torstai 4. syyskuuta 2014

Teiniskittlette

Mä en tiedä miksi, mutta jostain syystä nää kynnet tuo mulle mieleen teinikynnet, siis älkää käsittäkö väärin, ei mitenkään pahassa mielessä, vaan oikeasti tykkään näistä tosi paljon. Jotenkin vaan mielleyhtymä bling-bling-seepratiikeri-pinkkiä tuo mulle mieleen sanan "teini".Kynsillä:

Essie - Blanc (valkoinen creme, saatu)
Zoya - Rooney (pinkki creme, saatu)
OPI - Muppets World Tour (hopea-kulta-pinkki-turkoosi glitter, saatu)
+ leimauksissa Konad m57 & Konad Special Polish Black (saatuja)
Mulla on päällyslakat ihan finito joten onnistuin levittämään Viva La Divan top coatilla mustat leimat. ;( Ei voi korostaa tarpeeksi, miten tärkeitä on hyvät alus- ja päällyslakat koko lakkauksen onnistumisen kannalta. Tuo VLD on muuten hyvä päällyslakka, kuivaa nopsaan ja antaa ihanan kiillon, mutta levittää leimat + kovettuu niin kovaksi, että monenpäivän lakkauksessa pintaan tulee pieniä halkeamia, kun kynsi taittuilee, mutta lakka ei taivu mukana. Suojaa takuulla lakkausta ja kynsiä ainakin, mutta ne halkeamat ei oo järin kauniita katsottavia.

Käytin näissä pinkkinä cremenä Zoyan Rooneyta, joka on tuollainen ihan peruskaunis viileähkö pinkki creme. Levittyi ja peittyi hyvin, sävy ei oo mitenkään uniikki, mutta nätti pinkki. Voiko pinkki koskaan ruma ollakkaan? Pinkin seuraksi musta-valkoinen tuntui luontevalta vaihtoehdolta, valkoisen virkaa toimitti luottovalkoinen Essien Blanc. Tää on mun toka pullo ko. valkoista, enkä välttämättä vaihtaisi toiseen. Monet ovat kehuneet Gina Tricotin valkoista tätä paremmaksi, jos GT:n pulloon vaihtaa tämän Essien siveltimen. Sitä aion ehkä vielä joskus kokeilla.  Glitteriksi valikoitui OPI:n muppetsglitter Muppets World Tour, joka on valehtelematta yksi vuoden kauneimmista glittereistä. Koristeluissa tuttua tiikeri-seepra-leimaa.

Skittlette, (eli manikyyri, jossa on erilaisia koostumuksia ja koristeluja yhdistettynä, mutta vähintään kaksi identtistä kynttä) on kiva koristelumuoto siksi, että kynsille saa ympättyä monenlaista juttua yhtäaikaa. Oonkin ihastunu näihin skittletteihin kovasti just siksi, kun oon monesti päättämätön, että mitä juttua kynsille lähtis tekemään. Mitäs pidätte, onko teinikynnet? ;)

28 kommenttia:

 1. Kauniit! Eikä nää nyt edes oo mitenkään teinit..

  VastaaPoista
 2. Nää on semmoset hymyn huulille nostattavat kynnet...

  VastaaPoista
 3. Hienot on! Mulle ei ois tullut mitään teini-mielleyhtymää näistä kyllä, mutta ehken saa kyllä muutenkaan päähäni että jonkinlaiset kynnet leimaisivat nimenomaan teinejä.. :D

  Skittelet näyttää kuvissa usein tosi harmonisilta - kuten nääkin, mutta omilla kynsillä ne ei oo säväyttäneet... Ehken oo vaan osannut tehdä oikein. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Totta, skittlettejen kanssa joutuu aina pähkäilemään, että mikä sopis keskenään ja missä järjestyksessä. ;D

   Poista
 4. Ouuu, rakastuin tuohon OPI:n lakkaan! Huh! <3

  VastaaPoista
 5. Musta nää ei ole yhtään teinit, makeet. :)

  VastaaPoista
 6. Love Love Love that skittlette manicure <3 OPI - Muppets World Tour is stunning!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you, Muppets World Tour really is very amazing polish! :)

   Poista
 7. I love the zebra print nail.

  the-renaissance-of-inner-fashion.blogspot.co.uk

  VastaaPoista
 8. En myönnä olevani teini mutta nää on aivan ihanat!! Tämmöset ei ehkä tenínit mutta tyttömäiset kynnet :)

  VastaaPoista
 9. Nää kynnet on ihanat! Oon ihan rakastunut tohon nimettömään ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla että tykkäät! :)

   Poista
 10. Tosi hienot :) mulle tulee kyllä teinin sijaan mieleen joku vanha mnainen hunningolla :D sellaanen oikeen grauuurpuuma :D

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)