torstai 25. syyskuuta 2014

Lila-harmaata ja kimaltavaa

Taas vaihteeksi skittletteä. Tahtoisin purkaa nuo kynsikuvavarastot jo tänne blogin puolelle, mutta pitäis muokkailla kauhea määrä kuvia, joten se on kokoajan vain siirtynyt. Tämänpäiväisissä kynsissä ollaan lila-harmaissa tunnelmissa.
Kynsillä:

OPI - I  Have A Herring Problem (siniharmaa shimmer)
Seppälä - 03 (vaaleanvioletti creme, saatu)
Gina Tricot - Hearts (sydämet)
Delush Polish - The Loyal Mrs. Bates (glitter, saatu)
+ leimauksissa Konad m71 (saatu) + China Glaze - Millennium


Näiden kynsien teosta on jo niiiin kauan, että mun piti oikein miettiä tarkoin, että oliko näissä käytetty OPI tuo I Have A Herring Problem vaiko I Don't Give A Rotterdam. Niissä on niiin pieni ero sävyssä, että ne sekoittaa helposti keskenään. Lakka oli kyllä jokseenkin petollinen, vaikutti peittävältä, mutta jättikin kaljuja kohtia yllättävän helposti. Kyllä tästä kolmella kerroksella sai ihan hyvän pinnan mutta yllätyin. Yleensä OPI ei petä. :/

Näihin kynsiin sain kivasti ympättyä myös Gina Tricotin Hearts-sydänlakan, lakassa on ihan pientä glitteriä ja isoja sydämiä. Kokemukset GT:n lakoista tähän mennessä on kovin ristiriitaisia. Osa lakoista on tosi jees ja osa ollut huonoja levittymään. Tällaisessa isoglitterisessä ehkä merkittävin tekijä on kuivumisaika ja se oli kyllä ihan hyvä. Näissä isoglitterisissä saa kyllä aina kalastaa noita glittereitä pullosta vaikka kuinka kääntelis ja pitäis pulloa ylösalaisin.

Lisäksi kynsillä uutena Delush Polishin The Loyal Mrs. Bates, joka on pohjaltaan hopeaglitterinen lakka ja siellä on seassa sydämiä ja erivärisiä neliö yms. glittereitä. Pullossa lakka varsinkin on vallan kiva, mutta mä en tiedä miten sen ihanuuden sen saisi parhaiten esille myös kynsille, kun nuo glitterit tuppaavat kerääntymään kasoihin jos kerrostaa tätä itsensä päälle. Joku sopiva aluslakka kun tälle löytyisi ja tätä laittais vaan kerroksen sen päälle, niin ongelma ehkä ratkeais. :)Mitäs tykkäätte kynsistä? Nyt muuten on taas saatavana Dollish Polishin The Finnish Blogger -kokoelman lakkoja Cesarsilta, kun osa niistä on ollut loppuneena. Jos ootte miettineet jonkin lakan ostoa niin käykää ihmeessä hamstraamassa omanne täältä kun niitä vielä saa. :)

6 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)