enemmän vadelmanpunainen kuin pinkki ja Barry M:n Gold Foil on ihan mun suosikki kultainen lakka myös leimaukseen, vaikka sitä voi käyttää kynsillä myös näin yksinään. China Glazen 2030:aa mä kyllä haaveilen kultaiseksi leimauslakaksi, mutta sitä ei enää kovin kohtuuhintaan ole mistään saatavana. 


Tykkäättekö näiden kynsien ideasta ja lopputuloksesta, onko microhelmipallonauhan käyttö kynsillä teille tuttua? :)


18 kommenttia:

 1. Valkoinen tähdikki17.9.2014 15.57

  Vielä täällä ollaan! Ehdin jo kyllä miettiä, että onkohan Sonnella kaikki ok, kun edellisestä postauksesta oli ehtinyt kulua aikaa jo reilusti :) Toi etusormilla oleva timanttijuttu on tosi mainio idea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, hieno juttu! Kaikki on kunnossa mutta tekniset ongelmat estävät kyllä tehokkaasti blogin tehokkaan kirjoittamisen. :/

   Poista
 2. Helminauhat ei oo tuttuja mun kynsilleni, mutta oon niiden hankintaa mietiskellyt jo hetkisen :) Pitäis!

  VastaaPoista
 3. Juhlavat ja jotenki antiikkiset kynnet. Tykkään tosta glitterlakasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, se on kiva glitter kyllä. :)

   Poista
 4. Ei ole tuttu, mutta aivan ihanat kynnet!

  VastaaPoista
 5. Mulla on BornPrettyStorelta kokeiluun saadut helminauhat, mutta en ole vielä uskaltanut.. Nää sun on tosi onnistuneet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, uskalla ihmeessä! ;D Nää on yllättävän helppokäyttöisiä, kun vaan saa leikattua sopivan kokoiseksi.

   Poista
 6. The gold foil polish is amazing. I love the classy effect of all these colors together!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It is a very nice polish indeed! :)

   Poista
 7. nää on ihaaaanat *_*

  VastaaPoista
 8. sun blogi on menny jotenki tosi paljon huonommaks mitä ennen oli. en tiedä miks en osaa niin perustella mutta kynnet eivät säväytä samalla tavoin kuin ennen. chekkaa vaikka tämä blogi: tinynaildesign.blogspot.com sieltä itse ainakin saan todella paljon inspitaatiota ja kynnet ovat todella kauniita ja siellä on myös muutakin kuin pelkkiä kynsiä joka tekee blogista paljon mielenkiintoisemman.

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)